Evenimente

PC Garage te echipează din nou gratuit

PC Garage te echipează din nou gratuit

PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România și în același timp un reper pentru toți cei pasionați de tehnologie, anunță o nouă ediție a campaniei „Te echipăm gratuit”.

De data aceasta, campania oferă cadou clienților o sursă de alimentare certificate 80 Plus Gold, la achiziția setului format din orice procesor + orice placă de bază + placă video AMD Radeon RX 5700 XT 50th Anniversary.  

PC Garage și-a făcut de-a lungul anilor un adevărat renume prin susținerea utilizatorilor de tehnică de calcul de toate felurile, atât prin furnizarea unor servicii de calitate, cât și prin menținerea unei comunicări strânse cu comunitatea sau prin crearea de campanii și promoții.

Așa se face, de exemplu, că emisiunea „Școala de Hardware”, anunțată la începutul lunii, a venit într-un moment perfect pentru cei care doresc să își îmbunătățească nivelul de cunoștințe despre tehnologie.

PC Garage nu se oprește însă aici și dă startul unei campanii concepute pentru a veni în ajutorul celor interesați de înlocuirea platformei hardware cu una de generație nouă.

„Te echipăm gratuit” nu se află la prima ediție, fiind o campanie deja cunoscută printre pasionații de tehnologie. Perioada de desfășurare este de această dată de peste 2 săptămâni, fiind cuprinsă între 14-30 aprilie, iar obiectul îl face o sursă de alimentare cu eficiență energetică superioară, care este oferită cadou.

Este vorba despre Segotep GP750G – un model de 650W cu certificare 80 Plus Gold și etaj PFC activ, care în funcție de nivelul de solicitare, poate atinge o eficiență de 92%.

Aceasta adoptă un design single-rail, putând furniza un curent de până la 54A pentru tensiunea de alimentare de 12V, utilizată de componentele esențiale dintr-un PC. Pentru răcire, este utilizat un ventilator cu diametrul de 120mm, iar protecția componentelor este asigurată de tehnologiile OVP, OCP, OPP, SCP și UVP. 

Pentru a beneficia de cadoul în valoare de peste 350 Lei pus la bătaie de PC Garage, utilizatorii trebuie să își aleagă procesorul dorit, o placă de bază pentru el, să le adauge în coșul de cumpărături alături de o placă video AMD Radeon RX 5700 XT 50th Anniversary și să plaseze comanda, a cărei valoare trebuie să depășească pragul de 2500 Lei. Alegerea plăcii video nu este întâmplătoare, ea bazându-se pe raportul performanță/preț avantajos oferit. Mulțumită nucleului grafic fabricat pe 7nm cu 2560 unități de procesare ce rulează la frecvențe de până la 1980MHz, aceasta permite rularea în condiții excelente, la rezoluție UHD, a unor jocuri precum Battlefield V, Metro Exodus, Deus Ex: Mankind Divided, Far Cry New Dawn sau The Witcher 3: Wild Hunt.

Pentru mai multe informații despre noua ediție a campaniei PC Garage „Te echipăm gratuit”, vizitați pagina dedicată acesteia.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Evenimente
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Evenimente

Milestone Technology Day România 2024

Mihai Stescu5 iunie 2024

Aiwa revine în România distribuit de MGT Educational

Mihai Stescu23 august 2023

Monitorul de gaming Philips Evnia reinventează regulile jocului

Mihai Stescu20 ianuarie 2023

Biel Glasses și Panasonic prezintă la CES 2023 ochelarii inteligenți care schimbă viața persoanelor cu deficiențe de vedere

Mihai Stescu6 ianuarie 2023

CES 2023: Kingston Technology prezintă noi produse din gama performance si seria IronKey

Mihai Stescu5 ianuarie 2023

Codiax 2022 vine la București

Mihai Stescu4 noiembrie 2022

Am fost la Forumul Parlamentar – Privat

Mihai Stescu18 octombrie 2022

Big Data Week, festivalul internațional al datelor, la București

Mihai Stescu10 octombrie 2022
Techsylvania 2022

Techsylvania 2022 – a noua ediție a celui mai important eveniment de tehnologie din România

Mihai Stescu17 mai 2022