Foto & Video

Surprindeți fiecare moment cu noul model Canon LEGRIA HF G40 și noua serie LEGRIA HF R

Surprindeți fiecare moment cu noul model Canon LEGRIA HF G40 și noua serie LEGRIA HF R

Canon își extinde astăzi gamele de camere video pentru consumatori și entuziaști prin patru noi modele din seriile LEGRIA HF G și LEGRIA HF R.
Ideal atât pentru începători cât și pentru profesioniști, noul model LEGRIA HF G40 încorporează într-o carcasă compactă un puternic nou senzor CMOS Pro HD de tip 1/2.84, sunet de înaltă calitate, control manual deplin și Wi-Fi. Seriei LEGRIA HF R se adaugă trei noi modele de camere video compacte – LEGRIA HF R706, LEGRIA HF R76 și LEGRIA HF R78. Îmbinând un senzor CMOS Full HD cu un Zoom Avansat 57x, noile modele ușurează surprinderea și partajarea momentelor speciale de familie, de la primii pași ai unui bebeluș până la absolvire, totul la calitate HD uimitoare.

Control creativ deplin pentru entuziaști – LEGRIA HF G40

Oferind o performanță remarcabilă a imaginii și funcții avansate de filmare, modelul LEGRIA HF G40 este perfect pentru studenții la jurnalism care își doresc calitate, sau pentru cineaștii profesioniști în căutarea unei camere video compacte secundare. Cu un senzor CMOS Pro HD de tip 1/2.84 și un procesor DIGIC DV4, puteți obține imagini clare și vii, chiar și în cele mai dificile condiții de luminozitate. Având componente optice de primă clasă, inclusiv un obiectiv superangular cu zoom 20x și o plajă focală de 26,8-576mm, modelul LEGRIA HF G40 este o cameră video versatilă, potrivită unei mari varietăți de situații de filmare, de la filme de nuntă la proiecte universitare. Diafragma circulară cu 8 lamele oferă și un efect îmbunătățit de bokeh, pentru un blur frumos de fundal în imaginile cu a adâncime mică a câmpului vizual.

Control maxim al creativității

Modelul LEGRIA HF G40 vă oferă filmări flexibile, potrivite pentru o varietate de aplicații profesionale. Puteți surprinde videoclipuri AVCHD 1080p cu bit rate variabil și o rată variabilă de cadre pe secundă, și să înregistrați simultan în formatele AVCHD și MP4 pe carduri SD duale. De asemenea, puteți obține cu ușurință efecte dramatice, prin înregistrarea cu încetinitorul, cu derulare rapidă sau time-lapse[ii]. Ecranul LCD touch vă oferă posibilitatea manevrării manuale complete a inelului de control personalizabil, aperturii, vitezei declanșatorului și expunerii. Un inel ce poate comuta intre funcțiile de zoom și focus se afla in fața obiectivului, precum și controlul diafragmei, asigură obținerea celor mai bune rezultate în orice scenariu de filmare.

Calitatea pe care o merită amintirile dvs. – Seria LEGRIA HF R

Perfecte pentru a surprinde momente de neuitat în familie la calitate Full HD, modelele LEGRIA HF R706, LEGRIA HF R76 și LEGRIA HF R78 fac ca filmarea video să fie creativă pentru oricare membru al familiei. Îmbinând procesorul DIGIC DV4 de la Canon cu un senzor CMOS Full HD pentru o performanță înalt-calitativă a procesării video, noile modele vă ajută să înregistrați cele mai mici detalii. Stabilizatorul Optic de Imagine cu Modul Dinamic menține claritatea și stabilitatea imaginii pentru filmările cu camera ținută în mână, reducând automat tremurul vizibil al camerei video, chiar și în timpul mersului.

