Evenimente

Canon primește trei premii EISA pentru produsele sale EOS și obiectivele EF

Canon primește trei premii EISA pentru produsele sale EOS și obiectivele EF

Am avut plăcerea de a poza cu toate trei, 7dMarkII mai mult timp iar cu 5ds, 5dsr și EF 11-24 chiar la lansarea în studioul lui Alex Gâlmeanu. Nu am cuvinte, toate sunt echipamente fantastice la care poate visa orice fotograf.
Iată mai jos comunicatul oficial:

Canon anunță că a obținut trei prestigioase premii din partea European Imaging and Sound Association (EISA – Asociația Europeană de Imagistică și Sunet).
Modelul EOS 7D Mark II a fost recunoscut drept “Camera Foto DSLR Prosumer Europeană a anului 2015-2016”; ambele modele EOS 5DS și 5DS R au primit titlul de “Camera Foto DSLR Europeană Profesionistă a anului 2015-2016”, iar Canon EF 11-24mm f/4L USM a fost premiat drept “Obiectivul DSLR European Profesionist al anului 2015-2016” – subliniind astfel calitatea indiscutabilă a produselor Canon din toată gama DSLR și de obiective.

Votate de către un juriu de editori reprezentând aproape 50 de reviste de prestigiu din 20 de țări europene, Premiile EISA se acordă produselor care combină cea mai avansată tehnologie cu design-ul intuitiv și funcțiile cele mai căutate de utilizatori, oferindu-le totodată acestora și cel mai bun raport calitate-preț. Fiecare dintre produsele premiate a fost aclamat încă de la lansarea sa, iar recunoașterea printr-un premiu EISA este încă o dovadă a calității și performanței de excepție ale acestora.

Steve Marshall, Product Marketing Director, Consumer Imaging Group, Canon Europe, a declarat: “Canon are o reputație binemeritată ca producător al unor produse de înaltă calitate, apreciate de clienții noștri. Pentru noi, fotografia înseamnă exprimare și descoperire, iar compania noastră se străduiește continuu să ofere produse și tehnologii inovatoare și de vârf, care să permită oamenilor să-și spună propriile povești prin intermediul fotografiei de calitate. Fiecare dintre produsele noastre premiate este un exemplu fantastic al dedicării și devotamentului nostru pentru depășirea barierelor și aducerea unor noi performanțe publicului larg și profesioniștilor deopotrivă, prin urmare suntem cu adevărat onorați să acceptăm asemenea premii renumite din partea juriului EISA.”

În privința celor trei premii, juriul EISA a afirmat:

CAMERA FOTO DSLR PROSUMER EUROPEANĂ A ANULUI 2015-2016: Canon EOS 7D Mark II

Modelul Canon EOS 7D Mark II este una dintre cele mai bune camere foto APS-C DSLR construite vreodată, oferind funcții disponibile de obicei doar pe modele profesioniste full-frame. Sistemul de autofocus în 65 de puncte oferă o focalizare rapidă și sensibilă, într-o varietate largă de condiții, chiar și la urmărirea subiecților în mișcare rapidă.
Poate surprinde până la 10 cadre pe secundă, cu un buffer uriaș chiar și la captura în format RAW. Calitatea construcției este superbă, cu o rezistență la intemperii ce poate face față aproape oricăror condiții. Per total, modelul 7D Mark II este perfect pentru fotografii de sporturi, acțiune și animale sălbatice, care doresc să surprindă chiar și cele mai trecătoare momente.

CAMERA FOTO DSLR EUROPEANĂ PROFESIONISTĂ A ANULUI 2015-2016: Canon EOS 5DS/5DS R

Camerele foto Canon EOS 5DS și EOS 5DS R sunt DSLR-urile full-frame cu cea mai mare rezoluție de pe piață. Cele două modele oferă o alegere fotografilor: EOS 5DS include un filtru optic low-pass pentru atenuarea artefactelor de imagistică digitală, în timp ce modelul EOS 5DS R îi anulează complet efectul filtrului low pass pentru obținerea celor mai clare imagini cu putință.

Calitatea superbă a imaginii este asigurată de senzorul de 50,6 milioane de pixeli, procesoarele duale DIGIC 6, vibrația redusă a oglinzii și măsurarea expunerii exacte; în același timp, sistemul de autofocus cu 61 de puncte, cu 41 de puncte de focalizare în cruce, asigură o performanță AF rapidă și solidă. Aceste două camere foto reprezintă alegerea perfectă pentru fotografii profesioniști, pentru care calitatea optimă a imaginii contează foarte mult.

OBIECTIVUL DSLR EUROPEAN PROFESIONIST AL ANULUI 2015-2016: Canon EF 11-24mm f/4L USM

Prin modelul 11-24mm f/4L USM, inginerii de la Canon au obținut unul dintre cele mai bune obiective zoom gradangulare construite vreodată. Cel mai larg zoom rectiliniu din lume furnizează o calitate a imaginii de neegalat în clasa sa, cu o claritate excepțională la orice setări, chiar și când se folosesc senzori de înaltă rezoluție. Distorsiunile, aberațiile cromatice și efectele tip vignette sunt reduse la niveluri rezonabil de mici. Calitatea construcției este superbă, cu etanșare meteo pentru utilizarea în exterior, iar autofocusul este rapid și silențios. Utilizatorii de aparate full-frame specializați în fotografia de peisaje, arhitectură sau de interior, care necesită o performanță optică de excepție, nu au de ce să mai caute în altă parte. Este un dispozitiv scump și masiv, dar reprezintă o construcție de sticlă absolut remarcabilă pentru cei care și-o pot permite.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Evenimente
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Evenimente

Zitec devine partener VTEX în România

Mihai Stescu12 septembrie 2019
Techsylvania 2019

Peste 3 zile, Clujul devine capitala europeană a tehnologiei, găzduind a șasea ediție a Techsylvania

Mihai Stescu8 iunie 2019
Ariston - Ziua Oceanelor

Ziua mondiala a oceanelor – Ariston Thermo sprijina lupta pentru conservarea biodiversitatii marine

Mihai Stescu7 iunie 2019

Samsung dezvăluie la CES viitorul ecranelor cu tehnologia modulară Micro LED

Mihai Stescu8 ianuarie 2019

Enel X – un proiect îndrăzneț de realizare a peste 2500 de stații reîncărcare autovehicule electrice

Mihai Stescu14 noiembrie 2018

BRD FIRST Tech Challenge România, aduce la a treia ediție peste 2.000 elevi din 132 de licee și 77 de localități

Mihai Stescu12 noiembrie 2018

Viitorul se vede mai interesant cu SAP

Mihai Stescu30 octombrie 2018
(c) Cristian Sutu

Ariston sprijină Big Build și la ediția 2018

Mihai Stescu24 octombrie 2018

Premii aniversare de la PC Garage

Mihai Stescu9 octombrie 2018