Evenimente

Directorii executivi ai companiilor Intel, Microsoft şi Baidu vor participa la evenimentul Lenovo Tech World

Directorii executivi ai companiilor Intel, Microsoft şi Baidu vor participa la evenimentul Lenovo Tech World

Lenovo anunţă că liderii globali din industria de tehnologie Brian Krzanich, CEO Intel, Satya Nadella, CEO Microsoft şi Robin Li, preşedinte şi CEO Baidu vor fi alături de preşedintele şi CEO-ul Lenovo, Yang Yuanqing, la discursul de inaugurare a evenimentului Lenovo Tech World, ce are loc pe 28 mai la Beijing.

Aceştia vor împărtăşi propria viziune despre oportunităţile disruptive pe care le oferă computing-ul, vor dezvălui tehnologii inovative care urmează să fie lansate şi vor discuta despre rolul pe care îl joacă parteneriatul în crearea unui sistem hardware şi software solid.

Lenovo Tech World este primul eveniment global de tehnologie exclusiv al companiei, ce reunește mii de fani, jurnaliști, parteneri și distribuitori din toată lumea. Participanţii vor afla mai multe detalii despre perspectiva Lenovo asupra tehnologiilor emergente, precum telefoanele inteligente, tablete, computere, servere, programe de software și serviciile în cloud.

La Tech World, Lenovo va dezvălui noile inovații în tehnologie care vor schimba modul de utilizare a dispozitivelor și va dezbate conceptele viitoare despre stilul de viață al clienților, modul în care aceştia se joacă sau lucrează.

Inovația este nucleul a tot ceea ce facem, având în spate o activitate intensă de cercetare și dezvoltare a tehnologiei, pe care fanii nu au șansa să o vadă”, spune Yang Yuanqing, CEO-ul Lenovo. „La Lenovo Tech World vom prezenta invitaţilor perspective din interior, arătându-le unde se situează tehnologia Lenovo în prezent și care sunt planurile pentru viitor.”

Pe lângă detaliile despre noile cercetări și tehnologii Lenovo, Tech World va arăta și modul în care Lenovo s-a schimbat în ultimul deceniu, de la o companie de computere de 3 de miliarde USD, care a achiziţionat business-ul de PC-uri IBM, ajungând lider pe piaţa de tehnologie, cu o cifră de afaceri 39 de miliarde USD, care a preluat Motorola Mobility şi business-ul de servere x86 IBM.

Deşi aceste achiziții recente au propulsat Lenovo pe piața de smartphone-uri şi servere, la Tech World vor fi prezentate și aspecte legate de direcţia în care tehnologia va conduce Lenovo şi consumatorii în viitor.

Lenovo Tech World este sponsorizat parţial de Intel, unul dintre partenerii pe termen lung ai companiei, iar multe dintre produsele prezentate în cadrul evenimentului sunt bazate pe cele mai noi tehnologii Intel.

Participanții la eveniment vor avea ocazia să testeze noi produse, să afle informații despre noile oportunităţi de la echipele de dezvoltare Lenovo și să vadă modul în care compania își continuă transformarea, de la producătorul de PC-uri numărul unu, la liderul mondial în tehnologie.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Evenimente
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Evenimente

Techsylvania 2022

Techsylvania 2022 – a noua ediție a celui mai important eveniment de tehnologie din România

Mihai Stescu17 mai 2022

Techsylvania, conferința pe care o urmaresc de 7 ani, revine cu o nouă ediție online în 2021

Mihai Stescu18 august 2021

Concluzii după Summitul inaugural 5G realme

Mihai Stescu3 iunie 2021
Kingston FURY Renegade DDR4 RGB

Kingston anunță noul brand pentru gaming: Kingston FURY

Mihai Stescu3 iunie 2021

Podfest, singurul eveniment dedicat podcasturilor, are loc pe 20 mai

Mihai Stescu19 mai 2021

Vodafone prezintă un proiect inedit, Pădurea inteligentă, prin intermediul rețelei Supernet

Mihai Stescu31 martie 2021

ViewSonic’s TD1655 – monitorul ideal pentru deplasări – premiat cu distincția CES 2021 Innovation Awards Honoree

Mihai Stescu13 ianuarie 2021

Panasonic și trupa Cold War Kids aduc experiența electrizantă a unui concert imersiv, la prima ediție virtuală a CES

Mihai Stescu11 ianuarie 2021

PC Garage anunță livrare în 2 ore, la comanda prin Tazz

Mihai Stescu15 decembrie 2020