Nu veți mai pierde niciodată subiectul din cadru, datorită funcției Automatic Zoom Framing Assist. Camera video detectează rapid dacă subiectul este vizibil în cadru – dacă îl pierdeți din vedere, camera video va face automat zoom out, lărgind cadrul și recuperând subiectul în imagine – și imediat va face zoom pentru o încadrare perfectă a imaginii. Fie că filmați piesaje de vacanță sau un grup mare la o nuntă de familie, acum puteți încadra mai mult în fiecare imagine; modelul LEGRIA HF R78 include un obiectiv Wide Attachment care poate fi montat rapid pe cameră pentru a reduce distanța focală până la 26,9mm[iii], lărgind câmpul vizual total al camerei video[iv].

 

Creativitate pentru familii

O suită de moduri de înregistrare creative și ușor de folosit permite întregii familii să se bucure de surprinderea momentelor speciale împreună. Filtrele cu aspect cinematic și decorațiunile vă permit personalizarea post-filmare a înregistrării, prin adăugarea de animații, cadre prestabilite sau filtre de diverse culori, precum sepia sau cu aspect de film vechi. Modul Bebeluș facilitează surprinderea și documentarea amintirilor prețioase de familie, salvând automat înregistrările în albume personale și permițându-le astfel părinților să păstreze amintirile copilăriei celor mici.

Conectați-vă cu ușurință la amintirile dvs. prin gama LEGRIA

Modelele LEGRIA HF R706, LEGRIA HF R76 și LEGRIA HF R78 dispun toate de funcționalitatea încorporată Wi-Fi, oferindu-vă libertatea de a declanșa filmarea de la distanță, prin intermediul tabletelor și smartphone-urilor, precum și de a partaja momentele îndrăgite printr-o simplă apăsare de buton, iar modelul LEGRIA HF R706 este compatibil FlashAir, având capacitate Wi-Fi.

Funcțiile-cheie ale modelului LEGRIA HF G40:

  • Exprimați-vă creativitatea prin înregistrări video de calitate profesională
  • Versatilitate excelentă într-un design compact
  • Construit pentru filmare și conectivitate avansate
  • Bucurați-vă de control personalizabil, cu acces rapid la funcții
  • Surprindeți rapid acțiunea, cu filmări creative

Funcțiile-cheie ale seriei LEGRIA HF R:

  • Înregistrare și partajare fără efort ale momentelor prețioase
  • Tehnologie puternică, pentru videoclipuri de o calitate superbă
  • Faceți cu ușurință filmări creative
  • Sunet minunat, pe măsura scenei

[i] Modelul LEGRIA HF G40 poate înregistra individual videoclipuri în format AVCHD la viteze de până la 28 Mbps și în format MP4 la viteze de până la 35 Mbps. În cazul înregistrărilor simultane se pot înregistra videoclipuri în format AVCHD de până la 24 Mbps pe fiecare card, sau simultan un videoclip în format AVCHD de până la 24 Mbps și unul în format MP4 de până la 4 Mbps. Sunt suportate carduri de memorie de tip SDHC și SDXC.

[ii] În format MP4

[iii] Dacă este atașat și cu funcția Advance Zoom pornită

[iv] Echivalent 35mm

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Foto & Video
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Foto & Video

Montajul video și streamingul sunt mai facile cu ATEN UC3022 și aplicația ATEN OnAir Lite

Mihai Stescu3 iunie 2021

BenQ TK810 proiector 4K UHD Wireless

Mihai Stescu15 aprilie 2020

Wacom anunță la CES tableta grafică One

Mihai Stescu10 ianuarie 2020

Televizorul inteligent 4K Gazer TV43-US2G cu Android

Mihai Stescu13 noiembrie 2019

BenQ lansează SW270C, un nou monitor recomandat profesioniștilor din domeniul fotografiei

Mihai Stescu26 iulie 2019
Wacom-Cintiq-22

Wacom Cintiq 22 o alegere potrivită pentru pentru cei care studiază arta și design-ul

Mihai Stescu25 iulie 2019

Olympus lansează noul model OM-D E-M1X

Mihai Stescu30 ianuarie 2019

Samsung lansează noua gamă de televizoare 2018

Mihai Stescu9 martie 2018

BenQ îţi aduce acasă experienţa cinematografică 4K UHD

Mihai Stescu9 martie 2018