Notebook

Acer aduce în România noile serii de laptopuri F15 cu platformă Intel Skylake

Acer aduce în România noile serii de laptopuri F15 cu platformă Intel Skylake

Acer a anunțat disponibilitatea în România, pentru sezonul sărbătorilor de iarnă, a noilor serii de laptopuri F15 (F5-572G), adresate utilizatorilor ce își doresc un înlocuitor pentru desktop și care să fie performant, bine construit și la un preț redus accesibil . Având un aspect plăcut și un design modern, îmbină optim funcțiile de productivitate și entertainment.

Generația a 6-a de procesoare Intel® Core™ fac din Aspire F platforma mobilă ideală pentru divertisment sau muncă, asigurând performanță, grafică îmbunătățită pentru experiență multimedia completă și consum redus de energie. Placa grafică pentru configurația de top este NVIDIA® GeForce ® 940M cu 2GB, respectiv 4GB de memorie VRAM DDR3. Capacitatea de memorie RAM poate fi upgradată până la 16GB cu ajutorul a două module SO-DIMM. Laptopul are o capacitate de stocare pe hard disk de până la 2TB, la o viteză de rotație de 5400 RPM sau SSD cu capacitate de maximum 256GB. Ecranul de 15” Full HD asigură o vizionare și o interacțiune optime cu ecranul.

Cu o carcasă sofisticată, texturată, plăcută la atingere, noua serie se înscrie în linia de design 2015 a Acer. Designul a fost realizat prin tehnica de scanare și imprimare 3D, iar gravarea carcasei a fost făcută cu laser. Interiorul din aluminiu și marginea bine conturată, lucioasă a touchpad-ului dau laptopului un aspect elegant, și o percepție vizuală dinamică.

Sistemul de sunet Acer TrueHarmony duce divertismentul la un nou nivel, prin folosirea unui design de difuzor unic care limitează distorsiunea sunetului, oferă o acoperirea bună a bass-ului și ridică nivelul sunetului pentru a umple cât mai bine camera.  Egalizatorul de sunet optimizează frecvența asigurând melodiilor o profunzime deosebită, dar și o experiență de joc reală.

Seriile Acer Aspire F au tehnologie wireless în standardul 802.11ac pentru conexiuni Wi-Fi puternice și stabile. În plus, versiunea Blutooth 4.0 permite conectarea wireless a laptopului la dispozitivele cu Bluetooth precum telefoane mobile, boxe și căști.

Touchpad-ul Precision îmbunătățește acuratețea și performanța, permițând zoom-ul printr-un gest intuitiv și suportând atingere, glisare, răsfoire și zoom mai simplu ca niciodată.

Măsurând 381,6 x 256 x 24.9/29.2mm și cântărind 2,4 kg, F15 se potrivește pentru a fi utilizat atât la birou, cât și acasă, având o autonomie a bateriei de aproximativ 6 ore.

În România, produsul va fi disponibil în două variante de culori, roșu și negru. Configurația entry va avea un preț recomandat  de 2799 de lei având plaftormă Intel® Core™ i5-6200U și sistem grafic NVIDIA® GeForce® 920M cu 2GB de memorie DDR3. Configurația de top cu procesor Intel® Core™ i7-6500U și grafică NVIDIA® GeForce® 940M 4G-DDR3 va avea un preț recomandat de 3.399 de lei.

Despre Acer:

Fondată în 1976, Acer este o companie care furnizează componente hardware, software și servicii, investind în cercetarea, proiectarea, marketarea, vânzarea și suportul pentru produse inovatoare, care îmbunătățesc viața oamenilor. Portofoliul de produse Acer include PC-uri, ecrane, proiectoare, servere, tablete, smartphone-uri şi produse de tip wearables. Firma dezvoltă de asemenea și soluții cloud care să reunească Internet of Things. Acer are 7.000 de angajați la nivel global și este al patrulea cel mai mare furnizor de PC-uri din lume  (conform IDC 2014). Cifra de afaceri a companiei în 2014 a fost de 10,39 miliarde de dolari.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Notebook
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Notebook

Kingston anunță SSD-ul NV1 NVMe PCIe

Mihai Stescu31 martie 2021

CES 2021: Kingston prezintă noua gamă de SSD-uri NVMe

Mihai Stescu11 ianuarie 2021

Kingston anunţă extinderea modelului DataTraveler 2000, prin introducera modelului cu capacitătea de 128GB

Mihai Stescu17 septembrie 2020

SanDisk anunță disponibilitatea noilor SSD-uri portabile rezistente la șocuri

Mihai Stescu1 aprilie 2020

SSD portabil Western Digital My Passport Go: design ergonomic și rezistență sporită

Mihai Stescu17 decembrie 2019

Samsung lansează 970 EVO Plus cu care stabilește noi niveluri de performanță pentru SSD-urile NVMe

Mihai Stescu23 ianuarie 2019

Un nou portofoliu de gaming OMEN by HP

Mihai Stescu30 mai 2016

HP lansează EliteBook 1030

Mihai Stescu20 mai 2016

HP lansează cel mai subțire laptop din lume

Mihai Stescu5 aprilie 2016