Notebook

HP lansează cel mai subțire laptop din lume

HP lansează cel mai subțire laptop din lume

În cadrul Conferinței New York Times International Luxury, HP Inc. a lansat astăzi oficial noul laptop premium HP Spectre, cel mai subțire laptop din lume(1).

 • şasiu din aluminiu prelucrat computerizat, gros cât o baterie AAA de doar 10,4mm
 • procesoare puternice Intel® Core™ i5 şi i7 ce oferă o performanță superioară față de procesoarele mobile utilizate frecvent în această clasă de dispozitive
 • experiență multimedia extraordinară datorită ecranului full HD cu diagonala de 13,3″(33,8cm) edge-to-edge şi difuzoarelor Bang & Olufsen

HP Spectre şi noul portofoliu premium sunt rezultatul colaborării exclusive cu designeri de renume mondial, Tord Boontje şi Jess Hannah. Aceștia si-au pus amprenta personală, oferind astfel notebook-uri de lux, ediție limitată, aflate la intersecția dintre artă şi tehnologia de vârf.

„Clienții de astăzi consideră din ce în ce mai mult tehnologia ca o extensie a stilului personal. Ei doresc un dispozitiv premium ultra-subțire, fără a compromite puterea şi performanța „, a declarat Louis Perrin, director produse consumer, Sisteme Personale EMEA, HP Inc.” HP vine în întâmpinarea acestor nevoi și rescrie regulile clasice de proiectare şi inginerie, lansând acum cel mai subțire laptop din lume care combină un display minunat edge-to-edge şi puterea procesoarelor Intel® Core cu sunetul Bang & Olufsen”.

Cel mai subțire laptop din lume

HP a reimaginat fiecare element în timpul proiectării HP Spectre pentru a asigura cea mai bună experiență de utilizare integrată cu performanțe maxime. Rezultatul este un notebook premium care nu permite utilizatorilor să facă compromisuri asupra stilului, funcțiilor sau performanțelor, datorită acestor:

 • O structură din fibră de carbon, care creează un profil subțire, uşor şi durabil, menținând greutatea totală a notebook-ului la doar 1,1kg.
 • Accentele de cupru foarte lucios reflectă un finisaj premium, lustruit cu maximă atenție la detaliu.
 • O baterie hibrid inovatoare împărțită în două bucăți subțiri oferă aceeaşi putere şi durată de până la 9 ore şi jumătate, ca o singură baterie, permițând însă în acelaşi timp crearea celui mai subțire laptop din lume.
 • Display-ul full HD IPS edge-to-edge Corning® Gorilla® oferă o experiență de vizionare excelentă pentru editarea fotografiilor, desăvârşind o prezentare sau vizionarea unui film.
 • Generația a 6-a de procesoare Intel® Core ™ i5 şi i7(5), un SSD rapid şi cu stocare de până la 512GB (7) cu până la 8 GB de memorie pentru performanțe maxime. Integrarea sistemului de răcire hiperbaric Intel® menține rece dispozitivul pe care rulează chiar şi cu procesoare puternice într-un pachet mic.
 • Difuzoare stereo Bang & Olufsen cu tehnologia HP Boost audio, o combinație de hardware şi software pentru a oferi clienților perfomanța pe care o doresc.
 • Trei conectori cu funcție completă USB tip CTM, dintre care doi susțin ThunderboltTM pentru a oferi cea mai rapidă conexiune din domeniu, cea mai versatilă conexiune I / O.

Noul hibrid ENVY asigură un design mai subțire, o durată de viață mai lungă a bateriei şi opțiunea de afişare 4K.

Combinând puterea şi performanța într-un nou profil, HP ENVY X360 cu diagonala de 15,6 „(39,6 cm) este mai subțire cu 21 la sută, cu o viață mai lungă a bateriei, comparativ cu generația anterioară, cântărind doar 2,04 kg şi măsurând 18,8 mm grosime. Cu un design ultramodern din metal , HP ENVY X360 oferă acum o opțiune de afişare cu rezoluție mai mare pentru clienții care doresc să vizualizeze sau să editeze conținut 4K. Caracteristicile cheie includ:

 • Durată de viață mai lungă a bateriei cu până la 11 ore, comparativ cu 8 ore la generația anterioară (3).
 • Procesoare de generația a 6-a Intel® Core ™ i5 sau i7, cu o grafică opțională Intel® Iris ™
 • Opțiunea de afişare full HD şi un sunet clar, premium cu tehnologia HP Boost audio cu reglaj Bang & Olufsen pentru a extinde experiența de divertisment.
 • Două porturi USB 3.0 tip A dintre care unul susține HP USB Boost, un port USB 3.0 tip CTM pentru transferul de date, HDMI şi cititor de carduri SD pentru productivitate maximă.
 • Până la 8 GB de memorie de sistem şi opțiuni simple sau duale de stocare cu până la 2TB HDD şi până la 256GB PCIe SDD.

