supraveghere si securitate

Axis anunţă lansarea de noi camere panoramice multisenzor

Axis anunţă lansarea de noi camere panoramice multisenzor

Axis Communications, lider mondial în dezvoltarea de camere video de supraveghere, anunţă lansarea a două noi camere panoramice multisenzor. Primul model, AXIS P3707-PE, este o cameră de 8 MP ce integrează patru senzori varifocali. Această configuraţie permite realizarea unei supravegheri la 360°. Cel de-al doilea model, AXIS Q3708-PVE, este o cameră de 15 MP ce permite realizarea unei supravegheri la 180°. Tehnologiile de ultimă generaţie integrate de acest model permit o monitorizare eficientă chiar şi în condiţii dificile de iluminare.

Camerele sunt recomandate pentru a fi folosite la supravegherea terminalelor, staţiilor de metrou şi cale ferată, intersecţiilor, campusurilor universitare şi liceelor sau mall-urilor. Ambele modele pot fi utilizate atât pentru supravegherea la exterior, cât şi la interior.

AXIS P3707-PE este formată din patru senzori ce pot fi repoziţionaţi în funcţie de necesităţile clientului final. Fiecare senzor poate fi înclinat şi ajustat pentru a oferi un câmp de vizualizare orizontală între 108°-54°. Senzorii pot fi şi rotiţi pentru a permite o acoperire verticală extinsă, specifică formatului Axis Corridor. Carcasa camerei este realizată dintr-un material transparent, cu margini rotunjite, care permite o monitorizare clară în toate direcţiile.

“Noile modele se adresează clienţilor aflaţi în căutarea de camere care pot să ofere imagini panoramice. Prin integrarea mai multor senzori, instalarea camerei se realizează rapid şi simplu, cu costuri reduse”, a declarat Erik Frännlid, Director of Product Management, Axis Communications.

Fiecare senzor al AXIS P3707-PE suportă stream-uri video ce pot fi configurate individual. De asemenea, există suport pentru quad-view streaming, ce permite realizarea de clipuri video la o rezoluţie de 1080 p, 12.5/15 fps sau la 720 p, în full frame rate.

AXIS Q3708-PVE este o cameră cu un raport calitate-preţ excelent. Focusul celor trei lentile este setat direct din fabrică, nefiind nevoie de intervenţia integratorului. Modelul dispune de tehnologia Wide Dynamic Range – Forensic Capture şi de capabilităţi ce permit oferirea de imagini optime chiar şi în condiţii dificile de iluminare. AXIS Q3708-PVE oferă o rezoluţie maximă de 11 MP (3x QuadHD), la 30 fps sau 15 MP (3x 5 MP), la 20 fps.

Atât AXIS P3707-PE, cât şi AXIS Q3708-PVE sunt accesibile prin intermediul unei singure adrese IP. Astfel, este suficientă o singură licenţă software de management video. Ambele camere suportă tehnologiile Power over Ethernet şi Axis Zipstream.

 

Despre Axis Communications

Axis este lider mondial în echipamente video de reţea, oferind soluții inteligente și sigure, contribuind în mod direct la tranziția către soluții digitale de supraveghere. Produsele și soluțiile video profesionale Axis sunt dezvoltate în jurul unei platforme inovatoare și deschise.

Axis are peste 2.100 de angajați în peste 50 de birouri în lume și cooperează cu peste 80.000 de parteneri la nivel global. Compania Axis a fost fondată în anul 1984 în Suedia și este listată la bursa NASDAQ OMX Stockholm sub numele AXIS www.axis.com.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

supraveghere si securitate
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in supraveghere si securitate

Centralele de detecție și alarmare incendii salvează vieți (P)

Mihai Stescu6 august 2021

Axis anunță integrarea supravegherii video in planurile de construcție cu pluginul Axis pentru Autodesk® Revit®

Mihai Stescu31 martie 2021

Motorola Solutions oferă versatilitate de neegalat profesioniștilor care acționează în prima linie

Mihai Stescu28 octombrie 2020

Axis Communications lansează noua cameră de rețea AXIS Q9216-SLV

Mihai Stescu15 aprilie 2020

Axis a lansat o nouă cameră de rețea pentru supravegherea obiectivelor cu risc de explozie ridicat

Mihai Stescu22 ianuarie 2019

Milestone Systems anunţă lansarea XProtect 2018 R2

Mihai Stescu27 iunie 2018

Operațiuni mai eficiente în retail cu ajutorul senzorilor OPTEX ViiK

Mihai Stescu14 mai 2018

Milestone Systems pune accentul pe performanţă şi confidenţialitate, odată cu lansarea noii versiuni a sistemului de video management

Mihai Stescu20 februarie 2018

ELKO Romania anunţă distribuţia de produse 2N

Mihai Stescu18 ianuarie 2018