Rețelistică

S-a lansat noul router de gaming Linksys WRT32X

S-a lansat noul router de gaming Linksys WRT32X

ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO, specializată în distribuția unei game largi de echipamente şi soluţii IT, anunţă lansarea noului router de gaming Linksys WRT32X.

Dezvoltat împreună cu Rivet Networks, producătorii soluţiilor de reţea Killer™ pentru PC-uri şi laptop-uri, Linksys WRT32X este primul şi singurul router de gaming ce integrează modulul Killer Prioritization Engine.

Astfel, pasionaţii de jocuri se pot bucura de un echipament de reţea special optimizat pentru PC-uri bazate pe chipset-ul Killer. Datorită acestui modul router-ul este capabil să realizeze un management permanent al traficului de reţea.

Trăim într-o eră în care gaming-ul a evoluat, ajungând să fie o parte integrantă a modului de viaţă. Astfel, putem uşor contura portretul unui pasionat de gaming, care, pe lângă jocuri, utilizează servicii VoIP pentru a ţine legătura cu prietenii, se uită la stream-uri pe Twitch, sau descarcă un nou update, toate acestea în acelaşi timp.

Însă, nu de puţine ori, aceeaşi reţea este folosită de alţi membri ai familiei, fie pentru a viziona un film online, a verifica email-ul sau a descarca un nou update de IOS. Astfel, reţeaua devine destul de încărcată, fiind nevoie de un dispozitiv capabil să optimizeze traficul de date, oferind prioritate gaming-ului, acolo unde fiecare mică întrerupere poate însemna pierderea unei partide.
“Studiind router-ele de gaming disponibile pe piaţă, am realizat că acestea sunt doar echipamente standard dotate cu un design şi un ambalaj menite să sugereze capabilităţi de gaming. Însă, în realitate acestea nu oferă opţiuni importante sau inovaţii pe acest segment de utilizare.

Seria de produse hardware WRT era deja cunoscută ca fiind dedicată gamerilor şi cea mai performantă la ora actuală. Trebuia doar să găsim soluţia capabilă să ofere pasionaţilor de jocuri avantajul competitiv al unei reţele optimizate pentru gaming. Acesta a fost punctul în care am început discuţiile cu Rivet Networks, creatorul produselor de reţea Killer”, a declarat Vince La Duca, Product Manager al diviziei Linksys WRT.

“Integrarea tehnologiei Killer Networking pe un router este o idee pe care am avut-o de ceva timp. Decizia de a colabora cu Linksys pentru a integra modulul Killer Prioritization Engine pe WRT32X a fost una uşoară pentru noi, mai ales datorită faptului că ştiam şi apreciam dedicaţia pe care Linksys o pune în dezvoltarea produselor sale.

Adevăraţii câştigători aici sunt pasionaţii de jocuri, ce vor putea deţine un router de top, proiectat special pentru a oferi un gameplay cursiv, indiferent de ce se mai întâmplă în reţea”, a declarat Bob Grim, Vice-Preşedinte al diviziei de marketing şi business development de la Rivet Networks.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rețelistică
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Rețelistică

Synology lansează modelul DiskStation DS723+

Mihai Stescu12 ianuarie 2023

Synology® anunţă DiskStation® DS923+

Mihai Stescu17 noiembrie 2022

Synology a lansat router-ul WRX560

Mihai Stescu8 noiembrie 2022
Synology RT 6600 AX

Synology anunţă noul său router Wi-Fi 6, modelul RT6600ax

Mihai Stescu13 mai 2022

Synology anunţă RackStation RS1221+ şi RS1221RP+

Mihai Stescu20 ianuarie 2021

Synology lansează DiskStation DS220j

Mihai Stescu8 aprilie 2020

Synology DiskStation DS420j, soluția pentru serverul de acasă

Mihai Stescu18 martie 2020

Allied Telesis lansează noi media convertoare

Mihai Stescu14 ianuarie 2020

Synology anunţă DiskStation DS120j, o soluție simplă de păstrare în siguranță a datelor personale

Mihai Stescu13 decembrie 2019