Rețelistică

Noutăți de la TP-LINK: suport și livechat în română și noi device-uri

Noutăți de la TP-LINK: suport și livechat în română și noi device-uri

Am aflat că TP-LINK lansează prima linie de suport tehnic prin telefon dedicată clienţilor din regiune și extinde portofoliul de produse dedicate utilizării în medii casnice şi de birou.
Rețineți că:
–          Linia telefonică este accesibilă în limba română şi în limba engleză în zilele lucrătoare, în intervalul 10:00 – 19:30
–          Utilizatorii pot beneficia de suport tehnic şi prin live chat-ul disponibil pe pagina de Internet din România

Iată comunicatul oficial:

TP-LINK, producător de echipamente de networking, lider mondial și local pe segmentul routerelor wireless, extinde în România serviciile de suport tehnic, prin lansarea unei linii telefonice dedicate şi a secţiunii de Live Chat.

Noua linie de suport, accesibilă din România, în zilele lucrătoare, în intervalul 10:00-19:30, oferă consultanță în limba română pentru  posesorii de echipamente TP-LINK, inclusiv asistenţă pentru instalarea routerelor, informaţii tehnice despre toată gama de produse şi suport pentru configurarea reţelelor casnice sau de la birou.

Serviciul este disponibil şi în limba engleză pentru utilizatorii din Albania, Bosnia-Herzegovina, Bulgaria, Kosovo, Serbia-Muntenegru şi Macedonia.

„Am luat decizia de a înfiinţa o linie de suport tehnic prin telefon, pentru a răspunde astfel mai bine nevoilor clienţilor noştri din Europa de Sud-Est” a declarat Hermes Songdirectorul general al TP-LINK România.

„Accesul la informaţii despre produsele TP-LINK sau la sfaturi tehnice este acum mult mai facil şi rapid, atât apelurile telefonice, cât şi solicitările venite prin fereastra de chat, fiind preluate de specialişti cu experienţă în domeniul reţelisticii.” 

Odată cu înfiinţarea liniei de suport tehnic prin telefon, TP-LINK România introduce şi un nou canal de comunicare digitală sub forma live chat-ului, accesibil din pagina de Internet www.tp-link.ro.

Prin intermediul acestui serviciu, utilizatorii de produse TP-LINK pot intra în legătură directă cu un specialist în reţelistică, direct de pe calculator, tabletă sau smartphone. Folosind noile canale de comunicare directă, utilizatorii pot primi în timp real consultanță tehnică și răspunsuri la întrebările legate de produsele TP-LINK.

În afara orelor de program, utilizatorii pot folosi în continuare formularul de suport dedicat (http://www.tp-link.ro/support/contact ) sau pot trimite un email la adresa support.ro@tp-link.com

TP-LINK anunţă de asemenea extinderea portofoliului de produse dedicate utilizării în medii casnice şi de birou: 

TP-LINK NC200 – camera cloud range extender încorporat
Camera cloud TP-LINK NC200 este un dispozitiv Wi-Fi pentru monitorizarea audio – video a încăperilor.
Oferind suport pentru live streaming prin platforma de cloud proprie, permite vizualizarea de la distanță a evenimentelor din casă sau de la birou.

TP-LINK NC200

TP-LINK NC200


Folosind aplicaţia tpCamera, utilizatorii pot obţine imagini în timp real pe orice dispozitiv mobil conectat la Internet. Pe lângă înregistrarea activităţilor, camera oferă posibilitatea de a crea notificări prin email pentru evenimentele detectate.
Mai mult, camera cloud TP-LINK NC200 poate fi folosită şi ca range extender, contribuind la extinderea acoperirii semnalului wireless oferit de router.
Dispozitivele mobile se pot conecta la hot spot-ul creat de cameră, acesta oferind viteze de acces la Internet de până la 300 Mbps.

