Foto & Video

Canon lansează noul obiectiv EF 50mm f/1.8 STM

Canon lansează noul obiectiv EF 50mm f/1.8 STM

Canon lansează EF 50mm f/1.8 STM, un nou obiectiv fix, care permite clienților să surprindă imagini cu subiecte ce ies în evidență, sau să creeze fotografii cu impact printr-un efect reușit de defocusare al fundalului.

Succesor al popularului obiectiv EF 50mm f/1.8 II, și un obiectiv secundar ideal pentru cei ce doresc să-și îmbunătățească nivelul fotografic, noul EF 50mm f/1.8 STM este excelent pentru fotografie de portret, fotografie în condiții de iluminare slabă, precum și pentru a adăuga o dimensiune artistică obiectelor și decorurilor de zi cu zi, datorită aperturii maxime largi, f/1.8, și distanței focale de 50mm.

Obiectivul EF 50mm f/1.8 STM beneficiază acum de un design îmbunătățit, de stratul super spectra de la Canon, de o apertură cu 7 lame și de tehnologia STM pentru o focalizare lină și aproape inaudibilă. Compact, ușor și accesibil, obiectivul este o adiție binevenită în trusa oricărui fotograf care își dorește să creeze imagini de impact.

Canon EF 50mm f1.8 STM

Canon EF 50mm f1.8 STM

Explorați portretele creative și fotografia în lumină scăzută

Cu noul obiectiv devine ușoară surprinderea portretelor superbe sau a fotografiilor și filmelor artistice și îndrăznețe – apertura maximă largă f/1.8, permite un control precis asupra adâncimii câmpului de focalizare.

Acesta oferă libertatea creativă de a focaliza subiectul și de a lăsa restul decorului să devină neclar – permițând captarea instantanee a atenției către o anumită zonă din cadru. În plus, apertura permite pătrunderea unei cantități mari de lumină în obiectiv, pentru o fotografiere mai simplă în condiții de iluminare scăzută.

Ca la orice obiectiv fix, distanța focală de 50mm produce rezultate de înaltă calitate, fiind vizibilă îmbunătățirea clarității și a contrastului. În combinație cu un DSLR APS-C EOS, obiectivul EF 50mm f/1.8 STM este ideal pentru fotografia de portret, ajutând la compunerea încadrării perfecte a capului și umerilor.

Este, de asemenea, un obiectiv ‘standard’ de zi cu zi util pentru DSLR-uri full frame, fiind excelent pentru fotografierea unei game vaste de subiecte dintr-o perspectivă naturală.

Obiectivul beneficiază și de o distanță de focalizare minimă de doar 0,35m, permițând fotografului să se apropie mai mult de subiecț și să obțină un raport de mărire sporit, în timp ce apertura cu 7 lame produce un efect de blur minunat și porțiuni luminoase nefocalizate frumoase.

Completarea perfectă pentru orice trusă fotografică

Obiectivul are un design compact și ușor, cântărind doar 160g, și intră cu ușurință în orice geantă, adăugând foarte puțin la greutatea totală a trusei utilizatorului. Noul design extern al obiectivului se potrivește deopotrivă cu DSLR-urile Canon EOS pentru începători și de mijloc de gamă, în timp ce noua montură metalică oferă mai multa robustețe conexiunii cu corpul camerei foto. În plus, inelul de focalizare manual al obiectivului oferă libertatea de a controla foarte precis zona de focalizare în fotografii și videoclipuri.

Beneficiile-cheie ale obiectivului EF 50mm f/1.8 STM:
– Obiectiv excelent pentru portrete
– Focalizare rapidă și silențioasă
– Performanță excelentă în condiții de iluminare scăzută
– Calitate superioară a imaginii
– Design compact, “ușor de luat oriunde”

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Foto & Video
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Foto & Video

Montajul video și streamingul sunt mai facile cu ATEN UC3022 și aplicația ATEN OnAir Lite

Mihai Stescu3 iunie 2021

BenQ TK810 proiector 4K UHD Wireless

Mihai Stescu15 aprilie 2020

Wacom anunță la CES tableta grafică One

Mihai Stescu10 ianuarie 2020

Televizorul inteligent 4K Gazer TV43-US2G cu Android

Mihai Stescu13 noiembrie 2019

BenQ lansează SW270C, un nou monitor recomandat profesioniștilor din domeniul fotografiei

Mihai Stescu26 iulie 2019
Wacom-Cintiq-22

Wacom Cintiq 22 o alegere potrivită pentru pentru cei care studiază arta și design-ul

Mihai Stescu25 iulie 2019

Olympus lansează noul model OM-D E-M1X

Mihai Stescu30 ianuarie 2019

Samsung lansează noua gamă de televizoare 2018

Mihai Stescu9 martie 2018

BenQ îţi aduce acasă experienţa cinematografică 4K UHD

Mihai Stescu9 martie 2018