supraveghere si securitate

OPTEX lansează noi senzori wireless pentru interior şi exterior

OPTEX lansează noi senzori wireless pentru interior şi exterior

Atunci când se realizează o implementare a unui sistem de securitate dedicat mediului rezidenţial, integratorii au la dispoziţie o serie de soluţii tehnologice menite să asigure un nivel de detecţie optim. Însă, multe dintre ele necesită o infrastructură IT complexă şi un management permanent din partea unui agent de securitate.

OPTEX®, lider mondial în materie de tehnologii de detecţie, deţine în portofoliul său de produse senzori wireless, care pot asigura o protecţie eficientă atât la interior, cât şi la exterior. Cu ajutorul lor, poate fi detectată orice fel de încercare de pătrundere în perimetru, indiferent de condiţiile de iluminare sau meteo.

Senzorii OPTEX de exterior nu necesită o alimentare externă, modelele folosind baterii integrate ce le asigură o funcţionare de până la cinci ani. La instalare, senzorii pot fi setaţi de către integrator astfel încât să ignore şi să nu activeze alte sisteme de securitate la detecţia animalelor sau păsărilor.

Senzorii volumetrici VXI – R

Senzorii volumetrici PIR din seria VXI-R au o rază de acoperire de 12 m şi pot detecta orice fel de persoană sau obiect ce emite energie termică sub formă de radiaţie infraroşie. Astfel, atunci când un om trece prin dreptul câmpului vizual al senzorului, acesta va detecta prezenţa în mod automat şi va activa alte sisteme de securitate sau alerta agenţii de securitate.
Pentru a evita detectările false, senzorii OPTEX generează alarme doar atunci când se realizează detecţie atât în partea inferioară, cât şi în cea superioară. Senzorul îndeplineşte cerinţele standardului IP55, performanţa nefiind afectată de praf sau de către stropii de ploaie.

Senzorii FTN-R

Senzorii OPTEX FTN-R sunt dedicaţi implementărilor în care avem de securizat locaţii cu balcoane sau geamuri. Senzorii cu baterii vin însoţiţi de un backbox wireless-ready în care este plasat transmiţătorul wireless. Au o rază de acoperire de maxim 5 m şi permit rotirea orizontală la 190°.

Senzorii AX-TFR

Seria este compusă din două modele, AX-100TFR şi AX-200TFR. Primul senzor are raza de detecţie de 30 m, iar cel de-al doilea de 60 m. Bateriile integrate asigură o autonomie de cinci, respectiv trei ani. Senzorii pot fi instalaţi rapid şi intuitiv, fără a fi necesară trasarea de cabluri de alimentare. Conform testărilor, senzorii AX-TFR au o rată a detecţiei de 99%.

Despre OPTEX

OPTEX Co., Ltd este lider global în dezvoltarea de soluţii de detecţie, senzorii OPTEX dedicaţi supravegherii de interior şi de exterior fiind distribuiţi la nivel mondial.
Printre produsele lansate se numără atât detectoare cu fir şi wireless, cât şi senzori specializaţi cu rolul de a activa sistemele CCTV.
De asemenea, OPTEX este dezvoltatorul unui detector laser de Clasa I, dedicat celor mai rafinate integrări de sisteme de securitate. De la lansare şi până acum, OPTEX şi-a construit reputaţia la nivel mondial de producător de produse şi tehnologii inovative şi de calitate.
Mai multe detalii la: http://www.optex-europe.com/products/ .

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

supraveghere si securitate
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in supraveghere si securitate

MILESTONE: Actualizarea XPROTECT 2022 R3 include extensia Incident Manager și îmbunătățiri ale experienței utilizatorilor (UX) și ale identificării automate a plăcuțelor de înmatriculare (LPR)

Mihai Stescu10 noiembrie 2022

Centralele de detecție și alarmare incendii salvează vieți (P)

Mihai Stescu6 august 2021

Axis anunță integrarea supravegherii video in planurile de construcție cu pluginul Axis pentru Autodesk® Revit®

Mihai Stescu31 martie 2021

Motorola Solutions oferă versatilitate de neegalat profesioniștilor care acționează în prima linie

Mihai Stescu28 octombrie 2020

Axis Communications lansează noua cameră de rețea AXIS Q9216-SLV

Mihai Stescu15 aprilie 2020

Axis a lansat o nouă cameră de rețea pentru supravegherea obiectivelor cu risc de explozie ridicat

Mihai Stescu22 ianuarie 2019

Milestone Systems anunţă lansarea XProtect 2018 R2

Mihai Stescu27 iunie 2018

Operațiuni mai eficiente în retail cu ajutorul senzorilor OPTEX ViiK

Mihai Stescu14 mai 2018

Milestone Systems pune accentul pe performanţă şi confidenţialitate, odată cu lansarea noii versiuni a sistemului de video management

Mihai Stescu20 februarie 2018