Evenimente

Moda și tehnologia își dau mâna la Romanian Design Week

Moda și tehnologia își dau mâna la Romanian Design Week

Da, se poate așa ceva. Și a ieșit ceva superb.
Intel și Lenovo prezintă la Romanian Design Week cel mai versatil laptop 2 în 1 de pe piață, prezentat în cadrul unei expoziții unice de modă și tehnologie.

Intel şi Lenovo prezintă la ediția de anul acesta la Romanian Design Week, un interactiv, care combină moda și tehnologia. Expoziția “Intel și Lenovo digitalizează istoria modei românești din ultimul secol” este realizată împreună cu 8 dintre cei mai apreciați bloggeri de stil și modă ai momentului, iar suportul tehnic este reprezentat de laptopurile 2 în 1, Lenovo YOGA® Pro 3, cu procesor Intel® Core™ M.

Expoziția constă în proiecții ale celor mai importante momente din istoria modei romanești din ultimii 100 de ani. Cei 8 bloggeri-curatori din proiect,

Ana Morodan, (anamorodan.com),
Ovidiu Mureşanu (ovidiumuresanu.com),
Alina Gherghe ( Imalinz.com),
Ioana Liliana Gheorghe (fashezine.com),
Liana Popa avetisiperoz.(avetisiperoz.ro),
Denisa Luntraru (fashioninmyeyes.com)
Ioana Voicu şi Claudiu Enescu (mauvert.com)
Gabriela Atanasov (sweetpaprika.ro),

au navigat prin amintirile, istoriile şi legendele ultimului secol, alegandu-şi cate un moment istoric preferat, reprezentativ în cultura urbană autohtonă.

Fie ca au ales să vorbeasca despre obiecte vestimentare care au facut istorie, precum ia tradiţională, (vedeta defilării Yves Saint Laurent din 1981, ilustrată şi de către Henri Matisse în unul din tablurile sale celebre), fie ca au descris personaje proeminente din folclorul românesc (ex. Maria Tanase) sau că s-au referit la evenimente emblematice româneşti (ex. Festivalul de la Mamaia), cei 8 curatori au readus la viaţă momente istorice, relevante, esențiale, ale culturii autohtone.

Alina Gherghe alinz.com Expo Intel & Lenovo RDW

Alina Gherghe alinz.com Expo Intel & Lenovo RDW

Fundalul acestor conversaţii personale, amintiri intime sau declaraţii aspirațional-stilistice, inspirate de trecut, a fost chiar simbolul tehnologiei de ultim moment, laptopul 2 în 1, Lenovo YOGA® 3 Pro, cu tehnologie Intel.

Caracterul interactiv al expoziției permite tuturor vizitatorilor acces rapid, tactil, la ecranul laptopului 2 în 1. Aceștia pot vizualiza și asculta individual, de câte ori doresc, orice testimonial îi interesează.

„Tehnologia devine nu doar funcțională, ci și stilată. Ne bucurăm să prezentăm noul laptop Lenovo YOGA® 3 Pro, cu tehnologie Intel, într-un cadru autohton elegant și inovator, precum Romanian Design Week„, a spus Manuela Ciugudean Toma, Marketing& PR Manager, Central Eastern Europe.

Ovidiu Muresanu ovidiumuresanu.com Expo Intel &Lenovo RDW

Ovidiu Muresanu ovidiumuresanu.com Expo Intel &Lenovo RDW

La rândul său, Aurel Netin, Country General Manager Lenovo Romania, a declarat: “Lenovo Yoga® 3 PRO este un fashion statement, un laptop cu personalitate cu un design iconic, cu rotirea ecranului la 360 de grade. După o şedinţă foto lifestyle de la Paris de luna trecută, Romanian Design Week vine ca o completare în integrarea tehnologiei stilate în viata noastră de zi de cu zi.”

Lenovo YOGA 3 Pro este singurul laptop 2 în 1 cu 4 moduri de dispunere (laptop, tabletă, cort si stand) din lume. În funcție de nevoile de utilizare, poate fi laptop clasic sau tabletă. Oferte ale produsului se găsesc în retail (aici, aici, aici, aici, aici și aici).

Conferința de presă în care a fost prezentat proiectul „Intel și Lenovo digitalizează istoria modei românești din ultimul secol” a avut loc pe 20 mai, în prezența celor 8 bloggeri-curatori. Pentru publicul larg, expoziția este deschisă la Hanul Gabroveni, Str Lipscani 86-88, până pe 24 mai a.c., între orele 10.00 – 22.00. Intrarea este gratuită.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Evenimente
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Evenimente

Aiwa revine în România distribuit de MGT Educational

Mihai Stescu23 august 2023

Monitorul de gaming Philips Evnia reinventează regulile jocului

Mihai Stescu20 ianuarie 2023

Biel Glasses și Panasonic prezintă la CES 2023 ochelarii inteligenți care schimbă viața persoanelor cu deficiențe de vedere

Mihai Stescu6 ianuarie 2023

CES 2023: Kingston Technology prezintă noi produse din gama performance si seria IronKey

Mihai Stescu5 ianuarie 2023

Codiax 2022 vine la București

Mihai Stescu4 noiembrie 2022

Am fost la Forumul Parlamentar – Privat

Mihai Stescu18 octombrie 2022

Big Data Week, festivalul internațional al datelor, la București

Mihai Stescu10 octombrie 2022
Techsylvania 2022

Techsylvania 2022 – a noua ediție a celui mai important eveniment de tehnologie din România

Mihai Stescu17 mai 2022

Techsylvania, conferința pe care o urmaresc de 7 ani, revine cu o nouă ediție online în 2021

Mihai Stescu18 august 2021