Tehnologii

Televizoarele Samsung Smart TV din 2018 sunt primele produse care au obținut certificare de securitate industrială

Televizoarele Samsung Smart TV din 2018 sunt primele produse care au obținut certificare de securitate industrială

Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat astăzi că a primit certificare de la instituțiile globale specializate pentru soluțiile de securitate implementate pe gama Smart TV, inclusiv pentru tehnologia Samsung Knox.

Samsung Smart TV este prima gamă de televizoare din industrie care primește, pentru al treilea an consecutiv, certificarea Common Criteria (CC), iar serviciul de plată Checkout este, de asemenea, certificat de către Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS).

„Pentru Samsung, securitatea este prioritatea principală în dezvoltarea tehnologiei Smart TV. Ne asumăm angajamentul de a furniza utilizatorilor Smart TV una dintre cele mai fiabile soluții de securitate de pe piață”, a declarat Jonghee Han, Președintele Diviziei de Visual Display la Samsung Electronics.

Tehnologia Samsung Knox pentru televizoare conține un root hardware cu un sistem de securitate care încorporează funcționalități de protecție pentru întreaga gamă de televizoare. Integrată în toate produsele Smart TV din acest an, tehnologia Samsung Knox asigură un nivel sporit de securitate.

Sistemul detectează și elimină aplicațiile care pot fi dăunătoare și pot fura date importante din alte aplicații. Datorită acestui sistem de securitate sporită, Samsung a devenit primul brand din industrie care a primit certificarea Common Criteria, un standard de certificare recunoscut la nivel internațional pentru securitatea calculatoarelor, care este realizat prin evaluări guvernamentale, timp de trei ani consecutivi.

O altă realizare importantă pentru industria TV este certificarea PCI DSS, primită pentru serviciul de plăți Samsung Checkout, oferită de compania americană de consultanță și certificare UL în cadrul evenimentului CES 2018.

Pentru T-Commerce, care permite consumatorilor achiziționarea de produse și servicii prin intermediul televizorului, Samsung a îmbunătățit securitatea serviciului de plată disponibil pe Smart TV.

Checkout este un serviciu simplu de plată T-Commerce care criptează informațiile despre cardul de credit. PCI DSS este un standard internațional de securitate a datelor, care a fost implementat de către American Express, Discover Financial Services, JCB International, MasterCard și Visa Inc. pentru toate organizațiile care procesează, stochează sau transmit informații despre cardul de credit.

Pe lângă propriul software de securitate, Samsung și McAfee au dezvoltat, de asemenea, o nouă aplicație de securitate adaptată pentru televizoare, denumită ”McAfee Security for TV”, care a început să fie utilizată din luna aprilie a anului 2017 și care este disponibilă pe toate televizoarele Samsung Smart.

Această aplicație de securitate TV oferă dublă protecție pentru gama Samsung Smart TV. McAfee este una dintre cele mai importante companii independente de securitate cibernetică din lume, oferind servicii de securitate în 32 de limbi. Televizoarele Samsung Smart au fost primele din lume care au preluat acest software de securitate inovator.

Pentru mai multe informații despre gama Samsung Smart TV, tehnologia Samsung Knox sau Checkout, vizitați www.samsung.com

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tehnologii
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Tehnologii

Samsung Electronics anunță inițiativele pentru 2022 care fac electrocasnicele mai prietenoase cu mediul înconjurător

Mihai Stescu10 ianuarie 2022

NeoTech, un nou proiect cripto românesc, bazat pe tehnologii digitale inovative Smart City

Mihai Stescu20 octombrie 2021

Mobilitatea nevăzătorilor, mai accesibilă cu .lumen

Mihai Stescu2 decembrie 2020

Apă din aer pentru situații de urgență (P)

Mihai Stescu10 aprilie 2020

Synology susţine efortul companiilor de a organiza lucrul de acasă pentru angajaţii lor

Mihai Stescu30 martie 2020

Un nou serviciu de transfer fisiere – Smash

Mihai Stescu28 iunie 2018

Caterpillar: „New Range. New Rules.” în România prin Bergerat Monnoyeur

Mihai Stescu14 mai 2018

Quail Digital crește productivitatea și calitatea serviciului oferit clientului în retail

Mihai Stescu10 aprilie 2018

Quail Digital – o soluție de comunicare ideală cu impact imediat în experiența clienților

Mihai Stescu5 februarie 2018