supraveghere si securitate

Axis anunță o nouă solutie pentru monitorizarea parcarilor

Axis anunță o nouă solutie pentru monitorizarea parcarilor

Numărul parcărilor din România este într-o continuă creştere, tendinţa fiind dată de numărul tot mai mare de autovehicule. În primele cinci luni ale anului trecut, numărul de înmatriculări de autoturisme rulate a crescut cu 21%, atingându-se o valoare de 111.600 de unități, conform (DRPCIV). Însă, fie că vorbim de o parcare de reşedinţă, parcarea unui centru comercial sau a unui aeroport, prezenţa unui sistem de securitate video este obligatorie.

AXIS P1425-LE Mk II este o cameră compactă, pregătită pentru supravegherea la exterior, ce poate funcţiona la temperaturi extreme cuprinse între -30 ºC ~ 50 ºC. Modelul este recomandat pentru supravegherea parcărilor, foloseşte lentile varifocale motorizate şi dispune de funcţionalitate P-Iris.

Lentilele varifocale ale camerei induc o flexibilitate sporită integratorului, acesta putând ajusta rapid câmpul vizual din interfaţa web a echipamentului. Senzorul de 2 MP al camerei oferă imagini FullHD, la o frecvenţă a cadrelor de până la 60 de cadre pe secundă.

Camera foloseşte, de asemenea, tehnologia Axis OptimizedIR. Aceasta dă posibilitatea realizării unei iluminări IR adaptate unghiului de vizibilitate. Astfel, AXIS P1425-LE Mk II asigură în mod automat o iluminare eficientă, chiar şi în zonele complet întunecate. Iluminarea generată de LED-urile IR este aproape invizibilă pentru ochiul uman, însă cu ajutorul ei pot fi detectate obiecte aflate la o distanță de până la 20 m faţă de cameră.

Având o carcasă compactă şi uşoară, precum şi un sistem de prindere pe tavan sau perete dispus în pachet, AXIS P1425-LE Mk II se instalează rapid şi simplu. Camera este compatibilă şi cu alte accesorii precum AXIS Weather Shield K, pentru o protecţie sporită împotriva soarelui şi a ploii. Modelul beneficiază, de asemenea, şi de avantajele tehnologiei Power over Ethernet, alimentarea realizându-se direct prin intermediul cablului de reţea.

Despre Axis Communications

Axis este lider mondial în echipamente video de rețea, oferind soluţii inteligente și sigure, contribuind în mod direct la tranziția către soluții digitale de supraveghere. Produsele și soluțiile video profesionale AXIS sunt dezvoltate în jurul unei platforme inovatoare și deschise.

Axis are peste 2.600 de angajați în peste 50 de birouri din lume și cooperează cu peste 90.000 de parteneri din 179 de țări. Compania Axis a fost fondată în anul 1984 în Suedia și este listată la bursa NASDAQ OMX Stockholm sub numele AXIS www.axis.com.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

supraveghere si securitate
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in supraveghere si securitate

MILESTONE: Actualizarea XPROTECT 2022 R3 include extensia Incident Manager și îmbunătățiri ale experienței utilizatorilor (UX) și ale identificării automate a plăcuțelor de înmatriculare (LPR)

Mihai Stescu10 noiembrie 2022

Centralele de detecție și alarmare incendii salvează vieți (P)

Mihai Stescu6 august 2021

Axis anunță integrarea supravegherii video in planurile de construcție cu pluginul Axis pentru Autodesk® Revit®

Mihai Stescu31 martie 2021

Motorola Solutions oferă versatilitate de neegalat profesioniștilor care acționează în prima linie

Mihai Stescu28 octombrie 2020

Axis Communications lansează noua cameră de rețea AXIS Q9216-SLV

Mihai Stescu15 aprilie 2020

Axis a lansat o nouă cameră de rețea pentru supravegherea obiectivelor cu risc de explozie ridicat

Mihai Stescu22 ianuarie 2019

Milestone Systems anunţă lansarea XProtect 2018 R2

Mihai Stescu27 iunie 2018

Operațiuni mai eficiente în retail cu ajutorul senzorilor OPTEX ViiK

Mihai Stescu14 mai 2018

Milestone Systems pune accentul pe performanţă şi confidenţialitate, odată cu lansarea noii versiuni a sistemului de video management

Mihai Stescu20 februarie 2018