supraveghere si securitate

Milestone Systems pune accentul pe performanţă şi confidenţialitate, odată cu lansarea noii versiuni a sistemului de video management

Milestone Systems pune accentul pe performanţă şi confidenţialitate, odată cu lansarea noii versiuni a sistemului de video management

Milestone Systems, lider global în dezvoltarea de sisteme de video management (VMS) şi soluţii de supraveghere, anunţă lansarea XProtect 2018 R1. Această versiune reprezintă prima lansare a anului şi răspunde cerinţelor în creştere ale pieţei pentru soluţii de business eficiente şi accesibile.

Creşterea performanţei XProtect Smart Client şi Smart Wall, cu accelerare hardware

În premieră, această versiune Milestone permite folosirea de multiple plăci grafice NVIDIA, suplimentar unităţii de procesare grafică Intel GPU, pentru obţinerea unui nivel maxim de performanţă. XProtect Smart Client 2018 R1 şi Smart Wall suportă acum accelerare hardware, performanţa sistemului putând fi astfel îmbunătăţită prin simpla adăugare a unei plăci grafice compatibile ce va conduce la o decodare video mai performantă şi un multitasking mai eficient. Ca urmare a acestei îmbunătăţiri, utilizatorii vor putea să urmărească mai multe transmisii High Definition şi Ultra HD doar prin simpla adăugare a unor plăci grafice compatibile la computerul pe care rulează XProtect Smart Client sau Smart Wall.

Reducerea costurilor şi prevenirea incidentelor, cu ajutorul afişării transmisiilor

Compatibilitatea cu tehnologia de partajare de clipuri video DLNA (Digital Living Network Alliance) permite utilizatorilor să conecteze sistemul VMS direct la orice televizor smart compatibil. Astfel, procesul de afişare de imagini provenite de la camere va putea fi realizat fără a avea nevoie de Smart Client sau de un PC.

Suportul DLNA este foarte important pentru proprietarii magazinelor mici şi a benzinăriilor sau pentru companiile ce asigură securitatea anumitor zone şi care au nevoie de afişarea live a transmisiilor video. Această caracteristică poate fi folosită şi cu scopul de a descuraja potenţiaţii infractori, dând posibilitatea utilizatorilor de a genera un carusel video cu toate transmisiile realizate de camere, sau doar cu anumite stream-uri selectate.

Confidenţialitate

Funcţia de blocare selectivă a anumitor secţiuni de imagine transmisă de camerele de supraveghere permite utilizatorilor Milestone să îndeplinească diferite cereri de confidenţialitate. Funcţia poate activa două filtre: Permanent mask (permite unui administrator de reţea să aplice măşti permanente pe anumite zone sau utilizatori) şi Liftable mask (permite unui adminstrator de reţea să aplice măşti ce pot fi şterse ulterior de către un utilizator autorizat). Astfel, integratorii vor putea să poziţioneze camerele de supraveghere în poziţiile optime realizării unei supravegheri eficiente, dar să respecte în acelaşi timp legislaţiile referitoare la confidenţialitate.

Noi funcţii incluse în Milestone XProtect 2018 R1

Printre numeroasele îmbunătăţiri operaţionale, XProtect 2018 R1 include şi un installer software ce poate detecta automat echipamentele hardware conectate. Mai mult, a fost eficientizat şi Milestone Device Pack, clienţii putând alege să descarce acum doar pachetul de drivere dorit. XProtect 2018 R1 include şi un Mobile SDK ce permite integrarea de video feed-uri direct pe dispozitivele Android şi iOS.

XProtect 2018 R1 este disponibil prin reţeaua de parteneri Milestone Partner community.

Webinar

Pentru informații actualizate și posibilitatea de a obține răspunsuri la orice întrebări, vă invităm să participați la webinarul Milestone de mâine, în data de 27 februarie pentru a descoperi cele mai noi caracteristici ale sistemului: Privacy masking, DLNA support II, One-click installer, Legacy Device Pack, Hardware accelerated video decoding on the Smart Client.

Despre Milestone Systems

Milestone Systems este liderul global al industriei de platforme IP software deschise pentru management video, compania fiind fondată în 1998 şi operănd acum ca o companie independentă, parte a grupului Canon. Tehnologia Milestone este uşor de gestionat, fiabilă, aşa cum s-a dovedit în mii de instalări la clienți şi oferă alegeri flexibile pentru hardware de reţea şi integrări cu alte sisteme. Prezente prin parteneri în peste 100 de ţări, soluţiile Milestone ajută organizaţiile să-şi gestioneze riscurile, să protejeze oamenii şi bunurile, să-şi optimizeze procesele şi să reducă costurile. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.milestonesys.com.

 

 

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

supraveghere si securitate
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in supraveghere si securitate

MILESTONE: Actualizarea XPROTECT 2022 R3 include extensia Incident Manager și îmbunătățiri ale experienței utilizatorilor (UX) și ale identificării automate a plăcuțelor de înmatriculare (LPR)

Mihai Stescu10 noiembrie 2022

Centralele de detecție și alarmare incendii salvează vieți (P)

Mihai Stescu6 august 2021

Axis anunță integrarea supravegherii video in planurile de construcție cu pluginul Axis pentru Autodesk® Revit®

Mihai Stescu31 martie 2021

Motorola Solutions oferă versatilitate de neegalat profesioniștilor care acționează în prima linie

Mihai Stescu28 octombrie 2020

Axis Communications lansează noua cameră de rețea AXIS Q9216-SLV

Mihai Stescu15 aprilie 2020

Axis a lansat o nouă cameră de rețea pentru supravegherea obiectivelor cu risc de explozie ridicat

Mihai Stescu22 ianuarie 2019

Milestone Systems anunţă lansarea XProtect 2018 R2

Mihai Stescu27 iunie 2018

Operațiuni mai eficiente în retail cu ajutorul senzorilor OPTEX ViiK

Mihai Stescu14 mai 2018

ELKO Romania anunţă distribuţia de produse 2N

Mihai Stescu18 ianuarie 2018