Tehnologii

Ricoh GelJet – imprimare rezistentă, cu eficienţă de cost

Ricoh GelJet – imprimare rezistentă, cu eficienţă de cost

Ca soluție eficientă, adaptată cerințelor actuale din mediul office cu dimensiuni mici şi medii, dar și pentru uz casnic, MGT Educational propune multifuncționalul Ricoh SG3110SFNw (Print, Scan, Copy, Fax & WiFi) cu tehnologia inovatoare de imprimare GelJet, care îmbină avantajele tehnologiilor inkjet și laser.

Gelul lichid, cu uscare instantanee, inovație a producătorului japonez, oferă o imprimare rezistentă la umezeală și lumină, ceea ce îl face ideal pentru îndosarierea și arhivarea documentelor. Tot datorită uscării instantanee, funcționalitatea duplex permite copierea și

imprimarea pe ambele fețe ale colii, economisind hârtie și reducând costurile.

La nivel de eficiență, capul de printare mai mare, de 3 cm, permite imprimarea rapidă, de până la 29 de pagini pe minut. Multfuncționalul are un consum redus, de 29.49 W, datorită imprimării la rece și, de asemenea, emisiile de CO2 sunt semnificativ reduse, respectând cele mai recente standarde internaționale Energy Star și Blue Angel. Totodată, costurile de imprimare sunt eficientizate datorită faptului că SG3110SFNw dispune de o capacitate a cartușului de până la 2.500 pagini.

Echipamentul este prevăzut cu funcție de comunicații în rețea și wireless (echipamentul se conectează la rețeaua utilizatorilor). Conexiunea WiFi este una standard, permițând printarea facilă din locuri inaccesibile pentru conexiunea prin cablu. Dispune, de asemenea, de funcționalitate de fax Group 3 (G3), pentru conectivitate suplimentară, și memorie extinsă de 128 MB.

O altă inovație este reprezentată de modul color economic, în care imprimanta poate distinge între text și imagini – textul este imprimat negru uniform, iar grosimea imaginii este redusă la jumătate, obținându-se astfel documente color de calitate, la aproximativ același cost precum cele alb-negru.

Tava de hârtie are o capacitate mare, de până la 850 de coli folosind tava opțională, dar cu toate acestea designul echipamentului este unul compact, integrându-se cu ușurință în orice mediu de lucru.

Echipamentul este disponibil la partenerii Metro, Carrefour, eMag și alte magazine de profil.

Mai multe detalii despre produs:

 

 

 

Specificații tehnice:

Timp încălzire: 35 secunde

Viteză imprimare: maxim 29 PPM

Memorie: 128 MB

Ciclu printare lunar: maxim 10.000 printuri

Dimensiuni: 399 x 436.5 x 329.5 mm

Greutate: 15.3 Kg

Sursă alimentare: 220 – 240 V, 50/60 Hz

Rezoluție imprimare: 300 dpi, 600 dpi

Interfață: USB 2.0

Sistem de operare suportat: Windows® XP, Windows® Vista, Windows® 7,8.1,10 Windows® Server 2003, Windows® Server 2008, Macintosh OS X v10.5

Dimensiune hârtie recomandată: A4, A5, A6, B5, B6

Capacitate cuvă hârtie: 250 foi

Iesire hârtie standard: 100 foi

Greutate hârtie: 60-163 g/m²

Consum energie: 29.49 W

Capacitate cartuș: maxim 2.500

Garanție: 24 Luni

 

Despre MGT Educational:

MGT Educational reprezintă unul dintre distribuitorii de tehnologie din România, cu o experiență de peste 20 ani în acest domeniu. Oferă o gamă variată de produse high-tech in categoriile: sisteme de calcul (servere, staţii lucru), PC şi laptop-uri; echipamente periferice şi componente (imprimante, multifuncţionale, scannere, tablete grafice profesionale; echipamente de prezentare şi conferinţă (videoproiectoare, table şi display-uri interactive, ecrane de proiecţie, sisteme de prindere); foto-video şi optică; medii de stocare (memorii USB, carduri de memorie, suporturi optice, hard disk-uri); multimedia şi electronice (reportofoane, e-book readere); monitoare şi tablete, consumabile şi accesorii de birotică; soluţii retelistică IP, fibră optică şi WIFI, comunicaţii voce, video şi conferinţă, sisteme de supraveghere, analiză & recunoaştere video (ALPR), soluţii industriale şi sector public; aplicaţii software de gestiune a arhivelor electronice şi a conţinutului de informaţii şi documente generate într-o firmă (ECM).

 

Despre Ricoh:

RICOH este o companie globală din domeniul tehnologiei specializată în echipamente de imagistică pentru business, soluţii de imprimare, sisteme de management al documentelor şi servicii IT. Cu sediul in Tokyo, RICOH Group operează în aproximativ 200 de ţări şi regiuni.

 

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tehnologii
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Tehnologii

Samsung Electronics anunță inițiativele pentru 2022 care fac electrocasnicele mai prietenoase cu mediul înconjurător

Mihai Stescu10 ianuarie 2022

NeoTech, un nou proiect cripto românesc, bazat pe tehnologii digitale inovative Smart City

Mihai Stescu20 octombrie 2021

Mobilitatea nevăzătorilor, mai accesibilă cu .lumen

Mihai Stescu2 decembrie 2020

Apă din aer pentru situații de urgență (P)

Mihai Stescu10 aprilie 2020

Synology susţine efortul companiilor de a organiza lucrul de acasă pentru angajaţii lor

Mihai Stescu30 martie 2020

Un nou serviciu de transfer fisiere – Smash

Mihai Stescu28 iunie 2018

Caterpillar: „New Range. New Rules.” în România prin Bergerat Monnoyeur

Mihai Stescu14 mai 2018

Quail Digital crește productivitatea și calitatea serviciului oferit clientului în retail

Mihai Stescu10 aprilie 2018

Quail Digital – o soluție de comunicare ideală cu impact imediat în experiența clienților

Mihai Stescu5 februarie 2018