Cum se...

Mam Bricolaj, de la hobby la profesie?

(c) Cristian Sutu
Mam Bricolaj, de la hobby la profesie?

Șurubăresc prin casă de când aveam vreo 10 ani. Fie că vorbim de electronică, amenajări interioare, tâmplărie, sunt de departe un adept al bricolajului sau al DIY. (do it yourself).

Și de fiecare dată când am ajuns în vreun magazin și am cerut câteva sfaturi, am fost luat peste picior de către specialiștii de acolo. Nu m-am simțit bine, și de aceea în ultima vreme îmi comand componentele exclusiv online. Chestia asta funcționează perfect pentru partea de electronică.

Știți că mi-am construit singur un preamplificator pe tuburi pentru pickup și că îmi place mult să ascult viniluri. Așa că invitația colegilor să mergem la MAM Bricolaj să ne construim singuri un suport de viniluri ar fi picat extraordinar, doar că n-am avut cum să ajung acolo.

Dar am găsit timp să arunc o privire pe magazinul lor online. Mai mult, colegii bloggeri care au fost acolo, mi-au spus că membrii echipei Mam Bricolaj sunt foarte prietenoși și își încurajează continuu clienții să lucreze acasă și le oferă atât materialele și accesoriile de care au nevoie dar și servicii diverse care vin în întâmpinarea nevoilor pasionaților.

Și mi se pare foarte comod să adaug în coș o foaie de PAL, un serviciu de tăierie și căntuire și toate accesoriile de fixare necesare. Și asta chiar dacă MAM Bricolaj deține vreo 10000 de repere, care îți permit să construiești tot ce vrei. (gama completă înseamnă: accesorii pentru bucătărie, adezivi, balamale, blaturi, canturi, chiuvete, console, cuiere, electrice, electrocasnice, galerii, manere, mdf, organe asamblare, parchet, picioare pentru mobilier, profile aluminiu, saltele, somiere, scaune, mese, sisteme dressing, sisteme sertare, sisteme de ridicat, usi de interior, vopsele.)

Desigur că trebuie să ai pregătită o schiță de tăiere, pe care să o trimiți la Mam Bricolaj atunci când confirmi comanda. Apoi când e gata comanda, ți se expediază pe adresa ta și poți să te apuci de lucru.
Prietenii mei bloggeri au fost chiar la sediul Mam Bricolaj, unde au construit un suport de viniluri, în care să-ți depoziteze colecția lor de înregistrări de suflet.

Normal că a fost o atmosferă faină, lumea s-a distrat, după cum puteți vedea de altfel în filmul de mai jos.

 

Și ca să vă fie mai ușor să răspundeți la întrebarea finală din film, vă rog să completați formularul de mai jos, prin care prietenii de la Mam Bricolaj primesc direct datele voastre.

Ceea ce mi se pare fantastic este că prietenii de la Mam Bricolaj organizează cursuri și seminarii la care poți învăța despre construcția de mobilă. Interesant este că seminariile sunt gratuite, așa că vă sfătuiesc să citiți aici despre cursuri. Școala de mobilă începe în acest an în 5 mai și locurile sunt limitate, așa că ar trebui să vă grăbiți!

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cum se...
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Cum se...

Sfaturi de la Ariston pentru utilizarea sustenabilă a centralelor termice

Mihai Stescu24 iunie 2020

Resurse pentru lucrul de acasă, lecții și conferințe online

Mihai Stescu22 martie 2020

O pasiune de 34 de ani

Mihai Stescu27 noiembrie 2018

Termostatul de camera on/off vs sonda de interior

Mihai Stescu12 martie 2018

Importanța accesoriilor de termoreglare. Portofoliul companiei Ariston

Mihai Stescu19 februarie 2018

Vorbește-mi pe limba mea! Importanța unei traduceri corecte

Mihai Stescu3 februarie 2018
Ariston Alteas One

Unde montam centrala termică? Sfaturi de la specialiștii firmei Ariston

Mihai Stescu26 ianuarie 2018

Centralele Ariston System – soluția ideală pentru instalațiile cu boiler indirect

Mihai Stescu17 ianuarie 2018

Cum tratăm corect apa la piscine. Un ghid practic despre piscine

Mihai Stescu31 iulie 2017