Rețelistică

ELKOTech Romania anunță 360 Network Reliability prin care Moxa conectează fabricile inteligente

ELKOTech Romania anunță 360 Network Reliability prin care Moxa conectează fabricile inteligente

ELKOTech Romania, membră a grupului ELKO, pune accentul pe importanța fiabilității rețelelor în conectarea fabricilor inteligente pe măsură ce soluțiile Industrial IoT captează interesul companiilor. ELKOTech prezintă soluțiile Moxa de infrastructură de rețea, computere industriale, soluții de conectare a dispozitivelor pe care le deține în portofoliu de peste trei ani. Întreprinderi din tot mai multe domenii de activitate sunt interesate de interconectare prin Industrial IoT pentru care fiabilitatea rețelelor este esențială, deoarece asigură integritatea sistemelor de automatizare și control ale fabricilor.

360° Network Reliability

Conceptul 360° Network Reliability este integrat de soluția Moxa care susține rețelele de comunicație din fabricile inteligente prin maximizarea timpului de funcționare și optimizarea soluțiilor de conectivitate a dispozitivelor industriale. Această soluție este prezentată într-o nouă broșură, „Soluții de rețea pentru fabrici inteligente”, disponibilă pentru descărcare de pe website-ul Moxa.

Întrucât infrastructurile de rețea pentru fabrici sunt alcătuite dintr-o gamă largă și variată de dispozitive industriale, soluțiile Industrial Ethernet oferite de Moxa asigură fiabilitatea completă a rețelelor punând accentul pe durabilitatea dispozitivelor, redundanța conexiunilor și facilităților de securitate cibernetică.

„Soluţiile Moxa sunt proiectate pentru a asigura funcționarea non-stop a aplicațiilor industriale oferind protocoale de rețea cu redundanță la nivelul milisecundelor. Fiabiliatea înaltă a produselor Moxa este rezultatul folosirii componentelor cu un timp îndelungat de funcționare fără defecte, a soluțiilor de disipare a căldurii fără ventilator, a soluțiilor de funcționare într-o gamă de temperaturi extreme și a unui nivel înalt de protecție împotriva interferențelor electromagnetice. În plus, pentru că nu este permis niciun risc în aplicațiile critice din fabrici, Moxa oferă soluții de securitate cibernetică ce înlătură amenințările de rețea în toate zonele operaționale ale unei fabrici fără a crește costurile”, a declarat Gary Chang, product manager al diviziei Moxa Industrial Ethernet Infrastructure.

Arhitectura SMART

Portofoliul complet oferit de Moxa și expertiza dovedită în specializarea pe diferite industrii sunt combinate pentru a susține o arhitectură de rețea inteligentă care ajută fabricile să utilizeze la maxim sistemele de securitate fizică și cibernetică. Astfel, eficiența operațională și a producției crește folosind atât echipamente noi, cât și pe cele existente. Infrastructura SMART a rețelelor oferite de Moxa include soluții de conectivitate Ethernet deschise, interoperabile, ușor de gestionat, de înaltă securitate pentru rețele la nivelul utilajelor, la nivelul de control SCADA și la nivelul rețelelor backbone, optimizând la nivelul întregii fabrici comunicarea și eficiența operațională.

Împreună cu partenerii din întreaga lume, Moxa oferă un magazin de tip one-stop-shop pentru rețele Industrial Ethernet, incluzând switchuri și extendere industriale, routere industriale, gateway Industrial Ethernet, servere seriale, soluții wireless industriale, controllere și soluții inteligente de achiziție a datelor, precum și o soluție de management al rețelei proiectată pentru zona de automatizări care implementează infrastructuri de comunicații IP pentru automatizări de producție. Arhitectura de rețea SMART poate fi aplicată tuturor aspectelor de management al fabricii și de control al sistemelor de automatizări incluzând și monitorizarea mediului, integrarea cu echipamentele de rețea uzate moral, manipularea materialelor și automatizarea proceselor. În România, soluțiile Moxa se distribuie prin canalul de parteneri ELKOTech Romania.

