Notebook

Un nou portofoliu de gaming OMEN by HP

Un nou portofoliu de gaming OMEN by HP

HP Inc. anunţă noul portofoliu OMEN by HP, produse create exclusiv pentru gamerii care caută inovaţia în toate produsele, oferindu-le putere şi performanţă pentru a câştiga diverse competiţii.

Strategia companiei de a reinventa sistemele personale este completată de introducerea unui portofoliu de gaming bazat pe produsele OMEN by HP, cu o gamă largă de opţiuni la diferite preţuri, pentru a satisface varietatea nevoilor gamerilor din zilele noastre. Noul portofoliu ajută clienţii să găsească platforma porivită care să le ofere cea mai bună experienţă de gaming. În această vară, HP va lansa desktop-ul OMEN X pentru gamerii care îşi doresc o performanţă mai agresivă, cu opţiuni de personalizare nemaivăzute.

Noua gamă de PC-uri pentru gaming OMEN by HP este compusă din trei produse care vin cu un design îndrăzneţ şi preţuri concepute pentru a maximiza experienţa de gaming. Laptop-urile OMEN sunt proiectate pentru a oferi o experienţă captivantă ce completează caracteristicile de performanţă ale dispozitivelor. Ecranele IPS de 15,6 inch şi 17,3 inch ale laptop-urilor OMEN pot avea rezoluţii Full HD1 sau 4K2, pentru a spori experienţa de gaming cu imagini cât mai aproape de realitate. Efectele sonore sunt clare şi completate de tehnologiile Bang & Olufsen şi HP Audio Boost pentru o claritate îmbunătăţită a sunetului prin intermediul difuzoarelor duale.

“Am creat OMEN by HP pentru clienţii care îşi doresc ca PC-urile lor să le ofere o experienţă de gaming cât mai bună, permiţându-le, în acelaşi timp, să aleagă nivelul de performanţă şi design-ul care li se potriveşte”, a declarat Kevin Frost, Vicepreşedinte şi Director General, Consumer Personal Systems, HP Inc. „Noua platformă OMEN vine împreună cu caracteristicile de care orice gamer are nevoie – putere de luptă activă, grafică potrivită pentru un joc perfect şi sistem termic de răcire avansat pentru cele mai noi jocuri de tip AAA. Dispozitivele OMEN by HP oferă gamerilor posibilitatea de a fi cu un pas înaintea tuturor”

 

Noua gamă OMEN by HP include:

 

 • Laptop-uri OMEN: Echipate cu hardware puternic şi ecrane 4K2 uimitoare, cu diagonale de 15,6 inch sau17,3 inch, asigură o performanţă învingătoare.
 • Desktop-uri OMEN: Combină design-ul de ultimă oră şi tehnologia de răcire cu lichid cu cele mai recente procesoare3 Intel® Core™, plăci video NVIDIA GeForce GTX şi AMD Radeon™ de ultimă generaţie pentru o performanţă îmbunătăţită, certificată VR pentru Vive HTC.

 

Laptop-urile OMEN proiectate pentru gaming

Dispunând de o tastatură Red Dragon cu iluminare din spate, cu branding OMEN langă tastatură şi pe carcasa neagră, laptop-urile OMEN rulează fără să se încălzească, având un sistem dual de ventilație ce menţine performanţa de vârf la temperaturi scăzute. Bateria de 62 waţi este poziţinată plat, pe partea din faţă dispozitivului, ceea ce permite stabiliriea unui flux de aer constant pentru răcire, fără a afecta performanţa. Grafica puternică NVIDIA GTX™ de până la 965M (disponibilă pentru modelele selectate) şi procesoarele3 Intel® Core™ i7 quad-core de generaţia a 6-a echipează gamerii pentru orice provocare.

