Foto & Video

Canon lansează noile camere foto compacte bridge PowerShot SX540 HS și PowerShot SX420 IS

Canon lansează noile camere foto compacte bridge PowerShot SX540 HS și PowerShot SX420 IS

Canon adaugă astăzi două noi camere foto compacte bridge gamei sale PowerShot – modelele PowerShot SX540 HS și PowerShot SX420 IS. Modelul PowerShot SX540 HS se laudă cu incredibile capabilități în condiții de luminozitate scăzută și un control creativ deplin, prin care să se folosească din plin de puternicul său zoom optic 50x și de obiectivul ultra-grandangular. Modelul PowerShot SX420 IS oferă un obiectiv impresionant cu zoom 42x, un senzor CMOS de 20 de megapixeli alături de un procesor DIGIC 4+, o gamă de funcții creative automate și simple, precum și partajare facilă prin Wi-Fi și Dynamic NFC.

Putere superzoom, calitate remarcabilă – modelul PowerShot SX540 HS
Modelul PowerShot SX540 HS are puterea unui procesor DIGIC 6 și a unui senzor CMOS de 20,3 megapixeli, pentru ca toate amintirile dvs. să poată fi surprinse cu o claritate incredibilă. Senzorul de înaltă sensibilitate vă oferă fotografii minunate în condiții de luminozitate scăzută, iar zoom-ul optic de 50x vă permite să vă apropiați de acțiune și să surprindeți detalii complexe. Prin funcția ZoomPlus vă puteți dubla digital zoom-ul fără a pierde din rezoluție, astfel ca nimic să nu fie prea departe, fie că este vorba despre clădiri de la distanță sau fotografii din ultimele rânduri ale stadionului.

Pentru a putea urmări subiectul atunci când folosiți un zoom mare, modul îmbunătățit de stabilizare Zoom Framing Assist Lock vă permite să vă alegeți și să incadrați cu ușurință subiectul, camera foto păstrându-l în mod inteligent centrat și corect focalizat. Pentru a obține peisaje rurale și urbane impresionante, obiectivul grandangular de 24mm vă ajută să încadrați mai mult în fiecare imagine – perfect pentru partajarea amintirilor de călătorie cu prietenii și familia.

Pentru cineaștii în devenire, modelul PowerShot SX540 HS filmează Full HD în format MP4, și utilizează un Stabilizator de Imagine Dinamic pe 5 axe, pentru a menține imaginea stabilă în timpul mișcării. Pentru filme simplu de obtinut , funcția Story Highlights vă analizează în mod inteligent imaginile și videoclipurile dintr-o dată sau cu o persoană anume, alăturându-le pentru a crea o amintire video pe care să o puteți viziona și partaja.

Putere de buzunar – PowerShot SX420 IS

Cu un zoom optic de 42x, funcția ZoomPlus și un obiectiv ultra-superangular împachetate într-un corp compact, modelul PowerShot SX420 IS este camera foto perfectă pentru surprinderea facilă a fiecărei ocazii – de la poze de zi cu zi la fotografii uluitoare din vacanțe. Împreună, senzorul de 20 de megapixeli și procesorul DIGIC 4+ vă asigură o calitate fără compromisuri a imaginii, iar Stabilizarea Inteligentă a Imaginii vă asigură fotografii și videoclipuri fără neclarități, în care se pot vedea toate detaliile. Cu ajutorul unei multitudini de Filtre Creative, inclusiv Efectul de Miniaturizare și Efectul Ochi-de-Pește, puteți surprinde instantaneu creații unice. Ecranul LCD de 7,5 cm (3 inch) vă ușurează sarcina de revizuire a fotografiilor și videoclipurilor, iar carcasa ergonomică și ușor de apucat vă ajută să vă mențineți mâna stabilă în orice situație.

Creați și partajați

Ambele camere foto încorporează funcțiile de Wi-Fi și Dynamic NFC, pentru a va permite să vă conectați cu ușurință și să partajați fotografii și filme pe smartphone-uri, tablete și dispozitive de stocare (precum Canon CS100) compatibile, sau chiar să controlați camera foto prin Fotografiere de la Distanță. Butonul dedicat Wi-Fi vă oferă o scurtătură simplă către funcțiile de conectivitate, ca să puteți partaja pe măsură ce fotografiați. Pentru și mai multă siguranță, ambele camere oferă funcția de Sincronizare Imagini, făcând automat back-up fotografiilor și filmelor dvs. în servicii de cloud precum Canon irista sau Google Drive™ în momentul conectării la internet.

Funcțiile-cheie ale modelului PowerShot SX540 HS:

  • Fotografiere flexibilă pentru fiecare moment special
  • Tot ce aveți nevoie pentru a obține filme superbe Full HD
  • Conectare, partajare și back-up facile pentru creațiile dvs.
  • Pe atât de simplu sau de avansat pe cât îl doriți
  • Construit pentru fotografiere confortabilă și încadrare simplă

Funcțiile-cheie ale modelului PowerShot SX420 IS:

  • Zoom performant, pentru a vă apropia oricând de centrul acțiunii
  • Filme HD superbe, la o atingere de buton distanță
  • Facilitate la conectare, partajare și fotografiere de la distanță
  • Rezultate uluitoare pentru momentele dvs. cele mai bune
  • Creativitate cu ușurința unei camere foto point and shoot

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Foto & Video
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Foto & Video

Montajul video și streamingul sunt mai facile cu ATEN UC3022 și aplicația ATEN OnAir Lite

Mihai Stescu3 iunie 2021

BenQ TK810 proiector 4K UHD Wireless

Mihai Stescu15 aprilie 2020

Wacom anunță la CES tableta grafică One

Mihai Stescu10 ianuarie 2020

Televizorul inteligent 4K Gazer TV43-US2G cu Android

Mihai Stescu13 noiembrie 2019

BenQ lansează SW270C, un nou monitor recomandat profesioniștilor din domeniul fotografiei

Mihai Stescu26 iulie 2019
Wacom-Cintiq-22

Wacom Cintiq 22 o alegere potrivită pentru pentru cei care studiază arta și design-ul

Mihai Stescu25 iulie 2019

Olympus lansează noul model OM-D E-M1X

Mihai Stescu30 ianuarie 2019

Samsung lansează noua gamă de televizoare 2018

Mihai Stescu9 martie 2018

BenQ îţi aduce acasă experienţa cinematografică 4K UHD

Mihai Stescu9 martie 2018