Tehnologii

Samsung expune soluții inovatoare de afișaj digital la ISE 2016

Samsung expune soluții inovatoare de afișaj digital la ISE 2016

Samsung Electronics Co., Ltd. își expune portofoliul de soluții profesionale de afișaj digital, la târgul de tehnologie ISE 2016, desfășurat în Amsterdam, Olanda. Ilustrând conceptul „Inovația la nivelul următor”, Samsung va prezenta o gamă de ecrane optimizate pentru retail, hoteluri, soluții de birouri, divertisment și alte industrii. Vizitatorii ISE vor putea afla toate detaliile despre viziunea Samsung asupra viitorului ecranelor inteligente.

„Samsung produce cele mai avansate și performante ecrane de afișaj digital, astfel că inovăm continuu pentru a dezvolta cea mai bună tehnologie și pentru a le oferi partenerilor noștri noi posibilități prin care, la rândul lor, să le ofere clienților experiențe personalizate,” a declarat Seog-gi Kim, Vicepreședinte Senior Visual Display Business, Samsung Electronics. „Suntem încântați să ne prezentăm viziunea asupra viitorului ecranelor digitale la ISE 2016. Portofoliul nostru complet de ecrane digitale și cea mai avansată tehnologie vor oferi noi posibilități pentru redarea conținutului interactiv.”

Portofoliul Samsung include video wall-uri de mărimi mari și ecrane LED, precum și ecrane OLED transparente sau ecrane oglindă, ideale pentru retaileri. Toate acestea le vor arăta vizitatorilor avantajele mediilor de vizualizare captivante, cu funcții de informare, dar și felul în care acestea implică și mențin clienții interesați, stimulând procesul de achiziție.

 

Afișaj digital pentru exterior

Soluțiile Samsung de afișaj exterior le permit companiilor să afișeze conținut captivant și ușor de observat, chiar și în condiții de mediu dificile. Ecranele Samsung pentru exterior, printre care se numără și modelul OH55D, au integrate sisteme de încălzire și de răcire, pentru a funcționa la capacitate maximă chiar și în condiții de temperatură extremă, între -30 și 50oC. În plus, modelul OH55D dispune de certificare IP56, pentru a preveni degradările cauzate de apă și praf.

Fiind simplu de instalat, modelul OH55D menține o luminozitate constantă de 2,500 nits și un raport de contrast de 5.000:1. Mai mult, având integrat un senzor automat care ajustează setările de luminozitate în timp real, retailerii știu mereu că mesajul lor va fi observant, fără să fie afectat de lumina din jur și fără consum inutil de energie.

 

Video wall-uri profesionale

Optimizate pentru o multitudine de scenarii de folosire în interior pentru activități ale retailerilor sau mediului corporate, video wall-urile Samsung UD55E-A cu ramă subțire (3,5mm) încorporează tehnologia avansată de management a imaginilor, pentru a reda conținutul la un nivel de claritate superior. Fiecare ecran de video wall UD55E-A trece prin procese stricte de calibrare pentru a preveni dereglările de luminozitate și culoare. De asemenea, acesta este primul video wall din industrie ce dispune de porturi DP 1.2 și HDMI integrate și redă inclusiv conținut UHD.

Vizitatorii ISE 2016 pot vedea in premieră cel mai subțire video wall din industrie. Ecranul Samsung UHF-E dispune de un design cu rame subțiri (0,9 mm în partea superioară și în partea stângă, 0,5mm în partea inferioară și în partea dreaptă) care menține spectatorii concentrați pe conținutul de pe ecran. Echipat cu aceleași componente durabile și tehnologie perfomantă a culorilor ca modelele anterioare, video wall-ul UHF-E este o alternativă subțire și elegantă de redare a conținutului într-o varietate de medii interioare.

 

LED Signage

Dezvoltat pentru industria corporate și spații dedicate consumatorilor, ecranele de interior Samsung SMART LED oferă cele mai bune soluții de afișare a conținutului cu un raport calitate – preț avantajos. Aceste ecrane sunt echipate cu cea mai avansată tehnologie a diodelor și compoziție pixel pitch customizabilă, între 1,5mm și 2,5mm, oferind vizibilitate superioară și o experiență simplă de gestionare a conținutului afișat. Combinând elemente de design care oferă contrast puternic, calitate a imaginii apropiată realității și consistența culorilor, portofoliul LED Signage le oferă utilizatorilor o nouă modalitate prin care se pot diferenția și prin care pot atrage atenția asupra mesajelor lor în medii interiore aglomerate.

