Tehnologii

Samsung Electronics prezintă noi tehnologii pentru sistemele de aer condiționat la MCE 2016

Samsung Electronics prezintă noi tehnologii pentru sistemele de aer condiționat la MCE 2016

Samsung Electronics Co., Ltd., a lansat noi sisteme de aer condiționat, printre care modelul Casetă 360, DVM Chiller, următoarea generație DVM S 30HP și o nouă unitate DVM S Eco 14HP, în cadrul târgului Mostra Convegno Expocomfort (MCE) 2016.
Împreună, aceste inovații vor transforma soluțiile de aer condiționat pentru clădiri, oferind mai multă eficiență energetică, o viteză de răcire îmbunătățită și un plus de performanță.

„Prin introducerea acestor noi tehnologii pe piața sistemelor de aer condiționat, suntem încrezători că nevoile și cerințele utilizatorilor europeni au fost îndeplinite și că ne-am aliniat noilor reglementări ale Uniunii Europene,” a declarat BK Yoon, Președinte și CEO Consumer Electronics Business, Samsung Electronics. Vom continua să dezvoltăm inovații tehnologice pentru a le oferi utilizatorilor noștri cele mai performante produse și experiențe de top.”

Participanții la târgul MCE 2016 pot vizita standul Samsung (Sala 15, Stand P31 S40), pentru a primi toate informațiile despre produse. Vizitatorii pot vedea noua gamă de sisteme de aer condiționat, precum și o demonstrație a ultimei tehnologii IoT în secțiunea Smart Home, unde sunt prezentate alte tehnologii inovatoare Samsung.

Patru dintre modelele de sisteme de aer condiționat Samsung au fost recunoscute de catre MCE „Efficiency & Innovation Path 2016”, care premiază eforturile făcute de companii în cercetare, inovație și eficiență energetică. „Efficiency & Innovation Path 2016“ din cadrul MCE sunt realizate în colaborare cu Universitatea Politehnică din Milano și își propun să ajute vizitatorii să descopere cele mai eficiente și inovatoare produse de pe piață.

 

Două dintre cele patru sisteme Samsung de aer condiționat au primit premiul pentru excelență „Beyond Class A” din cadrul MCE.

  • Efficiency & Innovation Path: Casetă 360 și DVM Chiller
  • Efficiency & Innovation Path, Beyond Class A: DVM S 30HP & Samsung 8-pole Inverter (UG9AJ3090FER)

Noul design circular al Casetei Samsung 360

Designul inovator al unității Casetă 360 redefinește circulația fluxului de aer. Revoluționarul ventilator integrat al sistemului de aer condiționat poate distribui jetul de aer chiar și orizontal, generând straturi de aer rece. Valurile circulare de aer controlează temperatura camerei, printr-o distribuție egală a fluxului de aer în toate direcțiile. Controlul direcției fluxului de aer se face fără flapsuri, evitându-se apariția curenților reci care pot provoca disconfort. Viteza de răcire crește astfel cu 34%.

 

360 Cassette (1)

 

 

Modelul Casetă 360 combină performanța revoluționară cu designul elegant, potrivit oricărui spațiu. Unitatea dispune de un panou elegant și de un ecran tactil cu interfață intuitivă, ce le permite utilizatorilor să configureze fluxul de aer în funcție de preferințele lor. Utilizatorii pot alege dintre mai multe setări pentru direcția de circulație a aerului: orizontală, verticală și zone separate.

 

Unitatea de aer condiționat poate fi integrată în tavanul fals al încăperilor sau poate fi instalată în afara acestuia, oferind diferite opțiuni de montaj pentru a se adapta oricărui stil de decorare interioară. În plus, utilizatorii au opțiunea de a folosi o telecomandă specială cu un buton dedicat pentru funcția „răcire de confort”. Accesoriul Samsung Virus Doctor poate fi adăugat separat pentru a elimina alergenii, bacteriile și virusurile prezente în aer.

 

Noua generație de sisteme VRF performante: Samsung DVM S 30HP

Samsung depășeste standardele de eficiență și performanță cu noul model Super DVM – Digital Variable Multi. Unitatea DVM S 30HP combină toate caracteristicile modelului DVM S cu inovații extraordinare pentru performanță, eficiență și fiabilitate îmbunătățite.

 

Noul model Samsung DVM S 30HP dispune de caracteristici revoluționare care îmbunătățesc performanța, printre care un compresor Super Inverter Scroll cu tehnologie de injecție de amestec vapori și lichid, precum și de o valvă bypass cu o amplasare optimizată, astfel capacitatea de încălzire crește cu 29%.

 

În plus, un nou schimbător hibrid de căldură oferă o suprafață de schimb de căldură mai mare, în timp ce controlul optimizat al debitului de agent frigorific crește cu până la 10% eficiența sistemului, iar forma ovală a difuzorului îmbunătățește traiectoria curentului de aer și crește debitul acestuia cu 17%.

 

De asemenea, unitatea Samsung DVM S 30HP respectă cele mai stricte standarde și dispune de un sistem detector de scurgeri. În cazul în care este detectată o scurgere, sistemul începe un proces de colectare a agentului frigorific și închide automat toate vanele pentru a-l izola în interiorul unității exterioare.

 

Noua unitate Samsung DVM S Eco 14HP

Samsung DVM S Eco 14 HP este un nou model de unitate de aer condiționat VRF cu refulare orizontală, dezvoltat pentru a oferi o soluție cu o singură unitate exterioară, pentru clădiri de birouri și apartamente.

