Foto & Video

Canon lansează obiectivul EF 35mm f/1.4L II USM

Canon lansează obiectivul EF 35mm f/1.4L II USM

Canon prezintă astăzi EF 35mm f/1.4L II USM, un nou obiectiv superangular din seria L, creat pentru fotografii profesioniști care doresc să-și surprindă lumea dintr-o perspectivă naturală. Succesorul legendarului EF 35mm f/1.4L USM, noul obiectiv este primul din lume care beneficiază de noul sistem optic Canon Blue Spectrum Refractive (sistem optic BR) – care asigură o calitate senzațională a imaginii într-o varietate de scene – de la sport și știri la nunți.

Obiectivul EF 35mm f/1.4L II USM a fost construit plecând de la cerințele comunității Canon de fotografi profesioniști, și include o serie de tehnologii optice avansate, cu scopul de a furniza calitatea uimitoare a imaginii pe care profesioniștii se așteaptă să o primească de la un obiectiv din seria L de la Canon.

Acest obiectiv este primul care include sistemul optic BR, o tehnologie nouă și inovatoare de la Canon, ce conține un material optic organic, construit la nivel molecular pentru a ajuta la reducerea semnificativă a aberațiilor cromatice și la producerea unor imagini mai clare – datorită abilității sale de a refracta lumina albastră.

Sistemul optic BR este integrat într-un element optic cu mai multe componente al obiectivului. Acesta, împreună cu tratamentele optice performante de la Canon, inclusiv un tratament tip Subwavelength Structure Coating, ajută obiectivul EF 35mm f/1.4L II USM să livreze rezultate cu un contrast îmbunătățit și tot odata sa minimizeze efectele de flare și ghosting.

Imagini naturale, în stil reportaj, pentru fotografii profesioniști

Perfect pentru a oferi imaginilor suprinse senzația de documentar, cu ajutorul distanței sale focale fixe grandangulare de 35 mm, obiectivul EF 35mm f/1.4L II USM este cea mai bună alegere atât pentru fotojurnaliști cât și pentru fotografii de nunți și de evenimente sportive.

Datorită câmpului său vizual grandangular, fotografii pot surprinde subiecții în habitatul lor natural și în contextul deplin al mediului înconjurător, totul fără distorsiuni. Pentru a compune portrete remarcabile și fotografii cu bokeh placut, diafragma rapidă f/1.4 cu nouă lamele poate fi utilizată pentru a controla adâncimea câmpului vizual, precum și pentru a permite continuarea fotografierii după ce nivelul luminii începe să scadă.

Pentru un răspuns rapid la o scenă în plină desfășurare, obiectivul EF 35mm f/1.4L II USM folosește un motor ultrasonic de tip inel pentru ajustarea foarte rapidă și silențioasă a autofocusului. Un inel de focalizare manuală vă permite să faceți ajustări fine, în timp real, atât pentru fotografiere cât și pentru filmare.

Design-ul și construcția vârfului de gamă din seria L

Gândit pentru a rezista unor medii de lucru dificile și unei utilizări prelungite, obiectivul EF 35mm f/1.4L II USM se poate lăuda cu design-ul consacrat și ADN-ul de construcție asociate obiectivelor vârf de gamă din seria L de la Canon. O protecție avansată împotriva intemperiilor și peliculele de fluor ajută la protejarea obiectivului în condiții meteo potrivnice, iar corpul robust îi asigură durabilitatea.

 

Beneficiile-cheie ale obiectivului EF 35mm f/1.4L II USM:

  • Un câmp vizual grandangular, cu o perspectivă naturală
  • Performanță superbă în condiții de luminozitate scăzută și control precis al adâncimii câmpului vizual
  • Stabilește noi standarde ale calității imaginii
  • Focalizare rapidă și discretă

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Foto & Video
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Foto & Video

Montajul video și streamingul sunt mai facile cu ATEN UC3022 și aplicația ATEN OnAir Lite

Mihai Stescu3 iunie 2021

BenQ TK810 proiector 4K UHD Wireless

Mihai Stescu15 aprilie 2020

Wacom anunță la CES tableta grafică One

Mihai Stescu10 ianuarie 2020

Televizorul inteligent 4K Gazer TV43-US2G cu Android

Mihai Stescu13 noiembrie 2019

BenQ lansează SW270C, un nou monitor recomandat profesioniștilor din domeniul fotografiei

Mihai Stescu26 iulie 2019
Wacom-Cintiq-22

Wacom Cintiq 22 o alegere potrivită pentru pentru cei care studiază arta și design-ul

Mihai Stescu25 iulie 2019

Olympus lansează noul model OM-D E-M1X

Mihai Stescu30 ianuarie 2019

Samsung lansează noua gamă de televizoare 2018

Mihai Stescu9 martie 2018

BenQ îţi aduce acasă experienţa cinematografică 4K UHD

Mihai Stescu9 martie 2018