În plus, Samsung prezintă modul în care soluțiile LED Signage oferă o alternativă mai performantă și mai simplu de gestionat la tehnologiile dintr-o sală de sedințe sau de clasă. În locul proiectoarelor și al tablelor analog, ecranele Samsung LED integrează mai multe piese de echipament într-o singură soluție de afișaj care permite împărtășirea conținutului.

 

Noi standarde în retail

Prin expoziția „Magazinul viitorului” din cadrul ISE, Samsung invită vizitatorii să descopere cum ecranele interactive și senzoriale implică activ consumatorii. Ecranul oglindă ML55E și modelele transparente OLED TO55F pot fi folosite pentru a afișa atât mesaje promoționale, cât și de bun venit. Acestea pot fi folosite și pe post de cataloage virtuale ale accesoriilor sau produselor vestimentare. De asemenea, utilizatorii pot folosi ecranele pentru a proba virtual piese vestimentare sau a testa produse cosmetice, fiind mai informați atunci când iau decizia de achiziționare a produselor.

La standul Samsung de la ISE poate fi testată o gamă largă de tehnologii și aplicații viitoare, printre care se numără și următoarele:

  • O replică a unei camere de hotel, cu sistem integrat LYNK REACH de conținut centralizat
  • Ecrane touchscreen de dimensiuni mici care oferă informații suplimentare și încurajează wayfinding-ul în diferite spații
  • Table interactive (Interactive white board) care permit împărtășirea conținutului în timp real și promovează colaborarea între grupuri în săli de clasă sau săli de conferințe
  • O zonă dedicată în care mai mulți parteneri Samsung vor prezenta felul în care tehnologia ecranelor inteligente Samsung i-a ajutat în afaceri. Vor fi prezentate studii de caz folosind platforma de gestionare a conținutului Samsung SMART Signage (SSSP) și sistemele de conexiuni H.Browser.

ISE este cel mai mare eveniment anual de prezentare a soluțiilor profesionale de sisteme electronice și audiovizuale și este de așteptat să atragă peste 60.000 de vizitatori și exponanți.

Pentru mai multe informații, puteți să accesați news.samsung.com/global/samsung-electronics-to-showcase-next-level-display-innovations-at-ise-2016.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră și creează viitorul prin idei și tehnologii inovatoare ce redefinesc universul televizoarelor, smartphone-urilor, accesoriilor smart, tabletelor, camerelor foto, electrocasnicelor digitale, imprimantelor, echipamentelor medicale, sistemelor de rețele, semiconductoarelor și soluțiilor de afișaj digital. Suntem lideri al ecosistemului Internet of Things, prin platforma open-source SmartThings, prin gama largă de dispozitive smart și prin colaborarea proactivă cu partenerii din industrie. În cele 84 de țări în care suntem prezenți, avem o echipă de 319.000 de angajați, cu vânzări anuale de 196 miliarde de dolari. Pentru a descoperi mai multe și pentru cele mai noi știri, articole și materiale de presă, vă rugăm să accesați site-ul nostru Samsung Newsroom la news.samsung.com.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tehnologii
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Tehnologii

Samsung Electronics anunță inițiativele pentru 2022 care fac electrocasnicele mai prietenoase cu mediul înconjurător

Mihai Stescu10 ianuarie 2022

NeoTech, un nou proiect cripto românesc, bazat pe tehnologii digitale inovative Smart City

Mihai Stescu20 octombrie 2021

Mobilitatea nevăzătorilor, mai accesibilă cu .lumen

Mihai Stescu2 decembrie 2020

Apă din aer pentru situații de urgență (P)

Mihai Stescu10 aprilie 2020

Synology susţine efortul companiilor de a organiza lucrul de acasă pentru angajaţii lor

Mihai Stescu30 martie 2020

Un nou serviciu de transfer fisiere – Smash

Mihai Stescu28 iunie 2018

Caterpillar: „New Range. New Rules.” în România prin Bergerat Monnoyeur

Mihai Stescu14 mai 2018

Quail Digital crește productivitatea și calitatea serviciului oferit clientului în retail

Mihai Stescu10 aprilie 2018

Quail Digital – o soluție de comunicare ideală cu impact imediat în experiența clienților

Mihai Stescu5 februarie 2018