Software

Programatori din toată țara, veniți la Zitec!

Programatori din toată țara, veniți la Zitec!

În cadrul procesului de recrutare sunt căutați candidați atât din București, cât și din provincie care să ocupe pozițiile deschise de PHP Developer, Magento Developer, Drupal Developer, Quality Assurance Engineer, System Administrator, Online Marketing Specialist și Project Manager. Candidații din provincie care doresc să se mute în București și să se alăture echipei primesc la angajare o primă de relocare.

Sunt vizați candidați pe toate nivelurile de experiență, inclusiv Entry-Level. Pentru a aplica pentru pozițiile de tip Entry-Level sunt necesare doar cunoștințe de bază de programare, în timp ce în cazul pozițiilor Middle-Level, pot trimite CV-uri persoane care au cunoștințe tehnice PHP, .NET, Magento și Drupal, dar și 2-3 ani experință în dezvoltare web.

O altă cerință necesară la angajare este cunoașterea limbii engleze, la nivel scris și vorbit.

“Orientarea noastră este ferm situată în zona serviciilor de calitate foarte ridicată. De aceea, este esențial pentru noi să ne concentrăm asupra construirii unei echipe de top, un lucru dificil în mediul IT din România de astăzi. Avem o echipă extraordinară și căutam noi colegi care să se ridice la standardele ei”, a declarat Alexandru Lăpușan, CEO și fondator Zitec.

Pe lângă salariul atractiv, mediul de lucru plăcut, oportunitățile de dezvoltare personală și de avansare în carieră, membrii echipei Zitec dispun de numeroase beneficii extra-salariale. Printre acestea se numără un program flexibil, stații de lucru performante dotate cu două monitoare, spații de relaxare care includ mese de ping-pong și foosball, Xbox și hamace, servicii medicale de top, bonusuri de performanță, workshop-uri și acces nelimitat la materiale de dezvoltare personală și profesională.

În prezent, echipa Zitec cuprinde peste 100 de colegi. Persoanele care vor să aplice pentru pozițiile disponibile în cadrul companiei pot trimite CV-uri pe adresa de e-mail cv@zitec.com sau le pot încărca direct pe site-ului http://makeit.software, la rubrica de cariere (makeit.software/careers).

Producătorul local de aplicații online lucrează atât cu clienți din România (60%), cât și cu parteneri din străinătate, care își desfășoară activitatea în țări precum Statele Unite ale Americii, Elveția, Marea Britanie, Turcia, Olanda, Germania, Cipru, Franța, Italia și Ungaria. Printre cei mai importanți clienți ai Zitec se numără STMicroelectronics, Network One Distribution, Depanero, Paravion, Flanco, PayU și Lovecrafts.

În cadrul companiei se lucrează cu tehnologii de top, precum PHP (Zend Framework, Symfony 2, Drupal, Magento), .NET & Sharepoint, Java, iOS, Android, Windows Phone, Titanium, Backbone, Node.js, Ruby On Rails și cu baze de date precum MySQL, SQLServer, PostgreSQL & NoSQL.

 

 

Despre Zitec

Zitec este una dintre companiile lider în industria IT din România, specializată în dezvoltarea de produse şi aplicaţii online complexe, precum și servicii de online marketing.

Cu un ritm de creștere anual susținut, afaceri de 4,5 milioane euro în 2015 și circa 40% din venituri provenite din proiecte externe, dezvoltate pentru parteneri din SUA, Canada, Marea Britanie, Germania, Elveția, Italia sau Olanda, succesul Zitec este confirmat şi pe plan local prin referinţele primite din partea unor clienţi de top, precum PayU, Flanco, Amadeus, Paravion, Depanero sau Network One Distribution.

Zitec este singurul partener Amazon AWS Advanced Technology Partner din România și una dintre puținele firme locale certificate Microsoft ISV Gold. Compania are, totodată, cel mai mare număr de specialiști certificați Zend (The PHP Company) din România.

Pentru rezultatele anului 2015, Zitec a fost premiată la Gala ANIS cu premiul “Software Outsourcing Project of the Year” pentru soluția “Depanero Back-Office” și a fost inclusă în “TOP 20 angajatori din IT” de către Revista Biz.

 

Zitec sprijină și investește în companii aflate în primele stadii de dezvoltare, oferind servicii tehnice și consultanță în afaceri, precum și susținere financiară. Printre companiile din portofoliul de investiții Zitec se numără: Zipongo.com (SUA), cosQuare (Olanda) și editura HAC!BD (România).

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Software
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Software

Synology C2 Backup sau cum poți avea un backup sigur pentru toate pc-urile din casă (sau din firmă)

Mihai Stescu23 mai 2022

Presslabs evaluat printre cele mai bune platforme de hosting pentru WordPress

Mihai Stescu16 februarie 2018

Simfony Mobile lansează Connected Cabinets și anunță parteneriatul strategic cu DAAS International Group

Mihai Stescu22 mai 2017

Microsoft pune la dispoziție gratuit un simulator de zbor pentru drone

Mihai Stescu15 februarie 2017

Google lansează NOTO, un font disponibil pentru 800 limbi

Mihai Stescu10 octombrie 2016

Project Bloks, o inițiativă Google pentru a-i învăța pe copii cum să programeze

Mihai Stescu28 iunie 2016

Tehnologie dezvoltată în România, acum în drone autonome DJI Phantom

Mihai Stescu22 martie 2016
Zitec

Afacerile Zitec au crescut cu cca. 40% în 2015. Compania își dezvoltă segmentul de online marketing

Mihai Stescu16 martie 2016

Facebook renunță la Flash în favoarea HTML 5 pentru conținutul video postat pe rețeaua de socializare

Mihai Stescu20 decembrie 2015