Rețelistică

Router-ul mobil TP-LINK M7350 și camera cloud TP-LINK NC200, cele mai utile gadget-uri pentru o vacanță reușită

Router-ul mobil TP-LINK M7350 și camera cloud TP-LINK NC200, cele mai utile gadget-uri pentru o vacanță reușită

TP-LINK, producător de echipamente de networking și lider mondial și local pe segmentul routerelor wireless, recomandă pentru sezonul de vacanță o serie de dispozitive care ușurează accesul la informație și le permit utilizatorilor să fie la zi cu ce se întâmplă în apartament în absența lor.

Indiferent dacă vorbim de acces la Internet în spaţiile unde nu ajunge semnalul Wi-Fi, iar cablul LAN nu este o opțiune, de folosirea fără întrerupere a gadget-urilor preferate, chiar și în lipsa unei prize, ori de monitorizarea casei de la distanţă, soluțiile prezentate mai jos sunt indispensabile unei vacanțe fără bătăi de cap.

 

TP-LINK M7350 – Conexiune neîntreruptă la Internet, indiferent de locație

Folosind ultima generație de rețea 4G LTE, TP-LINK M7350 poate atinge viteze de download de până la 150Mbps, oferind oricui posibilitatea de a se bucura de cele mai bune experiențe de Internet mobil, în România sau în străinătate. Utilizatorii pot folosi dispozitivul pentru a accesa în siguranță Internetul, evitând problemele de securitate reprezentate de folosirea de rețele Wi-Fi necunoscute.

Noul router mobil 4G de la TP-LINK este deosebit de ușor de folosit: după introducerea unei cartele SIM 4G se creează automat un hotspot la care se pot conecta smartphone-uri, tablete, laptopuri și alte dispozitive smart.

Conexiunea astfel creată poate fi partajată cu până la 15 dispozitive, asigurând condițiile necesare ca utilizatorii să se poată bucura de cele mai noi hărți pentru aplicația de navigare, să descopere informații despre atracțiile turistice sau ofertele de cazare, ori să poată partaja instant cele mai frumoase momente cu familia sau prietenii.

Tplink pentru vacanta

Tplink pentru vacanta

Având o baterie puternică de 2550mAh, M7350 poate funcționa timp de 10 ore la capacitate maximă* și 600 de ore în standby. Pentru o flexibilitate suplimentară și o utilizare continuă, dispozitivul poate fi încărcat de la un laptop, cu un alimentator portabil sau folosind adaptorul inclus în pachet.

În plus, dispozitivul oferă spațiu de stocare de până la 32GB prin inserarea unui card microSD, permițând partajarea în rețeaua Wi-Fi a pozelor, melodiilor, filmelor și altor tipuri de fișiere aflate pe card.

 

TL-PB10400 – Mereu cu bateria încărcată

Powerbank-ul TL-PB10400 este companionul ideal al oricărui pasionat de călătorii, asigurând energia necesară funcționării continue a diferitelor dispozitive mobile precum aparatele GPS sau camerele foto.

Echipat cu două porturi USB (5V/2A și 5V/1A), noul gadget permite încărcarea simultană a două dispozitive mobile, precum smartphone-uri şi tablete. TL-PB10400 dispune de protecții multiple la scurtcircuit, supratensiune, supracurent, supraîncărcare, supradescărcare și supraîncălzire, asigurând încărcarea în condiții de siguranță maximă și evitând astfel o posibilă deteriorare a dispozitivelor conectate.

Powerbank TP link

Powerbank TP link

Powerbank-ul dispune de circuite electronice de înaltă calitate, reducând astfel pierderile de energie inutile din timpul încărcării și asigurând în același timp o eficiență energetică de până la 90%. Atunci când funcționează la capacitate maximă, poate încărca un smartphone de 3-5 ori, în funcţie de capacitatea bateriei dispozitivului încărcat.

Echipamentul TL-PB10400 este un accesoriu indispensabil și eficient pentru cei care se află în mișcare. În plus, oferă şi o lanternă încorporată care se poate dovedi deosebit de utilă. TP-LINK TL-PB10400 va fi disponibil şi în România în toamna acestui an.

 

TP-LINK NC200 – camera cloud pentru a ști cele mai importante lucruri în siguranță

Camera cloud TP-LINK NC200 este un dispozitiv Wi-Fi pentru monitorizarea audio – video a încăperilor. Oferind suport pentru live streaming prin platforma de cloud proprie, permite vizualizarea de la distanță a evenimentelor din casă sau de la birou.

Folosind aplicația tpCamera, utilizatorii pot obține imagini în timp real pe orice dispozitiv mobil conectat la Internet. Astfel, utilizatorul își va putea supraveghea casa chiar dacă se află în vacanță sau într-o călătorie de afaceri.  Pe lângă înregistrarea activităților, camera oferă posibilitatea de a crea notificări prin email pentru evenimentele detectate.

Prin această funcție de alertă, TP-LINK NC200 oferă un sentiment de siguranță și libertate, pentru ca utilizatorii să se poată bucura de o vacanță fără griji. Mai mult, camera cloud TP-LINK NC200 poate fi folosită și ca range extender, contribuind la extinderea acoperirii semnalului wireless oferit de router.

Dispozitivele mobile se pot conecta la hotspot-ul creat de cameră, acesta oferind viteze de acces la Internet de până la 300 Mbps. Datorită design-ului compact și a conectivității wireless, noua cameră TP-LINK NC200 permite o amplasare flexibilă. Cu o interfață ușor de utilizat, configurarea camerei nu necesită cunoștințe tehnice avansate.

 

Pentru mai multe informaţii despre TP-LINK şi produse vizitați pagina www.tp-link.ro.

 

TP-LINK România pune la dispoziția clienților săi o linie de suport tehnic (numărul de telefon: +4 031 1011290, tarif normal), care alături de Live Chat-ul de pe pagina www.tp-link.ro, poate fi utilizat de luni până vineri între orele 10:00 și 19:30. În afara orelor de program, utilizatorii pot folosi formularul de suport dedicat, http://www.tp-link.ro/support/contact sau pot trimite un email la adresa support.ro@tp-link.com.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rețelistică
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Rețelistică

Synology lansează modelul DiskStation DS723+

Mihai Stescu12 ianuarie 2023

Synology® anunţă DiskStation® DS923+

Mihai Stescu17 noiembrie 2022

Synology a lansat router-ul WRX560

Mihai Stescu8 noiembrie 2022
Synology RT 6600 AX

Synology anunţă noul său router Wi-Fi 6, modelul RT6600ax

Mihai Stescu13 mai 2022

Synology anunţă RackStation RS1221+ şi RS1221RP+

Mihai Stescu20 ianuarie 2021

Synology lansează DiskStation DS220j

Mihai Stescu8 aprilie 2020

Synology DiskStation DS420j, soluția pentru serverul de acasă

Mihai Stescu18 martie 2020

Allied Telesis lansează noi media convertoare

Mihai Stescu14 ianuarie 2020

Synology anunţă DiskStation DS120j, o soluție simplă de păstrare în siguranță a datelor personale

Mihai Stescu13 decembrie 2019