Rețelistică

Synology® anunţă DiskStation® DS923+

Synology® anunţă DiskStation® DS923+

Synology a anunțat noul DiskStation DS923+, cel mai recent NAS din gama Plus, ideal pentru acasă sau pentru companiile mici.

Având la bază sistemul de operare Synology DiskStation Manager (DSM), DS923+ oferă soluții complete pentru a proteja și gestiona datele de afaceri, pentru a accesa fișiere de la distanță și pentru a monitoriza resursele fizice, toate într-un format compact. Acesta oferă performanțe consistente din start, cu opțiunea de a actualiza cu ușurință rețeaua și de a crește și mai mult viteza de transfer prin intermediul plăcilor de rețea.

“DS923+ oferă utilizatorilor performanțe și capacități impresionante pentru dimensiunile sale”, a declarat Michael Wang, Product Manager Synology. „Având capacitatea de a scala cu ușurință stocarea și rețeaua, acesta se adaptează pe măsură ce nevoile dumneavoastră cresc.”

Stocare eficientă care se adaptează tuturor nevoilor

DS923+ poate funcționa ca soluție principală de stocare și protecție a datelor pentru locuințe și birouri mici sau ca nod periferic pentru implementări multi-site.

Capabil să stocheze peste 50 TB în configurația sa compactă cu 4 bay-uri, DS923+ poate fi ușor extins cu ajutorul unei unităţi DX517 pentru a găzdui peste 120 TB.

Utilizatorii pot spori și mai mult performanța prin opţiunea de upgrade a unităţii la rețeaua 10GbE, sau prin adăugarea de unități SSD M.2 NVMe care să permită o memorare rapidă în cache sau crearea unor grupuri de stocare all-flash suplimentare.

Profitați la maximum de stocarea la fața locului

Pentru echipele care lucrează de la distanță și pentru companiile care operează în mai multe locații, sincronizarea fișierelor site-to-site permite un mirroring de conţinut între dispozitivele Synology. Synology Drive oferă o gestionare și partajare intuitivă a fișierelor, combinând accesul convenabil la fișiere de la distanță, oferind confidențialitate maximă.

DS923+ permite utilizatorilor să folosească şi tehnologia cloud hibridă oferită de Synology. Astfel, Synology Hybrid Share stochează eficient datele în cloud și păstrează fișierele accesate frecvent în cache-ul dispozitivului pentru o accesare a acestora la viteza LAN.

Back-up pe mai multe niveluri

Pentru a evita pierderea ireversibilă a informațiilor valoroase fiecare utilizator trebuie să se asigure că datele sale critice sau sensibile sunt întotdeauna protejate împotriva amenințărilor moderne de securitate cibernetică. De aceea, suita Active Backup de la Synology permite ca infrastructura IT, precum sistemele Windows și Linux, VM-urile Hyper-V/VMware și conturile Microsoft 365/Google Workspace, să fie copiate în siguranță pe DS923+ și restaurate cu ușurință atunci când este necesar.

Pentru o redundanță sporită, copii de rezervă și instantanee punctuale ale datelor stocate pe NAS  pot fi create şi trimise în afara sediului pe un alt server sau serviciu cloud.

Server de supraveghere compact

Synology DS923+ poate servi şi ca un sistem de gestionare video complet, cu acces deplin asupra datelor. Surveillance Station de la Synology este un VMS puternic implementat în prezent la peste 500.000 de locații. Suportul flexibil ONVIF și cele peste 8.300 de camere IP validate fac ca implementarea să fie simplă și ușor de adaptat la cerințele fiecărei locații.

Surveillance Station facilitează configurarea și gestionarea a până la 40 de camere cu o interfață modernă și personalizabilă. Pentru mediile mai mari sau cu mai multe clădiri, este disponibilă opțiunea de suprapunere a planurilor de etaj și a hărților Google Maps sau OpenStreetMap pentru o cunoaștere mai bună a situației. 

Pentru mai multe informaţii despre DS923+, va rugăm vizitaţi https://www.synology.com/en-global/products/DS923+.DS923+ este disponibil în RO prin partenerii și distribuitorii Synology

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rețelistică
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Rețelistică

Synology lansează modelul DiskStation DS723+

Mihai Stescu12 ianuarie 2023

Synology a lansat router-ul WRX560

Mihai Stescu8 noiembrie 2022
Synology RT 6600 AX

Synology anunţă noul său router Wi-Fi 6, modelul RT6600ax

Mihai Stescu13 mai 2022

Synology anunţă RackStation RS1221+ şi RS1221RP+

Mihai Stescu20 ianuarie 2021

Synology lansează DiskStation DS220j

Mihai Stescu8 aprilie 2020

Synology DiskStation DS420j, soluția pentru serverul de acasă

Mihai Stescu18 martie 2020

Allied Telesis lansează noi media convertoare

Mihai Stescu14 ianuarie 2020

Synology anunţă DiskStation DS120j, o soluție simplă de păstrare în siguranță a datelor personale

Mihai Stescu13 decembrie 2019

DS419 Slim, un nou produs de la Synology cu performanțe uimitoare

Mihai Stescu20 august 2019