Software

Aplicația eSKY.ro pentru mobil, recunoscută drept cea mai utilă la Webstock 2015

Aplicația eSKY.ro pentru mobil, recunoscută drept cea mai utilă la Webstock 2015

Aplicația eSKY.ro pentru mobil a fost desemnată cea mai utilă aplicație la Gala Premiilor Webstock 2015. Aceasta a fost recompensată cu Locul I la categoria Utility de un juriu format din specialiști în marketing și comunicare online. Astfel, la trei luni de la lansarea oficială, aplicația și-a demonstrat avantajele unice pe piața românească atât față de călători, cât și față de specialiști.

Premiile Webstock au fost decernate vineri, 2 octombrie, în cadrul celei de-a opta ediții a Webstock, cea mai mare conferință despre social media și mediul online românesc, ce a avut loc la JW Marriott Grand Hotel din București. Aplicația eSKY.ro pentru mobil a fost numită cea mai bună aplicație în categoria Utility, dintre 14 nominalizări.

Recunoașterea industriei primită la ediția din acest an a Galei Webstock se alătură celor exprimate de cei peste 10.000 de călători care folosesc deja aplicația și de branduri de renume internațional, Booking.com și rentalcars.com, care au colaborat la dezvoltarea proiectului.

Aplicația eSKY.ro pentru mobil este dezvoltată de grupul eSKY, în care au fost implicate echipele de creație și programare din România, Polonia, Bulgaria și Brazilia. Echipa locală implicată în realizarea proiectului este formată din: Nicolae Drăgoi, strategie și planificare, Iulia Boagiu, project management, și Mirela Petre, copywriting.

„Am dezvoltat o aplicație sigură și intuitivă pentru prietenii și familiile noastre, dar care integrează, în același timp, ofertele complexe și variate accesibile până acum doar nouă, specialiștilor din turism. Pasiunea și efortul depus de fiecare persoană implicată în acest proiect sunt răsplătite de feedback-urile numeroase pe care le primim de la prietenii ce o folosesc: oamenii sunt din ce în ce mai fericiți cu alegerile lor de călătorie. Și asta ne face pe noi fericiți.” a declarat Nicolae Drăgoi, Marketing Manager eSKY.ro.

Aplicatia eSKY.ro pentru mobil, recunoscuta drept cea mai utila la Webstock 2015

Aplicatia eSKY.ro pentru mobil, recunoscuta drept cea mai utila la Webstock 2015

Aplicația a fost lansată în luna iunie a acestui an, în varianta pentru dispozitive Android, iar în septembrie 2015 a fost lansată cea mai nouă versiune, disponibilă pentru ambele tipuri de dispozitive – iOS și Android – , cu funcții complete de planificare a călătoriilor: rezervare de hoteluri, mașini de închiriat și bilete de avion, inclusiv în aceeași zi a călătoriei (same day booking). Aplicația eSKY.ro pentru mobil poate fi instalată gratis din Google Play și App Store.

Noul premiu continuă tradiția celor cu care au fost răsplătite proiectele eSKY.ro, comunitatea online a călătorilor inteligenți, dintre care amintim premiul pentru cel mai bun blog de companie (Best Corporate Blog, First Prize) la Webstock 2014, premiul Best Online Agency Year on Year oferit de Travelport, cea mai mare platformă de comerț din industria internațională a turismului, în 2014 și premiul Best Online Partner oferit de KLM, una dintre cele mai apreciate companii aeriene din lume, tot anul trecut.

Despre eSKY.ro

www.eSKY.ro este una dintre cele mai puternice agenții de turism din România, cu vânzare exclusiv online. Deține 28% cotă de piață, din segmentul vânzării online de bilete de avion de către agențiile de turism din România. Face parte din grupul multinațional eSKY.PL Group, prezent în piețele din Polonia, Bulgaria, România, Brazilia și Peru. În piața românească activează din 9 noiembrie 2009.

Prin crearea și susținerea unei comunități online complexe, eSKY.ro încurajează o abordare inteligentă a călătoriilor. eSKY.ro este, astfel, alături de prietenii săi înainte, în timpul și după călătorie cu sfaturile, informațiile și cunoștințele de care are nevoie fiecare călător în parte.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Software
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Software

Synology C2 Backup sau cum poți avea un backup sigur pentru toate pc-urile din casă (sau din firmă)

Mihai Stescu23 mai 2022

Presslabs evaluat printre cele mai bune platforme de hosting pentru WordPress

Mihai Stescu16 februarie 2018

Simfony Mobile lansează Connected Cabinets și anunță parteneriatul strategic cu DAAS International Group

Mihai Stescu22 mai 2017

Microsoft pune la dispoziție gratuit un simulator de zbor pentru drone

Mihai Stescu15 februarie 2017

Google lansează NOTO, un font disponibil pentru 800 limbi

Mihai Stescu10 octombrie 2016

Project Bloks, o inițiativă Google pentru a-i învăța pe copii cum să programeze

Mihai Stescu28 iunie 2016

Programatori din toată țara, veniți la Zitec!

Mihai Stescu28 martie 2016

Tehnologie dezvoltată în România, acum în drone autonome DJI Phantom

Mihai Stescu22 martie 2016
Zitec

Afacerile Zitec au crescut cu cca. 40% în 2015. Compania își dezvoltă segmentul de online marketing

Mihai Stescu16 martie 2016