Evenimente

Techsylvania 2015 – a river of thinking

Techsylvania 2015 – a river of thinking

În organizarea unei conferințe trebuie să urmărești cu atenție fiecare aspect, de la speakeri până la sesiunile de Q & A, networking etc.

Pot să vă spun că la Techsylvania, echipa organizatorilor a depășit cu mult nivelul altor evenimente de profil. În plus, pentru mine Techsylvania este un pilon important în ecosistemul realizat la Cluj.

Mediul academic produce an de an absolvenți, în cazul nostru programatori, ingineri de sistem etc. Companiile implicate își caută vitorii angajați direct din facultăți.

Evenimente precum Techsylvania sunt liantul, coagulatorul dintre toate părțile implicate în ecosistem. Am remarcat cu bucurie eforturile depuse de organizatori pentru a aduce speakeri de seamă. Dar mai mult, am remarcat că mulți dintre ei au deja legături de afaceri cu Clujul. Și sunt un exemplu pentru cei care participă la conferință.

În discuțiile de pe scena conferinței am văzut pe lângă personalități impresionante din lumea IT-ului și antreprenoriatului global, tineri antreprenori români, dornici să-și împărtășească experiența dobândită și celor care acum se gândesc să înceapă o afacere.

Temele discutate au cuprins aspecte ale dezvoltării unei afaceri, când e momentul marelui salt către un business global. Cum se face acest salt și care sunt riscurile și provocările.

Au fost pe scenă mari antreprenori internaționali, business angels, personalități din media și reprezentanți ale unor companii de succes.

După părerea mea, cel mai mult au câștigat sutele de participanți, programatori, ingineri, mici antreprenori, care au venit aici în căutare de idei, capital și mentori.

Dacă aș sintetiza conferința, aș numi-o river of thinking, locul de unde vin ideile, soluțiile și chiar finanțarea pentru multe afaceri.

În articole care vor urma vom publica interviuri cu unii dintre cei mai interesanți speakeri, care au fost disponibili să ne răspundă la întrebări.

Mulțumesc echipei Techsylvania pentru că m-au invitat aici ca și blogger oficial. Îi felicit sincer pentru o conferință foarte reușită. Sper să ne revedem și anul viitor.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Evenimente
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Evenimente

Techsylvania 2019

Peste 3 zile, Clujul devine capitala europeană a tehnologiei, găzduind a șasea ediție a Techsylvania

Mihai Stescu8 iunie 2019
Ariston - Ziua Oceanelor

Ziua mondiala a oceanelor – Ariston Thermo sprijina lupta pentru conservarea biodiversitatii marine

Mihai Stescu7 iunie 2019

Samsung dezvăluie la CES viitorul ecranelor cu tehnologia modulară Micro LED

Mihai Stescu8 ianuarie 2019

Enel X – un proiect îndrăzneț de realizare a peste 2500 de stații reîncărcare autovehicule electrice

Mihai Stescu14 noiembrie 2018

BRD FIRST Tech Challenge România, aduce la a treia ediție peste 2.000 elevi din 132 de licee și 77 de localități

Mihai Stescu12 noiembrie 2018

Viitorul se vede mai interesant cu SAP

Mihai Stescu30 octombrie 2018
(c) Cristian Sutu

Ariston sprijină Big Build și la ediția 2018

Mihai Stescu24 octombrie 2018

Premii aniversare de la PC Garage

Mihai Stescu9 octombrie 2018

DefCamp 2018 aduce pe 8-9 noiembrie la București competiții noi de hacking pentru cei 1.500 de participanți din toată lumea

Mihai Stescu18 septembrie 2018