supraveghere si securitate

ELKOTech Romania anunţă lansarea NVR-ului Milestone Husky M550A

ELKOTech Romania anunţă lansarea NVR-ului Milestone Husky M550A

ELKOTech Romania, companie membră a grupului ELKO, specializată în distribuția unei game largi de echipamente IT și soluții integrate, anunţă lansarea de către Milestone Systems a platformei hardware NVR Husky M550A, cu scalare VMS. Aceasta este a doua mare lansare din ultimele şase luni a Milestone. Astfel, comunitatea are, acum, la dispoziţie două NVR-uri de mare performanţă care integrează tehnologii ce se regăsesc, în general, doar în datacenter-ele IT mari, la un raport calitate/preţ optim.

 

Opţiuni de stocare enterprise şi consum redus

Milestone Husky M550A urmează să fie disponibil în ofertele partenerilor ELKO începând cu ultimul trimestru al anului curent. Acesta va dispune de două surse de alimentare, pentru o rezilienţă ridicată, şi va fi primul produs de acest gen care va integra un adaptor Intel X550. Adaptorul de reţea va permite realizarea de conexiuni la 10GbE nativ către sistemele de stocare enterprise dezvoltate de EMC, Dell şi HP. De asemenea, M550A va fi compatibil iSCSI şi FcoE.

 

Compatibilitatea cu aceste soluţii de stocare de mare performanţă oferă un acces securizat la date şi o capacitate de stocare virtual nelimitată. Prin exploatarea infrastructurii deja existente a utilizatorilor, costul de stocare poate fi minimizat, iar datele video pot fi accesate din orice aplicaţie.

Consumul de electricitate din centrele de date reprezintă o problemă reală pentru mediul înconjurător. Pentru a reduce consumul, Milestone Husky M550A a fost dezvoltat având la bază o arhitectură Intel. Astfel, sunt reduse semnificativ costurile pentru răcire şi este crescută şi fiabilitatea întregului sistem.

Performanţă mare, design compact

Milestone Husky M550A foloseşte şasiul modelului M50A şi garantează o performanţă la înregistrare de 1.400 Mb/s. Atunci când este combinat cu un controller RAID şi setat RAID 5 sau RAID 10, NVR-ul atinge performanţa unui echipament de clasă enterprise. M550A suportă o capacitate de stocare internă de maxim 64TB, unităţile putând fi schimbate fără a fi necesară oprirea echipamentului.

Cost total de deţinere redus

Husky M550A deţine preinstalat software-ul XProtect Expert VMS. Astfel, integratorii nu vor fi nevoiţi să parcurgă alte teste de certificare, iar clienţii finali vor putea face rapid upgrade de la o versiune anterioară.

Despre Milestone Systems

Milestone Systems este liderul global al industriei de platforme IP software open pentru video management, compania fiind fondată în 1998 și operând acum ca o companie independentă, parte a grupului Canon. Tehnologia Milestone este ușor de gestionat, fiabilă, așa cum s-a dovedit în mii de instalări la clienți, și oferă alegeri flexibile pentru hardware de rețea și integrări cu alte sisteme. Prezente prin parteneri în peste 100 de țări, soluțiile Milestone ajută organizațiile să-și gestioneze riscurile, să protejeze oamenii și bunurile, să-și optimizeze procesele și să reducă costurile. Pentru mai multe informații, vizitați www.milestonesys.com.

Despre ELKOTech Romania şi Grupul ELKO

ELKOTech Romania este specializată în distribuţia unei game largi de echipamente IT şi soluţii integrate: soluţii mobile, componente, soluţii de infrastructură IT şi de stocare, soluţii de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. ELKOTech Romania comercializează produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor săi, companii revânzătoare (retaileri, e-taileri, companii integratoare de soluții și automatizări industriale), adresând toate canalele de distribuţie.

ELKOTech Romania este membră a grupului ELKO (ELKO Grupa AS), unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluţii şi servicii IT din Europa de Est, cu o expansiune activă în zona Asiei Centrale. Cu peste 700 de angajaţi, ELKO este prezent în 10 ţări: Letonia, Estonia, Lituania, Rusia, Ucraina, România, Slovenia, Slovacia, Kazahstan şi Cehia. ELKO reprezintă mai mult de 120 de producători IT de renume mondial şi distribuie peste 20.000 de articole către o reţea de parteneri ce cuprinde aproximativ 6.500 de companii revânzătoare. Compania este deţinută de mai multe entităţi şi de fondul de investiţii Amber Trust. Pentru informaţii suplimentare, vă invităm să accesaţi www.elko.ro, www.elkogroup.com și www.solutions.elkogroup.com

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

supraveghere si securitate
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in supraveghere si securitate

MILESTONE: Actualizarea XPROTECT 2022 R3 include extensia Incident Manager și îmbunătățiri ale experienței utilizatorilor (UX) și ale identificării automate a plăcuțelor de înmatriculare (LPR)

Mihai Stescu10 noiembrie 2022

Centralele de detecție și alarmare incendii salvează vieți (P)

Mihai Stescu6 august 2021

Axis anunță integrarea supravegherii video in planurile de construcție cu pluginul Axis pentru Autodesk® Revit®

Mihai Stescu31 martie 2021

Motorola Solutions oferă versatilitate de neegalat profesioniștilor care acționează în prima linie

Mihai Stescu28 octombrie 2020

Axis Communications lansează noua cameră de rețea AXIS Q9216-SLV

Mihai Stescu15 aprilie 2020

Axis a lansat o nouă cameră de rețea pentru supravegherea obiectivelor cu risc de explozie ridicat

Mihai Stescu22 ianuarie 2019

Milestone Systems anunţă lansarea XProtect 2018 R2

Mihai Stescu27 iunie 2018

Operațiuni mai eficiente în retail cu ajutorul senzorilor OPTEX ViiK

Mihai Stescu14 mai 2018

Milestone Systems pune accentul pe performanţă şi confidenţialitate, odată cu lansarea noii versiuni a sistemului de video management

Mihai Stescu20 februarie 2018