Datorită design-ului compact şi a conectivităţii wireless, noua cameră TP-LINK NC200 permite o amplasare flexibilă

TP-LINK RE210 – un range extender wireless cu viteze de până la 750 Mbps
RE210 este cel mai rapid range extender din portofoliul TP-LINK, care oferă viteze totale de până la 750 Mbps.

Cu suport pentru standardul Wi-Fi 802.11ac, noul amplificator poate atinge până la 433Mbps în banda de frecveță de 5GHz și până la 300Mbps în banda de frecvență de 2.4GHz.

TP-LINK RE210-02

TP-LINK RE210-02

 

Cei care au nevoie de maximum de performanţă, pot activa modul pentru viteză superioară care optimizează utilizarea lățimilor de bandă ale ambelor frecvențe, 5GHz și 2.4GHz, pentru a crea o conexiune superioară.

În acest mod de folosire, una dintre benzile de frecvență este utilizată pentru trimiterea datelor și cealaltă bandă pentru primirea acestora. Acest tip de configurare este ideal pentru aplicațiile consumatoare de bandă, precum streaming-ul video HD sau jocurile online.

Tehnologia dual band asigură compatibilitatea cu orice router Wi-Fi sau access point. Cele două antene externe extind şi mai mult aria de acoperire, asigurând o distanţă mai mare pentru conectarea dispozitivleor mobile.

TP-LINK RE210 este echipat cu un port Gigabit Ethernet, facilitând conectarea unui singur dispozitiv prin cablu. 

TP-LINK UH 720 – Hub USB 3.0 pentru conectarea simultană a până la 7 dispozitive
Hub-ul UH720
oferă suport pentru toate tipurile de dispozitive conectabile prin portul USB, inclusiv dispozitivele de stocare de date, mouse-uri sau imprimante.

Porturile USB 3.0 oferă viteze de transfer a datelor de 10 ori mai rapide decât standardul USB 2.0, de până la 5Gbps.

 

UH720 este echipat cu două porturi de 5V/2.4A, ideale pentru încărcarea smartphone-urilor sau tabletelor, datorită faptului că identifică automat dispozitivele cu sistem de operare Android sau iOS, ajustând consumul de energie.

Hub-ul USB protejează toate dispozitivele conectate de scurtcircuit, supracurent, supraîncălzire şi de supratensiune. 

TP-LINK UH720

TP-LINK UH720

Noile produse vor fi disponibile pe rafturile magazinelor începând cu a doua jumătate a lunii aprilie, la preţuri pornind de la 209,99 lei pentru camera cloud NC200, 299,99  lei pentru range extender-ul RE210 şi 269,99 lei pentru Hub-ul USB UH720.  

Linia de suport tehnic prin telefon este disponibilă între orele 10:00-19:30, în fiecare zi lucrătoare, la numărul de telefon: +4 031 1011290  (număr cu tarif normal, TP-LINK oferind serviciile de suport tehnic în mod gratuit).

Pentru a folosi live chat-ul sau pentru a afla mai multe informaţii despre produsele  TP-LINK, vizitaţi pagina: www.tp-link.ro.

View Comments (1)

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rețelistică
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Rețelistică

Synology lansează modelul DiskStation DS723+

Mihai Stescu12 ianuarie 2023

Synology® anunţă DiskStation® DS923+

Mihai Stescu17 noiembrie 2022

Synology a lansat router-ul WRX560

Mihai Stescu8 noiembrie 2022
Synology RT 6600 AX

Synology anunţă noul său router Wi-Fi 6, modelul RT6600ax

Mihai Stescu13 mai 2022

Synology anunţă RackStation RS1221+ şi RS1221RP+

Mihai Stescu20 ianuarie 2021

Synology lansează DiskStation DS220j

Mihai Stescu8 aprilie 2020

Synology DiskStation DS420j, soluția pentru serverul de acasă

Mihai Stescu18 martie 2020

Allied Telesis lansează noi media convertoare

Mihai Stescu14 ianuarie 2020

Synology anunţă DiskStation DS120j, o soluție simplă de păstrare în siguranță a datelor personale

Mihai Stescu13 decembrie 2019