Tehnologii

Samsung AddWash, disponibilă pe piața locală

Samsung AddWash, disponibilă pe piața locală

Samsung Electronics România anunță disponibilitatea pe piața locală a noii mașini de spălat Samsung WW8500 AddWash, care permite adăugarea hainelor chiar și după începerea ciclului de spălare.

Mașina de spălat WW8500 AddWash dispune de o ușă suplimentară, care poate fi deschisă în orice moment al ciclului de spălare și permite adăugarea altor haine sau chiar de extra detergent și balsam.

Potrivit unui studiu Samsung realizat în Europa, aproximativ 90% dintre utilizatori au declarat că își amintesc că ar fi trebuit să spele și alte articole vestimentare după ce mașina de spălat începuse deja programul de spălare. În noua mașină de spălat, pot fi adăugate haine oricând, datorită ușii superioare care nu permite scurgerea apei în exterior.

„Ne bucurăm să aducem pe piața locală noua mașină de spălat AddWash. Suntem convinși că noul model le va oferi utilizatorilor mai mult confort și va simplifica procesul de spălare al hainelor, astfel aceștia vor avea mai mult timp pentru activitățile preferate,” a declarat Ana Maria Păsculescu, Head of Product Management Consumer Electronics, Samsung Electronics Romania.

La o simplă apăsare a butonului de pauză, ușa secundară Add Door se deschide și permite adăugarea articolelor vestimentare suplimentare, precum pulovere, prosoape sau chiar pantaloni. În plus, mașina de spălat dispune de funcții de siguranță, cum ar fi blocarea ușii, pentru a-i împiedica pe cei mici să o deschidă accidental. Ușa suplimentară se deschide doar în momentul în care tamburul s-a oprit complet din rotație, iar temperatura din interiorul mașinii este mai mică de 50°C, pentru a preveni accidentele casnice.

 

Smart Control

Mașina de spălat Samsung WW8500 AddWash poate fi controlată de pe propriul smartphone, funcțiile smart fiind disponibile pe sistemele de operare Android și iOS. Astfel, utilizatorii pot stabili începerea unui nou ciclu de spălare chiar dacă nu sunt acasă și îl pot monitoriza de la distanță. În plus, mașina de spălat trimite diverse notificări pe smartphone-uri înainte de începerea unei noi etape din ciclul de spălare (clătire, stoarcere), în cazul în care aceștia vor dori să adauge, spre sfârșit, haine din țesături delicate.

 

 

Tehnologii inovatoare

Noul model AddWash a fost dezvoltat cu tehnologiile inovatoare Samsung, pentru mai multă performanță în timpul spălării.

Tehnologia Eco Bubble™ face posibilă o curățare puternică, chiar și la temperaturi scăzute. Detergentul se transformă în spumă, astfel încât pătrunde rapid prin material și elimină cu ușurință murdăria, în același timp protejând țesăturile și economisind energie.

Noua mașină de spălat Samsung poate termina un ciclu de spălare (cu o încărcare de maximum 5 kg) în mai puțin de o oră, datorită funcției Super Speed. În plus, acestă funcție utilizează Speed Spray pentru a clăti mai eficient hainele și accelerează ciclul de rotire pentru a termina programul mai rapid.

Printr-o singură atingere de buton, tehnologia Bubble Soak înlătură o varietate de pete dificile. Hainele sunt înmuiate 30 de minute în spumă, astfel că petele sunt înlăturate în mod eficient.

În plus, mașina de spălat AddWash vine cu un motor cu digital inverter care oferă eficiență energetică, un nivel scăzut al zgomotului și al vibrațiilor în timpul spălării, precum și o durabilitate superioară, Samsung oferind pentru acesta o garanție de 10 ani.

Samsung AddWash este disponibilă în magazinele partenerilor Samsung în culorile alb și inox, cu capacitate de spălare între 7 și 12kg.

Pentru o demonstrație și mai multe detalii, vă rugăm accesați https://apps.facebook.com/solutii-destepte/

 

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și modelează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor purtabile, a tabletelor, camerelor foto, electrocasnicelor digitale, imprimantelor, aparaturii medicale, a sistemelor de rețea, a semiconductorilor și a soluțiilor LED. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la news.samsung.com.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tehnologii
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Tehnologii

Samsung Electronics anunță inițiativele pentru 2022 care fac electrocasnicele mai prietenoase cu mediul înconjurător

Mihai Stescu10 ianuarie 2022

NeoTech, un nou proiect cripto românesc, bazat pe tehnologii digitale inovative Smart City

Mihai Stescu20 octombrie 2021

Mobilitatea nevăzătorilor, mai accesibilă cu .lumen

Mihai Stescu2 decembrie 2020

Apă din aer pentru situații de urgență (P)

Mihai Stescu10 aprilie 2020

Synology susţine efortul companiilor de a organiza lucrul de acasă pentru angajaţii lor

Mihai Stescu30 martie 2020

Un nou serviciu de transfer fisiere – Smash

Mihai Stescu28 iunie 2018

Caterpillar: „New Range. New Rules.” în România prin Bergerat Monnoyeur

Mihai Stescu14 mai 2018

Quail Digital crește productivitatea și calitatea serviciului oferit clientului în retail

Mihai Stescu10 aprilie 2018

Quail Digital – o soluție de comunicare ideală cu impact imediat în experiența clienților

Mihai Stescu5 februarie 2018