supraveghere si securitate

ELKO Romania anunţă distribuţia de produse 2N

ELKO Romania anunţă distribuţia de produse 2N

ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT, anunţă semnarea acordului de distribuţie cu 2N.

Compania 2N a fost înfiinţată în 1991 şi a devenit rapid un important dezvoltator de soluţii de telecomunicaţii. Ulterior, gama de produse a fost extinsă şi include acum interfoane IP, soluţii IP de control access, dispozitive audio SIP, sisteme dedicate ascensoarelor şi soluţii M2M.

Compania are ca scop dezvoltarea celor mai bune produse din piaţă, iar interfoanele IP 2N, desemnate cele mai bune dispozitive de acest gen din lume, subliniază acest angajament. Un alt exemplu sunt produsele 2N® IP Verso şi 2N® Indoor Touch, ambele primind distincţii Red Dot.

Soluţiile 2N sunt versatile şi pot fi folosite în numeroase scenarii, una dintre implementările actuale fiind cea de la Porto Montenegro, unde compania a asigurat securitatea şi comunicaţiile acestui complex luxos.

Unul dintre cele mai apreciate produse curente ale companiei este 2N® IP Force, cel mai rezistent interfon de pe piaţă. Dispozitivul are design modern, integrează o soluţie anti-vandalism şi deţine o cameră cu unghi de vizualizare extins, de 1350 grade, ce poate fi folosită atât pe timp de zi, cât şi pe timp de noapte pentru a monitoriza zona. Interfonul are şi capabilitatea de a apela un dispozitiv mobil sau o tabletă prin intermediul unei reţele wireless sau a unui operator. Echipamentul poate fi integrat în diferite sisteme de securitate, precum CCTV şi VMS.

Compania 2N a fost achiziţionată în anul 2016 de către Axis Communications, această preluare întârind poziţia de lider de piaţă în materie de video inferfoane IP. 2N este prezentă în 130 de ţări şi continuă să îşi extindă operaţiunile, noul parteneriat cu ELKO Romania fiind un excelent exemplu în acest sens.

“Scopul nostru este de a realiza parteneriate strategice, astfel încât companiile să înţeleagă produsele noastre şi să pună accelaşi accent pe calitate şi fiabilitate ca și noi. Trebuie să lucrăm cu cei mai buni profesionişti pentru a putea satisface chiar şi cele mai complexe nevoi ale clienţilor. De aceea am ales ELKO Romania pentru a fi distribuitorul nostru din această regiune”, a declarat Tomáš Klíma, Distribution Sales Director de la 2N.

ELKO Romania este un distribuitor cu o poziţionare unică în această regiune, misiunea companiei fiind aceea de a conecta expertiza și cunoştinţele partenerilor, putând fi astfel realizate integrări complexe şi eficiente, cu cele mai bune soluții posibile.

Datorită nivelului tehnologic ridicat şi al flexibilităţii extinse, produsele companiei 2N se potrivesc perfect în această strategie. “Suntem mândri să anunţăm extinderea portofoliului prin listarea produselor 2N şi suntem convinşi că acest parteneriat va fi unul de succes. Prin distribuţia de produse 2N putem să dezvoltăm soluţii de securitate dedicate şi performante, potrivite pentru orice scenariu, indiferent de complexitatea lui. Avem deja un parteneriat de lungă durată cu Axis Communications, ceea ce demonstrează angajamentul nostru faţă de piaţa de securitate, iar acum vom extinde această colaborare şi asupra companiei 2N, acţionând ca reprezentanul unic pentru regiune”, a declarat Gabriela Gheorghe, Director General ELKO Romania.

Despre Grupul ELKO și ELKO Romania

Grupul ELKO este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse și soluții IT din regiune, reprezentând 200 de producători și oferind o gamă largă de produse și servicii către mai mult de 7500 de companii, producători de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din 30 de țări în Europa și Asia Centrală. Cifra de afaceri a grupului în 2016 s-a ridicat la 1460 de milioane USD.

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO și este specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT: soluții mobile, componente, soluții de infrastructură IT și de stocare, soluții de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Compania comercializează produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor săi, companii revânzătoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiectează, instalează și revând soluții IT, sisteme de comunicații și supraveghere video), adresând toate canalele de distribuție IT & Telecom

Mai multe informații:

www.elko.ro

Despre 2N

2N este o companie europeană lider de piaţă, specializată în dezvoltarea şi producerea de soluţii de comunicaţii. Compania are operaţiuni în peste 125 de ţări, iar portofoliul de produse include: interfoane IP, staţii de control acces IP şi sisteme audio IP. Produsele companiei sunt vândute prin intermediul reţelei de distribuitori şi sunt potrivite pentru industriile ICT, Audio şi Home Automation.

Toate produsele 2N se bazează pe protocoale IP deschise, putând fi astfel uşor integrate cu sisteme terțe, inclusiv CCTV/ VMS (precum AXIS, Milestone, Genetec), terțe soluții de acces control (cum ar fi: Kantech, HID, Rosslare, Suprema), cladiri și sisteme de automatizare a caselor (precum: Crestron, Schneider, Savant), la fel precum sistemele de telefonie IP (Cisco, Panasonic și multe altele). 2N este membră a grupului Axis. Mai multe detalii la: https://www.2nusa.com

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

supraveghere si securitate
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in supraveghere si securitate

Centralele de detecție și alarmare incendii salvează vieți (P)

Mihai Stescu6 august 2021

Axis anunță integrarea supravegherii video in planurile de construcție cu pluginul Axis pentru Autodesk® Revit®

Mihai Stescu31 martie 2021

Motorola Solutions oferă versatilitate de neegalat profesioniștilor care acționează în prima linie

Mihai Stescu28 octombrie 2020

Axis Communications lansează noua cameră de rețea AXIS Q9216-SLV

Mihai Stescu15 aprilie 2020

Axis a lansat o nouă cameră de rețea pentru supravegherea obiectivelor cu risc de explozie ridicat

Mihai Stescu22 ianuarie 2019

Milestone Systems anunţă lansarea XProtect 2018 R2

Mihai Stescu27 iunie 2018

Operațiuni mai eficiente în retail cu ajutorul senzorilor OPTEX ViiK

Mihai Stescu14 mai 2018

Milestone Systems pune accentul pe performanţă şi confidenţialitate, odată cu lansarea noii versiuni a sistemului de video management

Mihai Stescu20 februarie 2018

Implementare Axis Communications la Salina Turda

Mihai Stescu9 octombrie 2017