supraveghere si securitate

Cameră de supraveghere AXIS cu tehnologie DSLR și montura Canon EF

Cameră de supraveghere AXIS cu tehnologie DSLR și montura Canon EF

Axis stabileşte noi puncte de referinţă în materie de calitate a imaginii prin lansarea AXIS Q1659. Camera de supraveghere foloseşte un senzor de imagine de ultimă generaţie şi lentile Canon EF/EF-S, este uşor de utilizat şi oferă imagini clare şi detaliate. Modelul este ideal pentru supravegherea video a oraşelor, aeroporturilor, stadioanelor sau a altor zone extinse.

Axis Communications, lider global în echipamente video de reţea, anunţă lansarea AXIS Q1659. Noua cameră este primul model ce combină tehnologiile dezvoltate de Axis şi Canon. AXIS Q1659 stabileşte noi standarde în materie de calitate, generând imagini cu un conținut de culoare extins şi cu un contrast ridicat, chiar şi în zone în care iluminarea nu este realizată optim.

“Această cameră integrează cele mai bune caracteristici ale ambelor companii. Calitatea imaginii este garantată de Canon, producător recunoscut la nivel mondial datorită tehnologiilor fotografice, iar calitatea componentelor şi caracteristicilor de securitate este asigurată de Axis, liderul mondial al acestei industrii. În plus, AXIS Q1659 poate fi integrată rapid cu orice sisteme de securitate, datorită suportului VMS extins”, a declarat Olof Leidecker, Global Product Manager Axis.

AXIS Q1659 oferă o rezoluţie de 20MP, cu o rată a cadrelor de 8fps. Camera foloseşte tehnologia DSLR, astfel încât integratorii pot opta pentru şapte tipuri de lentile EF/EF-S, în funcţie de necesităţi.

Seria este compatibilă cu majoritatea software-urilor de videomanagement, prin intermediul programului Axis Application Development Partner, şi cu Axis Camera Station. Aplicaţiile terţe de videoanaliză pot fi instalate cu ajutorul Axis Camera Application Platform şi ONVIF.

Modelul este compatibil Zipstream, tehnologie ce reduce necesarul de lăţime de bandă şi stocare, fără a compromite nivelul de detaliu. Camera integrează şi un conector SFP pentru conectivitatea prin fibră optică. Lansarea urmează să aibă loc în primul trimestru al anului viitor.

Despre Axis Communications

Axis este lider mondial în echipamente video de rețea, oferind soluţii inteligente și sigure, contribuind în mod direct la tranziția către soluții digitale de supraveghere. Produsele și soluțiile video profesionale AXIS sunt dezvoltate în jurul unei platforme inovatoare și deschise.

Axis are peste 2.100 de angajați în peste 50 de birouri din lume și cooperează cu peste 80.000 de parteneri din 179 de țări. Compania Axis a fost fondată în anul 1984 în Suedia și este listată la bursa NASDAQ OMX Stockholm sub numele AXIS www.axis.com.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

supraveghere si securitate
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in supraveghere si securitate

MILESTONE: Actualizarea XPROTECT 2022 R3 include extensia Incident Manager și îmbunătățiri ale experienței utilizatorilor (UX) și ale identificării automate a plăcuțelor de înmatriculare (LPR)

Mihai Stescu10 noiembrie 2022

Centralele de detecție și alarmare incendii salvează vieți (P)

Mihai Stescu6 august 2021

Axis anunță integrarea supravegherii video in planurile de construcție cu pluginul Axis pentru Autodesk® Revit®

Mihai Stescu31 martie 2021

Motorola Solutions oferă versatilitate de neegalat profesioniștilor care acționează în prima linie

Mihai Stescu28 octombrie 2020

Axis Communications lansează noua cameră de rețea AXIS Q9216-SLV

Mihai Stescu15 aprilie 2020

Axis a lansat o nouă cameră de rețea pentru supravegherea obiectivelor cu risc de explozie ridicat

Mihai Stescu22 ianuarie 2019

Milestone Systems anunţă lansarea XProtect 2018 R2

Mihai Stescu27 iunie 2018

Operațiuni mai eficiente în retail cu ajutorul senzorilor OPTEX ViiK

Mihai Stescu14 mai 2018

Milestone Systems pune accentul pe performanţă şi confidenţialitate, odată cu lansarea noii versiuni a sistemului de video management

Mihai Stescu20 februarie 2018