Putere în Laptopuri ENVY mai uşoare

Laptopul HP ENVY de nouă generație oferă un design elegant, din metal, putere mare şi performanță, afişare edge-to-edge pentru experiențe nemaiîntâlnite de vizionare. Acesta dispune de trei porturi USB 3.0 şi un port USB T tip CTM, care acceptă transferul de date pentru a face adăugarea sau conectarea accesoriilor uşoară, precum şi incărcare rapidă HP. Fapt care permite clienților să încarce bateria până la 90 la sută, în doar 90 de minute, când este oprit. Dispozitivul este mai uşor decât predecesorul său cu diagonala de 15,6 „(39,6 cm) ENVY cu jumătate de livră (0,2 kg), mai uşor decât generația anterioară, cu o greutate de 1,99kg (4,4lbs) (3) şi 17,95mm grosime.

 

Laptopul HP ENVY cu diagonala de 15,6″ este şi el dotat cu:

 • Procesoare Intel® Core ™ până la i7 cu opțiunea de grafică UMA sau Intel® Iris™
 • 16GB de memorie cu opțiuni de stocare duale de până la 1TB HDD şi 256GB SSD PCIe
 • Ferestre Hello suport pe camera opțională IR HD

 

HP Spectre Pro 13

Pentru oamenii de afaceri şi profesioniştii aflați în mișcare, HP oferă HP Spectre Pro 13 G1 cu Windows 10 Pro. Nu este doar elegant, ci are şi puterea şi performanța pentru a trece cu bine prin zile de lucru încărcate. În plus față de opțiunile HP Care Pack, HP Spectre Pro oferă servicii de afaceri prietenoase. Clienții din corporații au posibilitatea de a alege între nenumărate funcții: Servicii de afaceri Configurare HP, Implementare HP şi HP personalizate, pentru un mediu IT personalizat şi timp de instalare redus. Abonamentul HP include produse + servicii la un preț lunar fix, pentru a ajuta la maximizarea fluxului de numerar printr-un plan de plată lunar.

Prețuri şi disponibilitate

 • HP Spectre cu diagonala de 13,3 ” va fi disponibil în regiunea EMEA, în iunie, cu un preț de pornire de 1.199 €.
 • HP ENVY X360 bazat pe Intel cu diagonala de 15,6 „va fi disponibil în regiunea EMEA în mai, cu un preț de pornire de 799 €.
 • Laptopul HP ENVY cu diagonala de 15,6 ” va fi disponibil în regiunea EMEA, în iunie, cu un preț de pornire de 749 €.
 • HP Spectre Pro 13 G1 va fi disponibil în regiunea EMEA în mai, cu un preț de pornire de 1.099 € fără TVA.

 

Despre HP Inc.

HP Inc. creează tehnologie care îmbunătățeşte viaţa consumatorilor, peste tot în lume. Prin portofoliul de imprimante, PC-uri, dispozitive mobile, soluţii și servicii, creăm experienţe care uimesc. Mai multe informaţii despre HP Inc. sunt disponibile la http://www.hp.ro

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Notebook
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Notebook

Philips 3000 16B1P3302D, un monitor portabil super util

Mihai Stescu29 noiembrie 2023

Kingston anunță SSD-ul NV1 NVMe PCIe

Mihai Stescu31 martie 2021

CES 2021: Kingston prezintă noua gamă de SSD-uri NVMe

Mihai Stescu11 ianuarie 2021

Kingston anunţă extinderea modelului DataTraveler 2000, prin introducera modelului cu capacitătea de 128GB

Mihai Stescu17 septembrie 2020

SanDisk anunță disponibilitatea noilor SSD-uri portabile rezistente la șocuri

Mihai Stescu1 aprilie 2020

SSD portabil Western Digital My Passport Go: design ergonomic și rezistență sporită

Mihai Stescu17 decembrie 2019

Samsung lansează 970 EVO Plus cu care stabilește noi niveluri de performanță pentru SSD-urile NVMe

Mihai Stescu23 ianuarie 2019

Un nou portofoliu de gaming OMEN by HP

Mihai Stescu30 mai 2016

HP lansează EliteBook 1030

Mihai Stescu20 mai 2016