Despre Moxa

Moxa este unul dintre liderii mondiali pentru rețele industriale, computere industriale și soluții de automatizare care susțin implementarea soluțiilor Industrial IoT. Cu peste 25 de ani de experiență în soluții industriale, Moxa a conectat până acum mai mult de 30 de milioane de dispozitive la nivel global și deține o rețea de distribuție și service în peste 70 de țări. Moxa oferă valoare durabilă prin soluțiile dedicate mediului industrial bazate pe rețele fiabile și servicii transparente pentru infrastructuri de comunicații industrial. Din 2013 soluțiile Moxa sunt distribuite în România de către ELKOTech, ca unic distribuitor. Mai multe informații despre soluțiile Moxa sunt disponibile la www.moxa.com

 

Despre ELKOTech Romania și grupul ELKO

ELKOTech Romania este specializată în distribuţia unei game largi de echipamente IT şi soluţii integrate: soluţii mobile, componente, soluţii de infrastructură IT şi de stocare, soluţii de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Din portofoliul de produse fac parte branduri de top din industrie, precum: Acer, ACTi, Allied Telesis, AMP Netconnect, ATEN, APC by Schneider Electric, Asus, Axis Communications, Belkin, Bitdefender, Dell, D-Link, Fujitsu, Genius, Getac, Gigabyte, HGST, Hikvision, Intel, Kingston, Lenovo, Linksys,  Microsoft, Milestone, Micron Technology, Moxa, Mustek, Optoma, QNAP, Seagate, Supermicro, Tecnoware, Western Digital.

ELKOTech Romania comercializează produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor săi, companii revânzătoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiectează, instalează şi revând soluţii IT, sisteme de comunicaţii şi supraveghere video), adresând toate canalele de distribuţie IT & Telecom.

ELKOTech Romania este membră a grupului ELKO (ELKO Grupa AS), unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluţii şi servicii IT din Europa de Est, cu o expansiune activă în zona Asiei Centrale. Cele două mari direcţii de dezvoltare sunt reprezentate de expertiza într-o varietate de soluţii şi servicii şi distribuţia de produse IT şi electronice în regiunea statelor baltice, Europa Centrală şi de Est, Asia Centrală şi statele membre CSI. Cu peste 700 de angajaţi, ELKO este prezent în 10 ţări: Letonia, Estonia, Lituania, Rusia, Ucraina, România, Slovenia, Slovacia, Kazahstan şi Cehia. ELKO reprezintă mai mult de 120 de producători IT de renume mondial şi distribuie peste 20.000 de articole către o reţea de parteneri ce cuprinde aproximativ 6.500 de companii revânzătoare. Compania este deţinută de mai multe entităţi şi de fondul de investiţii Amber Trust. Pentru informaţii suplimentare, vă invităm să accesaţi www.elko.ro, www.elkogroup.com și www.solutions.elkogroup.com

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rețelistică
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Rețelistică

Synology lansează modelul DiskStation DS723+

Mihai Stescu12 ianuarie 2023

Synology® anunţă DiskStation® DS923+

Mihai Stescu17 noiembrie 2022

Synology a lansat router-ul WRX560

Mihai Stescu8 noiembrie 2022
Synology RT 6600 AX

Synology anunţă noul său router Wi-Fi 6, modelul RT6600ax

Mihai Stescu13 mai 2022

Synology anunţă RackStation RS1221+ şi RS1221RP+

Mihai Stescu20 ianuarie 2021

Synology lansează DiskStation DS220j

Mihai Stescu8 aprilie 2020

Synology DiskStation DS420j, soluția pentru serverul de acasă

Mihai Stescu18 martie 2020

Allied Telesis lansează noi media convertoare

Mihai Stescu14 ianuarie 2020

Synology anunţă DiskStation DS120j, o soluție simplă de păstrare în siguranță a datelor personale

Mihai Stescu13 decembrie 2019