Tehnologii

Sitech lansează sistemul de control al utilajului pentru încărcătoare frontale într-o nouă versiune

Sitech lansează sistemul de control al utilajului pentru încărcătoare frontale într-o nouă versiune

SITECH România Construction Technology împreună cu Trimble oferă acum în România ultimele versiuni ale soluțiilor inovatoare de ultimă generație Trimble pentru companiile ce activează în domeniul construcțiilor. Trimble a prezentat versiunea 12.81 a Tehnologiei Grade Control Trimble® GCS900. Noua versiune a fost extinsă, iar în prezent include și încărcătoare frontale, confirmând angajamentul constant al Trimble în a satisface nevoia de soluții tehnologice în construcții pentru flote mixte și pentru toate etapele unui proiect.

Sistemul Grade Control Trimble GCS900 versiunea 12.81 este disponibil acum și în România prin dealerul SITECH Romania Construction Technology și reprezintă o alternativă extrem de viabilă pentru aplicațiile de nivelare unde sunt necesare rapiditate și precizie. De exemplu, în comparație cu un buldozer, un încărcător frontal oferă viteză mai mare și viraje luate mai rapid, caracteristici care contează în aplicații cu obstacole multiple precum nivelarea zonelor pe care sunt hale, terenuri de golf și, în anumite situații, în lucrări la autostrăzi, aeroporturi sau căi ferate„, a declarat Bogdan Popescu, reprezentant SITECH România Construction Technology.

GCS900 pentru încărcătoare frontale

Trimble GCS900 versiunea 12.81 include o nouă configurație 3D pentru încărcătoare frontale, lărgind gama de tipuri de utilaje acoperite. Constructorii pot obține un profit mai mare și o recuperare mai rapidă a investiției lor în tehnologie prin utilizarea componentelor Trimble de control al utilajului pe o mare varietate de utilaje și pentru mai multe aplicații.

”Trimble GCS900 versiunea 12.81 înseamnă creșterea productivității pentru constructorii care operează cu încărcătoare frontale. Am asistat la o creștere de 40% a productivității pentru activitățile de turnare a materialelor și nivelare, dar, mai ales, o reducere cu 25% a pierderilor rezultate prin decopertarea insuficientă a suprafețelor, atunci când se utilizează sistemul GCS900”, a declarat Ryan Kunisch, director de marketing pentru Divizia de Inginerie Civilă și Construcții a Trimble.

Noua configurație pentru încărcătoare frontale permite constructorilor să crească productivitatea, atât în aplicații de nivelare fină, cât și de nivelare brută. Operatorii pot controla cu precizie cantitatea de material nivelat, îmbunătățind timpul și precizia nivelării fine și reducând probabilitatea subcotării suprafeței în timpul turnării materialului sau la îndepărtarea materialului. Cu un încărcător frontal echipat cu GCS900, constructorii pot urmări greutatea materialului folosind sistemul de cântărire Trimble LOADRITE®. În plus, turnarea și nivelarea materialului pot fi monitorizate cu un abonament de Monitorizare a Proiectului prin VisionLink® pentru o imagine mai clară și completă a evoluției proiectului.

Disponibilitate

Sistemul Grade Control Trimble GCS900 versiunea 12.81 este disponibil acum și în România prin dealerul SITECH Romania Construction Technology.

 

Despre Trimble – Divizia de construcţii industriale şi civile

Soluţiile Trimble implică o varietate de tehnologii, inclusiv sisteme GPS, lasere de construcţii, staţii totale, comunicaţii de date wireless, Internet, aplicaţii software. Ca parte a strategiei Trimble de conectare la locaţie, aceste soluţii oferă un nivel înalt de integrare cu procesele şi fluxurile de muncă de la faza de proiectare până la finalul proiectului. Soluțiile oferă îmbunătăţiri semnificative din punct de vedere al productivităţii pe parcursul ciclului de viaţă al construcţiilor. Pentru mai multe detalii vizitați: www.trimble.com.

Despre SITECH România Construction Technology

SITECH România Construction Technology este parte a reţelei de distribuţie globală a SITECH care oferă consultanţă în soluţii de tehnologie a construcţiilor, training customizat, servicii de date, instalare, servicii şi suport tehnic. Compania comercializează sisteme de ghidare a utilajelor şi de gestionare a şantierelor, echipamente topografice, precum şi software, pentru toate aplicaţiile de teren şi de birou. SITECH oferă cursuri de formare pe tot parcursul anului pe şantier şi / sau la sediul firmei prin intermediul inginerilor săi pentru a dobândi o cunoaştere adevărată a tehnicităţii Trimble. Pentru mai multe informaţii despre SITECH vizitaţi: www.sitech-romania.ro.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tehnologii
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Tehnologii

Mobilitatea nevăzătorilor, mai accesibilă cu .lumen

Mihai Stescu2 decembrie 2020

Apă din aer pentru situații de urgență (P)

Mihai Stescu10 aprilie 2020

Synology susţine efortul companiilor de a organiza lucrul de acasă pentru angajaţii lor

Mihai Stescu30 martie 2020

Un nou serviciu de transfer fisiere – Smash

Mihai Stescu28 iunie 2018

Caterpillar: „New Range. New Rules.” în România prin Bergerat Monnoyeur

Mihai Stescu14 mai 2018

Quail Digital crește productivitatea și calitatea serviciului oferit clientului în retail

Mihai Stescu10 aprilie 2018

Quail Digital – o soluție de comunicare ideală cu impact imediat în experiența clienților

Mihai Stescu5 februarie 2018

BenQ invită vizitatorii ISE 2018 să descopere cele mai inovatoare dispozitive şi tehnologii de afişaj

Mihai Stescu15 ianuarie 2018

Televizoarele Samsung Smart TV din 2018 sunt primele produse care au obținut certificare de securitate industrială

Mihai Stescu15 ianuarie 2018