Software

Aplicaţie românească de management şi cultură financiară în TOP 3 pe Europa, la premiile EuroCloud

Aplicaţie românească de management şi cultură financiară în TOP 3 pe Europa, la premiile EuroCloud

Soluţia cloud românească de management şi cultură financiară Elefin – the Cash Therapy App a fost selectată şi nominalizată la marele premiu al categoriei “Cel mai bun serviciu cloud oferit de un StartUp” al finalei premiilor EuroCloud Europa.

La competiţia care a avut loc luna aceasta, la Barcelona,  au participat peste 50 de furnizori de cloud din Elveția, Germania, Spania, Franța, Luxemburg, Olanda, România, Slovenia, Slovacia, Turcia și Marea Britanie.
Elefin – The Cash Therapy App este singura aplicaţie românească ajunsă anul acesta în finală.
“Membrii juriului au selecționat cele mai bune soluții cloud, și au fost impresionați de calitatea înaltă a soluțiilor care s-au prezentat în concurs. Candidații s-au demarcat prin performanțe impresionante și înalta calitate a soluțiilor și serviciilor lor. Competiția premiilor EuroCloud este deja o competiție a câștigătorilor, pentru că numai câștigătorii la nivel național din țările participante au putut concura”, a declarat Bernd Becker, președinte al EuroCloud Europa, entitate europeana de certificare si standardizare a serviciilor cloud, consultant al Comisiei Europene pe teme de cloud.
După ce a câştigat competiţia naţională EuroCloud în vara acestui an, Elefin a trecut printr-un proces de selecţie la nivel european ce a ţinut cont de aspecte precum: calitatea şi profesionalismul propunerii, echipei, serviciului; beneficiile obţinute de utilizatori şi adaptarea la nevoile acestora; securitatea şi confidenţialitatea în tratarea datelor sensibile ale utilizatorilor; alte criterii s-au bazat pe: creativitate, originalitate, interoperabilitate, scalabilitate, strategie.

 

Europe's TOP 3 @ EuroCloud Awards

Europe’s TOP 3 @ EuroCloud Awards

Elefin este mai mult decât o simplă aplicaţie, este un sistem de management şi cultură financiară pentru IMM-uri, ce oferă controlul Cash Flow-ului simplu şi accesibil cu: scadenţe, solduri, avertizări de taxe, chat şi comentarii pe operaţiuni precum şi un sistem complet de raportare”, spune cofondatorul Elefin, Marius Bogdan Pîslariu

Spre deosebire de ERP-uri (Enterprise Resource Planner), programe de contabilitate, programe de facturare care în majoritatea cazurilor sunt dedicate şi utilizate de către manageri şi contabili, Elefin este dedicat oamenilor de afaceri, cei mai interesaţi de fapt de bunul mers al companiei.

Folosind Elefin orice antreprenor poate avea acces instant, securizat, la cele mai folositoare informaţii despre: toate tranzacţiile financiare în timp real; interacţiunea cu clienţii şi furnizorii; salariile de plată şi pontajul anganajţilor; solduri, scadenţe, taxele şi termenii de plată; proiecţii financiare şi rapoarte vizuale.

Elefin-management-financiar-securizat-criptat-mobil-oriune-oricandElefin-management-financiar-securizat-criptat-mobil-oriune-oricand

Elefin-management-financiar-securizat-criptat-mobil-oriune-oricand

“Unii antreprenori spun că au deja un software de contabilitate sau sistem de vânzări și atunci îi întreb dacă în compania lor contabilul este cel care ia deciziile financiare și nu antrepenorul și/sau managerul”, considera unul din cofondatorii Elefin, Marius Bogdan Pîslariu.
În Elefin informaţiile financiare nu au nevoie de detalii contabile, categoriile şi subcategoriile sub complet customizabile şi adaptabile oricărui tip de business, răspunzând nevoilor reale ale  întreprenzatorului. Elefin, vrea să ia o bătaie de cap de pe umerii antreprenorilor și să le ofere posibilitatea de a se concentra asupra lucrurilor care contează. În acest sens oferă doar datele necesare, oriunde, oricând și exact așa cum trebuie, fără detalii “irelefante”.
“Marea problemă a contabilităţii este că nu prea se face în timp real, şi atunci informaţiile vitale lipsesc cu desăvârşire. Să faci management financiar doar pe baza contabilităţii este ca şi cum ai ţine contabilitatea cu abacul”, considera Bogdan Brezuică, cofondator Elefin.
Aplicaţia creează un mediu securizat dedicat nevoilor oamenilor de afaceri spre a-i ajuta să-şi controleze afacerile, asigurând transparenţă, corectitudine şi încredere în managementul financiar între asociaţi sau asociaţi şi manageri. Pornind de la acestea, Elefin stimulează asocierea în afaceri, susţine formarea unei culturi financiare adecvate şi a obiceiurilor sănătoase ce asigură creşterea/dezvoltarea.
Practic, aplicaţia este o unealtă suport indispensabilă antreprenorilor care sunt tot timpul în mişcare şi au nevoie de acces la informaţii financiare despre afacerile lor pentru a-şi planifica fluxurile financiare de oriunde, oricând.
Echipa Elefin există din 2012 şi fondat oficial, ca startup, în 2014, de Marius Bogdan Pîslariu şi Brezuică Bogdan, doi antreprenori suceveni cu background în inventică, consultanţă şi management.

Elefin are ca scop dezvoltarea de soluţii inteligente dedicate antreprenorilor.

Una din primele aplicaţii create, “Perspective Management” a fost prezentată pentru prima dată în 2013 la DreamForce Hackathon organizat la San Francisco de SalesForce. Aplicaţia de management şi cultură financiară Elefin, a fost şi una din câştigătoarele competiţiei Antreprenor 2.0, organizată de Fundaţia Post-Privatizare.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Software
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Software

Presslabs evaluat printre cele mai bune platforme de hosting pentru WordPress

Mihai Stescu16 februarie 2018

Simfony Mobile lansează Connected Cabinets și anunță parteneriatul strategic cu DAAS International Group

Mihai Stescu22 mai 2017

Microsoft pune la dispoziție gratuit un simulator de zbor pentru drone

Mihai Stescu15 februarie 2017

Google lansează NOTO, un font disponibil pentru 800 limbi

Mihai Stescu10 octombrie 2016

Project Bloks, o inițiativă Google pentru a-i învăța pe copii cum să programeze

Mihai Stescu28 iunie 2016

Programatori din toată țara, veniți la Zitec!

Mihai Stescu28 martie 2016

Tehnologie dezvoltată în România, acum în drone autonome DJI Phantom

Mihai Stescu22 martie 2016
Zitec

Afacerile Zitec au crescut cu cca. 40% în 2015. Compania își dezvoltă segmentul de online marketing

Mihai Stescu16 martie 2016

Facebook renunță la Flash în favoarea HTML 5 pentru conținutul video postat pe rețeaua de socializare

Mihai Stescu20 decembrie 2015