DVM S Eco (1)

Samsung DVM S Eco 14HP are o performanță îmbunătățită ce asigură satisfacerea nevoilor tot mai mari pentru o unitate outdoor unică menită să reducă costurile anterioare de încărcare multiplă și instalațiile sub-conducte în clădirile cu mai multe camere.

 

Designul inovator al unității DVM S Eco 14HP include un compresor robust Scroll Inverter și un schimbător de caldură cu lamele ondulate, ce crește performanța de încălzire cu 20% și fluxul de aer cu 10% comparativ cu unitățile VRF cu refulare orizontală standard.

 

Capacitatea mărită a noului sistem DVM S Eco (maximum 14 HP) permite ca o singură unitate exterioară să asigure necesarul de aer condiționat al unui apartament sau birou. Toate zonele clădirii pot fi deservite, noua unitate oferind o lungime de traseu pentru țevile de agent frigorific de până la 160 de metri și o diferență de nivel de 50 de metri. Unitatea DVM S Eco 14HP are o lățime de sub un metru (940 mm), ocupând mai puțin spațiu, și poate fi instalată cu ușurință datorită sistemului de conectare a țevilor din patru direcții.

Eficiența unităților Samsung DVM Chiller

Noul DVM Chiller este un sistem puternic care combină răcirea prin aer rece cu agentul frigorific cu debit variabil „Variable Refrigerant Flow” (VRF) într-o unitate compactă.

În urma intrării în vigoare a noilor norme europene referitoare la agenții frigorifici, Samsung a dezvoltat un echipament răcit cu aer ce vine cu o eficiență energetică sporită, ușurință în utilizare și un design compact.

Prin reducerea semnificativă a nivelurilor refrigerente ale sistemului, mai mult decât răcitoarele convenționale, DVM Chiller de la Samsung nu doar că este în conformitate cu nivelurile actuale ale cotelor agentilor frigorifici, dar și cu reducerea nivelurilor viitoare (35% în 2018).

 

În noul DVM Chiller, Samsung a integrat cel mai nou compresor BLDC Inverter Scroll, cu tehnologie de injecție de amestec de vapori și lichid, ce asigură peste 75% din capacitatea de încălzire nominală cu o eficiență energetică ridicată, chiar și în cazul unei temperaturi exterioare de -20°C. Agregatul le permite utilizatorilor să își scadă costurile anuale de întreținere cu 36% până la 50% față de alte echipamente similare.

 

De asemenea, Samsung DVM Chiller aduce un plus de performanță și pentru încălzire, oferind în același timp apă răcită cu rezervă de gheață printr-un senzor de presiune și de temperatură care previne defecțiunile aparatului în condiții de temperaturi extrem de scăzute.

 

 

Samsung 8- pole Motor

Noua gama de aparate de aer condiționat a fost dezvoltată pentru a consuma mai puțină energie și pentru a oferi un confort de răcire excepțional. Echipate cu tehnologie avansată sub forma primului motor din lume cu 8 poli în compresorul Digital Inverter, noua gama de aparate de aer condiționat asigură o performanță de răcire de până la 43% mai bună, utilizând cu până la 68%* mai puțină energie, comparativ cu alte aparate de aer condiționat.

 

*Bazat pe testări interne Samsung

 

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră și creează viitorul prin idei și tehnologii inovatoare ce redefinesc universul televizoarelor, smartphone-urilor, accesoriilor smart, tabletelor, camerelor foto, electrocasnicelor digitale, imprimantelor, echipamentelor medicale, sistemelor de rețele, semiconductoarelor și soluțiilor de afișaj digital. Suntem lideri al ecosistemului Internet of Things, prin platforma open-source SmartThings, prin gama largă de dispozitive smart și prin colaborarea proactivă cu partenerii din industrie. În cele 84 de țări în care suntem prezenți, avem o echipă de 319.000 de angajați, cu vânzări anuale de 196 miliarde de dolari. Pentru a descoperi mai multe și pentru cele mai noi știri, articole și materiale de presă, vă rugăm să accesați site-ul nostru Samsung Newsroom la news.samsung.com.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tehnologii
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Tehnologii

Samsung Electronics anunță inițiativele pentru 2022 care fac electrocasnicele mai prietenoase cu mediul înconjurător

Mihai Stescu10 ianuarie 2022

NeoTech, un nou proiect cripto românesc, bazat pe tehnologii digitale inovative Smart City

Mihai Stescu20 octombrie 2021

Mobilitatea nevăzătorilor, mai accesibilă cu .lumen

Mihai Stescu2 decembrie 2020

Apă din aer pentru situații de urgență (P)

Mihai Stescu10 aprilie 2020

Synology susţine efortul companiilor de a organiza lucrul de acasă pentru angajaţii lor

Mihai Stescu30 martie 2020

Un nou serviciu de transfer fisiere – Smash

Mihai Stescu28 iunie 2018

Caterpillar: „New Range. New Rules.” în România prin Bergerat Monnoyeur

Mihai Stescu14 mai 2018

Quail Digital crește productivitatea și calitatea serviciului oferit clientului în retail

Mihai Stescu10 aprilie 2018

Quail Digital – o soluție de comunicare ideală cu impact imediat în experiența clienților

Mihai Stescu5 februarie 2018