supraveghere si securitate

MILESTONE: Actualizarea XPROTECT 2022 R3 include extensia Incident Manager și îmbunătățiri ale experienței utilizatorilor (UX) și ale identificării automate a plăcuțelor de înmatriculare (LPR)

MILESTONE: Actualizarea XPROTECT 2022 R3 include extensia Incident Manager și îmbunătățiri ale experienței utilizatorilor (UX) și ale identificării automate a plăcuțelor de înmatriculare (LPR)

Noua actualizare XProtect 2022 R3 VMS se bazează pe inovațiile anterioare pentru a oferi o experiență de utilizator simplificată, integrată, ușor de utilizat, dar foarte puternică. Cu această cea mai recentă actualizare a produsului, Milestone Systems continuă să avanseze tehnologia video la nivel de întreprindere pentru a satisface cererea în creștere a pieței pentru soluții complete și de cea mai bună tehnologie video din clasa sa.

Actualizarea R3 rafinează și îmbunătățește ceea ce utilizatorii VMS au cel mai mult nevoie, și anume de soluții de încredere, puternice, ușor de utilizat și gestionat, platforme deschise, care oferă flexibilitatea și securitatea pentru a satisface orice nevoie de management video. Prin extinderea capabilităților intuitive ale Mangerului de Incidente (Incident Manager) în familia de produse XProtect și prin încorporarea altor câteva experiențe de utilizator și îmbunătățiri ale performanței sistemului, 2022 R3 este o actualizare de software foarte recomandată pentru toți utilizatorii XProtect.

Extensia XProtect Incident Manager

Incident Manager, introdus în 2022 R2, este acum disponibil ca extensie licențiată pentru XProtect Express+, XProtect Professional+ și XProtect Expert. Managerul de incidente permite utilizatorilor să gestioneze incidentele direct în VMS-ul lor și să conecteze înregistrările video cu incidentele pe măsură ce acestea se desfășoară cu ajutorul unui singur clic de buton. Când incidentul se termină, utilizatorii pot opri înregistrarea și pot începe să completeze detaliile incidentului. Tipurile de incidente sunt complet configurabile, permițând utilizatorilor să definească tipurile de incidente și detaliile pentru raportare. Opțiunile de configurare includ text, liste derulante, câmpuri pentru date și oră și alte câteva opțiuni. Imaginile înregistrate anterior pot fi adăugate și la un incident pentru a consolida dovezile.

Îmbunătățiri de performanță ale LPR

XProtect 2022 R3 oferă o serie de îmbunătățiri ale performanței identificării plăcuțelor de înmatriculare. Caracteristica LPR recent actualizată permite utilizatorilor să identifice, să sorteze și să grupeze tipurile de plăcuțe de înmatriculare analizând și recunoscând mai eficient diferite tipuri de vehicule cu motor. În funcție de stilul plăcuțelor de înmatriculare utilizate în diferite țări, utilizatorii vor putea diferenția camioanele de mașinile private sau chiar mașinile de poliție, limuzinele și autobuzele de alte tipuri de vehicule. În mod similar, unele țări au plăcuțe separate pentru mașinile pe benzină sau electrice, care pot fi acum ușor identificate prin LPR.

XProtect 2022 R3 oferă, de asemenea, suport SSO în clientul web și mobil și mai multe actualizări de UX, căutare și performanță. 

Actualizarea 2022 R3 pe scurt

Iată o prezentare generală a îmbunătățirilor din XProtect 2022 R3:

  • XProtect Incident Manager este acum disponibil ca extensie licențiată pentru XProtect Express+, XProtect Professional+ și XProtect Expert.
  • Aduce îmbunătățiri de căutare pentru XProtect Management Client și XProtect Smart Client.
  • Experiența utilizatorilor a fost îmbunătățită pentru XProtect Smart Client și XProtect Web Client Suport SSO (Single Sign On) prin IDP externi în XProtect Web și XProtect Mobile.
  • Adăugă un management al dispozitivelor mobile în XProtect Mobile.
  • Limitează accesarea neautorizate a XProtect Mobile prin biometrie sau alte acreditări ale dispozitivului.
  • Îmbunătățește performanța generală a XProtect LPR.

XProtect Smart Client Evidence Lock

Resurse

  • Află mai multe despre colecția de versiuni Milestone XProtect aici 
  • Vezi documentul XProtect Overview aici

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

supraveghere si securitate
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in supraveghere si securitate

Centralele de detecție și alarmare incendii salvează vieți (P)

Mihai Stescu6 august 2021

Axis anunță integrarea supravegherii video in planurile de construcție cu pluginul Axis pentru Autodesk® Revit®

Mihai Stescu31 martie 2021

Motorola Solutions oferă versatilitate de neegalat profesioniștilor care acționează în prima linie

Mihai Stescu28 octombrie 2020

Axis Communications lansează noua cameră de rețea AXIS Q9216-SLV

Mihai Stescu15 aprilie 2020

Axis a lansat o nouă cameră de rețea pentru supravegherea obiectivelor cu risc de explozie ridicat

Mihai Stescu22 ianuarie 2019

Milestone Systems anunţă lansarea XProtect 2018 R2

Mihai Stescu27 iunie 2018

Operațiuni mai eficiente în retail cu ajutorul senzorilor OPTEX ViiK

Mihai Stescu14 mai 2018

Milestone Systems pune accentul pe performanţă şi confidenţialitate, odată cu lansarea noii versiuni a sistemului de video management

Mihai Stescu20 februarie 2018

ELKO Romania anunţă distribuţia de produse 2N

Mihai Stescu18 ianuarie 2018