Tehnologii

OPTEX prezintă RPG-AXIS1 – software dedicat camerelor de supraveghere Axis Communications

OPTEX prezintă RPG-AXIS1 – software dedicat camerelor de supraveghere Axis Communications

OPTEX®, lider mondial în materie de tehnologii de detecţie, anunţă posibilitatea de a integra produsele de detecţie OPTEX cu AXIS Camera Application Platform (ACAP) şi camerele de supraveghere video de reţea Axis.

Integrarea creşte eficienţa sistemelor de securitate, reduce numărul alarmelor false şi asigură o protecţie perimetrală superioară.

Integrarea se realizează cu ajutorul unui plug-in software ce permite camerelor de supraveghere Axis să detecteze şi să înregistreze persoane sau obiecte pe baza informaţiilor generate de senzorul OPTEX Redscan sau a encoderului OPTEX PIE-1.

OPTEX ACAP (AXIS Camera Application Platform) permite senzorilor IP să trimită comenzi direct către camerele PTZ Axis. Activarea camerelor este realizată doar atunci când este detectată o mişcare de către senzorii OPTEX.

OPTEX Redscan poate transmite către camerele de supraveghere Axis PTZ sau către alte sisteme de securitate instrucţiuni de activare, zoom sau înregistrare. De asemenea, poate genera alarme sau porni luminile ambientale ale unei zone de interes.

Integrarea senzorilor Optex cu familia de camere PTZ Axis oferă clienţilor finali soluţii integrate de securitate, eficiente şi bazate pe activări precise. Un astfel de sistem permite o supraveghere eficientă indiferent de condiţiile de iluminare ale zonei monitorizate.

Senzorii Redscan folosesc tehnologia laser şi pot detecta cu precizie mărimea, viteza şi distanţa parcursă de un anumit individ sau obiect. Aceştia pot fi folosiţi atât pentru supravegherea orizontală, cât şi pentru cea verticală.

Integrarea directă a plug-in-ului în camerele Axis PTZ elimină nevoia de a avea un VMS ca intermediar. Astfel, camerele se pot mişca şi aplica zoom pe baza alarmelor generate de senzorii OPTEX. La fiecare cameră PTZ se pot conecta maxim trei senzori OPTEX.

Despre OPTEX

OPTEX Co., Ltd este lider global în dezvoltarea de soluţii de detecţie, senzorii OPTEX dedicaţi supravegherii de interior şi de exterior fiind distribuiţi la nivel mondial. Printre produsele lansate se numără atât detectoare cu fir şi wireless, cât şi senzori specializaţi cu rolul de a activa sistemele CCTV. De asemenea, OPTEX este dezvoltatorul unui detector laser de clasa I, dedicat celor mai rafinate integrări de sisteme de securitate. De la lansare şi până acum, OPTEX şi-a construit reputaţia la nivel mondial de producător de produse şi tehnologii inovative şi de calitate. Mai multe detalii la: http://www.optex-europe.com/products/.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tehnologii
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Tehnologii

Samsung Electronics anunță inițiativele pentru 2022 care fac electrocasnicele mai prietenoase cu mediul înconjurător

Mihai Stescu10 ianuarie 2022

NeoTech, un nou proiect cripto românesc, bazat pe tehnologii digitale inovative Smart City

Mihai Stescu20 octombrie 2021

Mobilitatea nevăzătorilor, mai accesibilă cu .lumen

Mihai Stescu2 decembrie 2020

Apă din aer pentru situații de urgență (P)

Mihai Stescu10 aprilie 2020

Synology susţine efortul companiilor de a organiza lucrul de acasă pentru angajaţii lor

Mihai Stescu30 martie 2020

Un nou serviciu de transfer fisiere – Smash

Mihai Stescu28 iunie 2018

Caterpillar: „New Range. New Rules.” în România prin Bergerat Monnoyeur

Mihai Stescu14 mai 2018

Quail Digital crește productivitatea și calitatea serviciului oferit clientului în retail

Mihai Stescu10 aprilie 2018

Quail Digital – o soluție de comunicare ideală cu impact imediat în experiența clienților

Mihai Stescu5 februarie 2018