supraveghere si securitate

Milestone Systems anunţă lansarea XProtect 2018 R2

Milestone Systems anunţă lansarea XProtect 2018 R2

 

Milestone Systems, lider global în dezvoltarea de sisteme de video management (VMS) şi soluţii de supraveghere, anunţă lansarea versiunii XProtect 2018 R2. Software-ul de video management include acum accelerare hardware server-side NVIDIA. Astfel, utilizatorii pot avea acces la soluţii cu un cost redus de achiziţie ce nu necesită o infrastructură hardware complexă.

Acesta este cel de-al doilea update periodic al soluției din acest an, compania Milestone confirmând astfel angajamentul luat de a oferi o platformă software de ultimă generaţie, care să poată fi folosită indiferent de cerinţele pieţei.

XProtect 2018 R2 integrează accelerare hardware, performanţa sistemului putând fi astfel crescută doar prin simpla adăugare a unor plăci grafice compatibile care să se ocupe de decodarea video.

Din prisma utilizatorului final, performanţa noului VMS constă în:

  • Raport calitate preţ optim

Un software potrivit reduce nevoia de a avea un număr mare de servere. Pentru instalările de mici dimensiuni, asta înseamnă că soluţia video poate rula pe un singur server, iar pentru instalările mai mari, numărul de servere fizice necesare scade, totul pentru a obţine o activitate operaţională optimă .

  • Cheltuieli de upgrade reduse

Un server de înregistrare poate fi actualizat acum la nivel de hardware pentru a suporta mai multe camere într-un mod simplu şi eficient, doar prin adăugarea unei noi plăci grafice NVIDIA compatibile. Acest proces presupune un downtime minim şi nu necesită schimbări la nivel de infrastructură.

  • Deschide drumul către analiza video, IoT şi AI

Sistemele de securitate ce includ componenta video vor avea de gestionat fluxuri nu doar de la camerele de supraveghere, ci şi de la diferiţi senzori, în contextul generat de IoT. Singura posibilitate de a gestiona toate aceste date este de a folosi puterea de procesare oferită de GPU-uri.

  • Accelerarea afacerii clienţilor, cu putere hardware

Boost-ul de performanţă nu este limitat doar la nivel de servere. Versiunea anterioară a XProtect 2018 a fost prima care a reuşit să folosească plăcile grafice NVIDIA suplimentar celor Intel, acest proces conducând la o performanţă superioară a XProtect Smart Client 2018 şi XProtect Smart Wall. Astfel, utilizatorii pot vizualiza acum mai multe stream-uri HD sau UHD pe monitoare de generaţie nouă, doar prin adăugarea de plăci grafice compatibile pe un computer ce rulează XProtect Smart Client 2018 sau XProtect Smart Wall.

Noi caracteristici incluse de Milestone XProtect 2018 R2

Pe lângă multe îmbunătăţiri operaţionale, noua versiune permite operatorilor să deţină un control şi mai mare, prin intermediul caracteristicii Smart Map. Mai mult, a fost îmbunătăţit şi Milestone Software Development Kit (SDK), iar software-ul a fost actualizat pentru a preveni atacurile cibernetice.

Despre Milestone Systems

Milestone Systems este liderul global al industriei de platforme IP software deschise pentru management video, compania fiind fondată în 1998 şi operănd acum ca o companie independentă, parte a grupului Canon. Tehnologia Milestone este uşor de gestionat, fiabilă, aşa cum s-a dovedit în mii de instalări la clienți şi oferă alegeri flexibile pentru hardware de reţea şi integrări cu alte sisteme. Prezente prin parteneri în peste 100 de ţări, soluţiile Milestone ajută organizaţiile să-şi gestioneze riscurile, să protejeze oamenii şi bunurile, să-şi optimizeze procesele şi să reducă costurile. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.milestonesys.com.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

supraveghere si securitate
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in supraveghere si securitate

MILESTONE: Actualizarea XPROTECT 2022 R3 include extensia Incident Manager și îmbunătățiri ale experienței utilizatorilor (UX) și ale identificării automate a plăcuțelor de înmatriculare (LPR)

Mihai Stescu10 noiembrie 2022

Centralele de detecție și alarmare incendii salvează vieți (P)

Mihai Stescu6 august 2021

Axis anunță integrarea supravegherii video in planurile de construcție cu pluginul Axis pentru Autodesk® Revit®

Mihai Stescu31 martie 2021

Motorola Solutions oferă versatilitate de neegalat profesioniștilor care acționează în prima linie

Mihai Stescu28 octombrie 2020

Axis Communications lansează noua cameră de rețea AXIS Q9216-SLV

Mihai Stescu15 aprilie 2020

Axis a lansat o nouă cameră de rețea pentru supravegherea obiectivelor cu risc de explozie ridicat

Mihai Stescu22 ianuarie 2019

Operațiuni mai eficiente în retail cu ajutorul senzorilor OPTEX ViiK

Mihai Stescu14 mai 2018

Milestone Systems pune accentul pe performanţă şi confidenţialitate, odată cu lansarea noii versiuni a sistemului de video management

Mihai Stescu20 februarie 2018

ELKO Romania anunţă distribuţia de produse 2N

Mihai Stescu18 ianuarie 2018