supraveghere si securitate

Axis Communications lansează noua cameră de rețea AXIS Q9216-SLV

Axis Communications lansează noua cameră de rețea AXIS Q9216-SLV

Axis Communications, lider global în echipamente video de rețea, a anunțat lansarea camerei de rețea AXIS Q9216-SLV, o cameră de colț compactă și robustă concepută să ofere un câmp vizual larg și o acoperire totală a zonei supravegheate.

Disponibilă în culoarea albă și oțel inoxidabil elegant, camera oferă o calitate video înaltă cu rezoluție de 4 MP și dispune de wide dynamic range (WDR) care aduce claritate, chiar și atunci când scena conține atât zone întunecate, cât și zone luminoase.

Această cameră certificată IK10+/IP66, rezistentă la vandalism, este potrivită pentru utilizarea în instalările de securitate sporită, precum închisori și secții de psihiatrie, acolo unde este necesară prevenirea incidentelor de auto-vătămare.

Camera este prevăzută cu sistem de iluminare cu infraroșu (IR) invizibil de 940nm și mască poligonală de protejare a confidențialității persoanei, pentru a oferi flexibilitate și a garanta respectarea intimității persoanelor.

În plus, pentru ușurință în întreținere, carcasa din oțel inoxidabil corespunde standardelor IP66 și IP6k9k, putând fi curățată folosind jeturi de apă de temperatură ridicată și presiune înaltă. De asemenea, capacul frontal din două bucăți și rezistent la abraziune poate fi demontat ușor pentru o curățare temeinică.

Principalele caracteristici includ: 

  • Designul și materialul din care este construită camera previne rănirea persoanelor din încăperea monitorizată – prin caracteristica de anti-ligature –, fiind o cameră robustă (IK10+);
  • Cameră de colț – ceea ce permite acoperirea întregului spațiu, fără a lăsa unghiuri moarte;
  • Tehnologie WDR și iluminare IR invizibilă (940 nm);
  • Design compact – ușor de instalat;
  • Tehnologie Zipstream care suportă H.264 și H.265;

Camera AXIS Q9216-SLV include tehnologia Axis Zipstream cu suport pentru H.264 și H.265, care reduce semnificativ lățimea de bandă și capacitatea de stocare. Mai mult, firmware-ul semnat și modulul Trusted Platform Module (TPM) cu certificare FIPS 140-2 de nivelul 2 ajută la prevenirea accesului neautorizat și protejarea sistemului.

Mai multe informații despre camera de rețea AXIS Q9216-SLV aflați de la link, camera fiind disponibilă prin intermediul rețelei de distribuitori Axis de la data de 1 aprilie a acestui an.

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente și mai sigure, prin crearea de soluții inovative, care ajută la îmbunătățirea securității și oferă noi moduri de dezvoltare a afacerilor.

Ca lider al industriei de echipamente video de reţea, Axis oferă produse și servicii de supraveghere și analiză video, control acces și sisteme audio complete. Axis are peste 3.500 de angajați în peste 50 de țări și colaborează cu parteneri din întreaga lume pentru a oferi soluții.

Fondată în 1984, Axis este o companie cu sediul în Suedia, listată la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informații despre Axis, vizitați site-ul: www.axis.com

Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

supraveghere si securitate
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in supraveghere si securitate

MILESTONE: Actualizarea XPROTECT 2022 R3 include extensia Incident Manager și îmbunătățiri ale experienței utilizatorilor (UX) și ale identificării automate a plăcuțelor de înmatriculare (LPR)

Mihai Stescu10 noiembrie 2022

Centralele de detecție și alarmare incendii salvează vieți (P)

Mihai Stescu6 august 2021

Axis anunță integrarea supravegherii video in planurile de construcție cu pluginul Axis pentru Autodesk® Revit®

Mihai Stescu31 martie 2021

Motorola Solutions oferă versatilitate de neegalat profesioniștilor care acționează în prima linie

Mihai Stescu28 octombrie 2020

Axis a lansat o nouă cameră de rețea pentru supravegherea obiectivelor cu risc de explozie ridicat

Mihai Stescu22 ianuarie 2019

Milestone Systems anunţă lansarea XProtect 2018 R2

Mihai Stescu27 iunie 2018

Operațiuni mai eficiente în retail cu ajutorul senzorilor OPTEX ViiK

Mihai Stescu14 mai 2018

Milestone Systems pune accentul pe performanţă şi confidenţialitate, odată cu lansarea noii versiuni a sistemului de video management

Mihai Stescu20 februarie 2018

ELKO Romania anunţă distribuţia de produse 2N

Mihai Stescu18 ianuarie 2018