Evenimente

Canon primește trei premii EISA pentru produsele sale EOS și obiectivele EF

Canon primește trei premii EISA pentru produsele sale EOS și obiectivele EF

Am avut plăcerea de a poza cu toate trei, 7dMarkII mai mult timp iar cu 5ds, 5dsr și EF 11-24 chiar la lansarea în studioul lui Alex Gâlmeanu. Nu am cuvinte, toate sunt echipamente fantastice la care poate visa orice fotograf.
Iată mai jos comunicatul oficial:

Canon anunță că a obținut trei prestigioase premii din partea European Imaging and Sound Association (EISA – Asociația Europeană de Imagistică și Sunet).
Modelul EOS 7D Mark II a fost recunoscut drept “Camera Foto DSLR Prosumer Europeană a anului 2015-2016”; ambele modele EOS 5DS și 5DS R au primit titlul de “Camera Foto DSLR Europeană Profesionistă a anului 2015-2016”, iar Canon EF 11-24mm f/4L USM a fost premiat drept “Obiectivul DSLR European Profesionist al anului 2015-2016” – subliniind astfel calitatea indiscutabilă a produselor Canon din toată gama DSLR și de obiective.

Votate de către un juriu de editori reprezentând aproape 50 de reviste de prestigiu din 20 de țări europene, Premiile EISA se acordă produselor care combină cea mai avansată tehnologie cu design-ul intuitiv și funcțiile cele mai căutate de utilizatori, oferindu-le totodată acestora și cel mai bun raport calitate-preț. Fiecare dintre produsele premiate a fost aclamat încă de la lansarea sa, iar recunoașterea printr-un premiu EISA este încă o dovadă a calității și performanței de excepție ale acestora.

Steve Marshall, Product Marketing Director, Consumer Imaging Group, Canon Europe, a declarat: “Canon are o reputație binemeritată ca producător al unor produse de înaltă calitate, apreciate de clienții noștri. Pentru noi, fotografia înseamnă exprimare și descoperire, iar compania noastră se străduiește continuu să ofere produse și tehnologii inovatoare și de vârf, care să permită oamenilor să-și spună propriile povești prin intermediul fotografiei de calitate. Fiecare dintre produsele noastre premiate este un exemplu fantastic al dedicării și devotamentului nostru pentru depășirea barierelor și aducerea unor noi performanțe publicului larg și profesioniștilor deopotrivă, prin urmare suntem cu adevărat onorați să acceptăm asemenea premii renumite din partea juriului EISA.”

În privința celor trei premii, juriul EISA a afirmat:

CAMERA FOTO DSLR PROSUMER EUROPEANĂ A ANULUI 2015-2016: Canon EOS 7D Mark II

Modelul Canon EOS 7D Mark II este una dintre cele mai bune camere foto APS-C DSLR construite vreodată, oferind funcții disponibile de obicei doar pe modele profesioniste full-frame. Sistemul de autofocus în 65 de puncte oferă o focalizare rapidă și sensibilă, într-o varietate largă de condiții, chiar și la urmărirea subiecților în mișcare rapidă.
Poate surprinde până la 10 cadre pe secundă, cu un buffer uriaș chiar și la captura în format RAW. Calitatea construcției este superbă, cu o rezistență la intemperii ce poate face față aproape oricăror condiții. Per total, modelul 7D Mark II este perfect pentru fotografii de sporturi, acțiune și animale sălbatice, care doresc să surprindă chiar și cele mai trecătoare momente.

CAMERA FOTO DSLR EUROPEANĂ PROFESIONISTĂ A ANULUI 2015-2016: Canon EOS 5DS/5DS R

Camerele foto Canon EOS 5DS și EOS 5DS R sunt DSLR-urile full-frame cu cea mai mare rezoluție de pe piață. Cele două modele oferă o alegere fotografilor: EOS 5DS include un filtru optic low-pass pentru atenuarea artefactelor de imagistică digitală, în timp ce modelul EOS 5DS R îi anulează complet efectul filtrului low pass pentru obținerea celor mai clare imagini cu putință.

Calitatea superbă a imaginii este asigurată de senzorul de 50,6 milioane de pixeli, procesoarele duale DIGIC 6, vibrația redusă a oglinzii și măsurarea expunerii exacte; în același timp, sistemul de autofocus cu 61 de puncte, cu 41 de puncte de focalizare în cruce, asigură o performanță AF rapidă și solidă. Aceste două camere foto reprezintă alegerea perfectă pentru fotografii profesioniști, pentru care calitatea optimă a imaginii contează foarte mult.

OBIECTIVUL DSLR EUROPEAN PROFESIONIST AL ANULUI 2015-2016: Canon EF 11-24mm f/4L USM

Prin modelul 11-24mm f/4L USM, inginerii de la Canon au obținut unul dintre cele mai bune obiective zoom gradangulare construite vreodată. Cel mai larg zoom rectiliniu din lume furnizează o calitate a imaginii de neegalat în clasa sa, cu o claritate excepțională la orice setări, chiar și când se folosesc senzori de înaltă rezoluție. Distorsiunile, aberațiile cromatice și efectele tip vignette sunt reduse la niveluri rezonabil de mici. Calitatea construcției este superbă, cu etanșare meteo pentru utilizarea în exterior, iar autofocusul este rapid și silențios. Utilizatorii de aparate full-frame specializați în fotografia de peisaje, arhitectură sau de interior, care necesită o performanță optică de excepție, nu au de ce să mai caute în altă parte. Este un dispozitiv scump și masiv, dar reprezintă o construcție de sticlă absolut remarcabilă pentru cei care și-o pot permite.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Evenimente
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Evenimente

Techsylvania, conferința pe care o urmaresc de 7 ani, revine cu o nouă ediție online în 2021

Mihai Stescu18 august 2021

Concluzii după Summitul inaugural 5G realme

Mihai Stescu3 iunie 2021
Kingston FURY Renegade DDR4 RGB

Kingston anunță noul brand pentru gaming: Kingston FURY

Mihai Stescu3 iunie 2021

Podfest, singurul eveniment dedicat podcasturilor, are loc pe 20 mai

Mihai Stescu19 mai 2021

Vodafone prezintă un proiect inedit, Pădurea inteligentă, prin intermediul rețelei Supernet

Mihai Stescu31 martie 2021

ViewSonic’s TD1655 – monitorul ideal pentru deplasări – premiat cu distincția CES 2021 Innovation Awards Honoree

Mihai Stescu13 ianuarie 2021

Panasonic și trupa Cold War Kids aduc experiența electrizantă a unui concert imersiv, la prima ediție virtuală a CES

Mihai Stescu11 ianuarie 2021

PC Garage anunță livrare în 2 ore, la comanda prin Tazz

Mihai Stescu15 decembrie 2020

Cel mai mare Black Friday de Gaming este la PC Garage

Mihai Stescu13 noiembrie 2020