 

Alte caracteristici:

 • Cameră HD Wide Vision sau opţional Cameră Intel® RealSenseTM 4 pentru experienţe 3D, permiţând utilizarea a aplicaţiilor şi interacţiunea cu PC-ul în timpul jocurilor prin controlul gesturilor.
 • Până la 16GB de memorie RAM şi o unitate de stocare SSD cu o capacitate de până la 512GB5 sau HDD de până la 2TB5 , respectiv unitate duală SSD + HDD de până la 2TB5 HDD plus 128GB5 pentru modelele selectate.
 • Încărcare rapidă (HP Fast Charge)6 şi durată de viaţă a bateriei de până la 10 ore7 pentru modelele selectate.

 

Desktop-ul OMEN by HP este certificat pentru realitate virtuală şi oferă cele mai noi performanţe ale NVIDIA Graphics adaptate pentru realitatea virtuală. Desktop-ul OMEN este completat de cea mai nouă placă video NVIDIA GeForce GTX 1080 pentru experienţe de gaming perfecte. Procesorul Intel® Core™ i73 furnizează performanţa necesară pentru a ţine pasul cu cele mai solicitante jocuri şi experienţe VR. Funcţia opţională de răcire cu lichid, ce constă într-un sistem termic avansat, ajută la o rulare şi răcire cursive pentru a elimina întreruperea imaginilor. Desktop-ul OMEN poate fi actualizat cu diverse componente hardware, accesul în interiorul carcasei şi montarea de noi componente făcându-se fără a necesita unelte sau instrumente speciale, , permiţând gamerilor să îmbunătăţească puterea jocurilor prin personalizare.

 

Desktop-ul OMEN dispune de noul logo OMEN cu design vertical consacrat, cu un schelet metalic şi luminare HP LED care se schimbă în funcţie de nivelurile de performanţă selectate de utilizator.

 

Alte proprietăţi:

 • Procesor Intel® CoreTM i7-6700K3, cu opţiuni de overclocking la modelele selectate8.
 • Memorie de până la 32GB, unitate de stocare de 512GB SSD5 sau HDD de până la 3TB5, capabilă să stocheze o cantitate masivă de jocuri şi conţinut VR.
 • Plăci video de până la NVIDIA GTX 1080 Founder Edition sau AMD RadeonTM R9 390X, care oferă cel mai bun frame-rate la rezoluţie ridicată.

 

Preţuri şi disponibilitate9

 • Laptop-ul OMEN cu diagonala de 15,6 inch va fi disponibil în România de la finalul lunii iulie, la un preţ de pornire de 1099 euro.
 • Laptop-ul OMEN cu diagonala de 17,3 inch va fi disponibil în România de la finalul lunii iulie, , la un preţ de pornire de 1199 euro.
 • Desktop-ul OMEN va fi disponibil de la finalul lunii iulie, la un preţ de pornire de 1.099 euro.

 

Despre HP Inc.

HP Inc. creează tehnologie care uşurează viaţa consumatorului, peste tot în lume. Prin portofoliul de imprimante, PC-uri, dispozitive mobile, soluţii şi servicii creăm experienţe care uimesc. Mai multe informaţii despre HP Inc. sunt disponibile la http://www.hp.com.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Notebook
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Notebook

Kingston anunță SSD-ul NV1 NVMe PCIe

Mihai Stescu31 martie 2021

CES 2021: Kingston prezintă noua gamă de SSD-uri NVMe

Mihai Stescu11 ianuarie 2021

Kingston anunţă extinderea modelului DataTraveler 2000, prin introducera modelului cu capacitătea de 128GB

Mihai Stescu17 septembrie 2020

SanDisk anunță disponibilitatea noilor SSD-uri portabile rezistente la șocuri

Mihai Stescu1 aprilie 2020

SSD portabil Western Digital My Passport Go: design ergonomic și rezistență sporită

Mihai Stescu17 decembrie 2019

Samsung lansează 970 EVO Plus cu care stabilește noi niveluri de performanță pentru SSD-urile NVMe

Mihai Stescu23 ianuarie 2019

HP lansează EliteBook 1030

Mihai Stescu20 mai 2016

HP lansează cel mai subțire laptop din lume

Mihai Stescu5 aprilie 2016
Aspire F15

Acer aduce în România noile serii de laptopuri F15 cu platformă Intel Skylake

Mihai Stescu30 octombrie 2015