Rețelistică

Axis anunţă lansarea platformei software gratuite AXIS Site Designer

Axis anunţă lansarea platformei software gratuite AXIS Site Designer

Axis Communications, lider mondial în dezvoltarea de camere video de supraveghere, anunţă lansarea AXIS Site Designer. Platforma software oferă utilizatorilor posibilitatea de a proiecta într-un mod eficient soluţii de supraveghere video dedicate.
AXIS Site Designer se adresează instalărilor mici şi medii, cu rolul de a reduce timpul necesar proiectării şi setării unor soluţii end-to-end de până la 100 de camere. Aplicaţia foloseşte o serie de formate ce acoperă cele mai comune scenarii de instalare.

Filtrarea se face în mod automat, în funcţie de cerinţele operaţionale ale proiectului, precum rezoluţie, rază de acoperire şi condiţii de iluminare.

Aplicaţia permite şi alegerea rapidă a sistemelor de montare şi a altor accesorii pentru orice cameră Axis, astfel utilizatorii au acces la toată gama de produse a companiei Axis. Calculul necesarului de stocare este, de asemenea, o operaţiune ce se realizează în mod automat, în funcţie de criteriile introduse.

Platforma funcţionează atât online, cât şi offline şi este de real ajutor pentru toţi utilizatorii care doresc să proiecteze rapid şi simplu un sistem de supraveghere, folosind doar o tabletă sau un laptop. AXIS Site Designer suportă lucrul cu mai multe sesiuni de proiectare, fiind necesară doar o conexiune la Internet pentru sincronizarea cu portalul MyAxis.

“Timpul şi eficienţa operaţională sunt două caracteristici ce stau la baza business-ului partenerilor noştri. Am dezvoltat AXIS Site Designer pentru a veni în întâmpinarea acestor nevoi. Platforma software permite proiectarea şi implementarea unei soluţii de securitate optimizate, fără a fi necesare cunoştinţe tehnice avansate în ceea ce privește portofoliul Axis. Interfaţa intuitivă elimină presupunerile şi permite o proiectare mult mai rapidă şi mai corectă, asigurând un maxim de satisfacţie”, a declarat Peter Friberg, Director of System and Services, Axis Communications.

AXIS Site Designer poate fi accesat gratuit direct la sitedesigner.axis.com, prin intermediul unei tablete, laptop sau PC.

Mai multe detalii puteți găsi și în filmul de prezentare:

Despre Axis Communications

Axis este lider mondial în echipamente video de rețea, oferind soluții inteligente și sigure, contribuind în mod direct la tranziția către soluții digitale de supraveghere. Produsele și soluțiile video profesionale Axis sunt dezvoltate în jurul unei platforme inovatoare și deschise.

Axis are peste 1.900 de angajați în peste 40 de birouri în lume și cooperează cu peste 75.000 de parteneri din 179 de țări. Compania Axis a fost fondată în anul 1984 în Suedia și este listată la bursa NASDAQ OMX Stockholm sub numele AXIS www.axis.com.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rețelistică
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Rețelistică

Synology lanseaza primul său dispozitiv de tip Mesh, modelul MR2200ac

Mihai Stescu22 octombrie 2018

Putere de alimentare și securitate avansată în rețea prin noile switch-uri NETGEAR

Mihai Stescu28 iunie 2018

Synology® anunţă DiskStation DS218play, DS218j şi DS118

Mihai Stescu15 decembrie 2017

Synology® lansează DiskStation DS1517 şi DS1817

Mihai Stescu5 iulie 2017

Synology DS216 Play, mai mult decât un centru multimedia

Mihai Stescu4 iunie 2017

S-a lansat noul router Synology RT2600ac

Mihai Stescu22 februarie 2017

S-a lansat noul router de gaming Linksys WRT32X

Mihai Stescu17 februarie 2017

ELKOTech Romania anunță 360 Network Reliability prin care Moxa conectează fabricile inteligente

Mihai Stescu16 august 2016

ELKOTech Romania anuntă lansare Linksys EA9500, RE7000 si WUSB6100M

Mihai Stescu23 iunie 2016