Software

eSKY.ro a lansat aplicația pentru dispozitive mobile

eSKY.ro a lansat aplicația pentru dispozitive mobile

eSKY.ro, comunitatea online a călătorilor inteligenți, lansează aplicația pentru dispozitive mobile. Aplicația eSKY.ro oferă acces în câteva secunde la cea mai variată ofertă de bilete de avion din România, direct pe telefon sau tabletă.

Rezervările se efectuează simplu și rapid, în trei pași: căutare, alegerea zborului și plata. Pentru a sărbători lansarea, eSKY.ro oferă 5 euro reducere la fiecare bilet rezervat.

Aplicația eSKY.ro, dezvoltată in house de grupul eSKY, folosește tehnologii performante, de ultima generație, pentru a oferi călătorilor acces la zborurile a peste 650 de companii aeriene, atât low cost, cât și de linie, cu destinații din întreaga lume. Astfel, prin motorul de căutare ce generează în câteva secunde rezultatele dorite, utilizatorii aleg opțiunea de zbor potrivită preferințelor specifice și obțin biletul de avion simplu, într-un timp foarte scurt, oriunde s-ar afla.

Noua aplicație oferă călătorilor posibilitatea de a rezerva bilete de avion în trei pași simplificați, astfel încât timpul economisit să fie folosit pentru interacțiunea offline alături de prieteni și familie.

Se lansează aplicația eSKY.ro pentru dispozitive mobile

Se lansează aplicația eSKY.ro pentru dispozitive mobile

După introducerea detaliilor unei călătorii (plecare, sosire, perioadă și număr de pasageri), motorul de căutare afișează rezultate în timp real pentru a facilita utilizatorilor alegerea zborului potrivit pentru fiecare călătorie.

La următorul pas, aceștia vor alege dintre zecile de opțiuni disponibile varianta de zbor preferată, în funcție de orarul de zbor și durata acestuia, compania aeriană, escale sau tarif. Odată verificat și ales zborul, utilizatorii vor introduce datele pasagerilor și detaliile plății, finalizând astfel procesul de rezervare.

Tehnologiile performante folosite la realizarea aplicației eSKY.ro sunt susținute de sisteme de securitate prin certificatul SSL ce garantează tranzacții în siguranță. Călătorii pot alege opțiunea de plată preferată (card de credit sau transfer bancar), disponibilă atât pentru persoane fizice, cât și juridice.

La beneficiile oferite de aplicație se adaugă expertiza echipei de consultanții eSKY.ro, disponibilă pentru asistență 7 zile din 7 doar printr-un gest, tap to call.

Pentru a sărbători lansarea aplicației, eSKY.ro oferă 5 euro discount pentru fiecare bilet cu orice destinație, rezervat cu ajutorul acesteia. Astfel, fiecare utilizator se va bucura de avantajele unei tehnologii moderne la tarife promoționale, pentru călătorii împlinite.

Aplicația eSKY.ro este disponibilă pentru sistemele de operare Android, varianta pentru sistemele de operare iOS urmând să fie lansată în perioada imediat următoare.

Despre eSKY.ro

www.eSKY.ro este una dintre cele mai puternice agenții de turism din România, cu vânzare exclusiv online. Deține 28% cotă de piață, din segmentul vânzării online de bilete de avion de către agențiile de turism din România. Face parte din grupul multinațional eSKY.PL Group, prezent în piețele din Polonia, Bulgaria, România, Brazilia și Peru. În piața românească activează din 9 noiembrie 2009.

Prin crearea și  susținerea unei comunități online complexe, eSKY.ro încurajează o abordare inteligentă a călătoriilor. eSKY.ro este, astfel, alături de prietenii săi înainte, în timpul și după călătorie cu sfaturile, informațiile și cunoștințele de care are nevoie fiecare călător în parte.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Software
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in Software

Synology C2 Backup sau cum poți avea un backup sigur pentru toate pc-urile din casă (sau din firmă)

Mihai Stescu23 mai 2022

Presslabs evaluat printre cele mai bune platforme de hosting pentru WordPress

Mihai Stescu16 februarie 2018

Simfony Mobile lansează Connected Cabinets și anunță parteneriatul strategic cu DAAS International Group

Mihai Stescu22 mai 2017

Microsoft pune la dispoziție gratuit un simulator de zbor pentru drone

Mihai Stescu15 februarie 2017

Google lansează NOTO, un font disponibil pentru 800 limbi

Mihai Stescu10 octombrie 2016

Project Bloks, o inițiativă Google pentru a-i învăța pe copii cum să programeze

Mihai Stescu28 iunie 2016

Programatori din toată țara, veniți la Zitec!

Mihai Stescu28 martie 2016

Tehnologie dezvoltată în România, acum în drone autonome DJI Phantom

Mihai Stescu22 martie 2016
Zitec

Afacerile Zitec au crescut cu cca. 40% în 2015. Compania își dezvoltă segmentul de online marketing

Mihai Stescu16 martie 2016