supraveghere si securitate

Axis impune standarde în securitatea IP pentru cazinouri

Axis impune standarde în securitatea IP pentru cazinouri

Axis Communications, lider global în echipamente video de reţea, deţine în portofoliul său produse dedicate supravegherii cazinourilor şi a altor locaţii în care se desfăşoară diferite jocuri de noroc. Această industrie se confruntă cu o serie largă de probleme de securitate. În plus, există reguli de funcţionare reglementate de stat, foarte stricte şi dificile. Tocmai de aceea se impune prezenţa unui sistem de securitate performant, sigur şi uşor de gestionat.

Proiectarea şi instalarea

Proiectarea şi instalarea unui sistem de securitate dedicat cazinourilor este un proces ce necesită un nivel de experienţă ridicat. În cele mai multe cazinouri întâlnim condiţii de iluminare dificile. În plus, mesele de joc sunt amplasate în spaţii extinse, pentru a garanta clienţilor un anumit nivel de intimitate.

Supravegherea discretă a meselor de joc

Într-un cazinou este necesară supravegherea tuturor meselor de joc şi a tuturor tranzacţiilor ce au loc între angajaţi şi clienţi. Iar acestea sunt doar o mică parte din detaliile importante. Aceste zone trebuie să fie supravegheate, însă discret, astfel încât jucătorii să nu se simtă intimidaţi în niciun fel de ochiul digital. Datorită designului modular, seria AXIS P12 permite o supraveghere discretă şi performantă, la o rezoluţie 720p. Camerele AXIS P12 sunt formate dintr-o unitate senzor şi o unitate principală responsabilă cu procesarea şi stocarea informaţiilor. Conexiunea dintre cele două se realizează cu ajutorul unui cablu de 8 m, fapt ce creşte flexibilitatea instalării.

În zonele în care este nevoie de supravegherea concomitentă a mai multor mese de joc, se recomandă alegerea camerelor din seria Axis Q35. Acestea dispun de rezoluţie Full HD şi pot înregistra la 50/60fps-uri, putând detecta astfel toate acţiunile de fraudă.

Supraveghere extinsă, la nivel de detaliu

Pentru zonele de acces, coridoarele, parcările şi restul spaţiilor aferente cazinourilor se recomandă folosirea camerelor din seria AXIS P56. Modelele dispun de rezoluţie 1080p sau 720p, se instalează uşor şi rapid şi dispun de un zoom de până la 30x. Toate modelele seriei folosesc tehnologia Axis Zipstream, pentru a reduce necesarul de lăţime de bandă şi stocare. Capabilităţile tehnice ale acestei serii le permit agenţilor de securitate să urmărească toate activităţile invitaţilor, de la urmărirea cărţilor de joc la culorile jetoanelor.

Despre Axis Communications

Axis este lider mondial în echipamente video de rețea, oferind soluţii inteligente și sigure, contribuind în mod direct la tranziția către soluții digitale de supraveghere. Produsele și soluțiile video profesionale AXIS sunt dezvoltate în jurul unei platforme inovatoare și deschise.

Axis are peste 1.900 de angajați în peste 40 de birouri din lume și cooperează cu peste 75.000 de parteneri din 179 de țări. Compania Axis a fost fondată în anul 1984 în Suedia și este listată la bursa NASDAQ OMX Stockholm sub numele AXIS www.axis.com

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

supraveghere si securitate
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in supraveghere si securitate

MILESTONE: Actualizarea XPROTECT 2022 R3 include extensia Incident Manager și îmbunătățiri ale experienței utilizatorilor (UX) și ale identificării automate a plăcuțelor de înmatriculare (LPR)

Mihai Stescu10 noiembrie 2022

Centralele de detecție și alarmare incendii salvează vieți (P)

Mihai Stescu6 august 2021

Axis anunță integrarea supravegherii video in planurile de construcție cu pluginul Axis pentru Autodesk® Revit®

Mihai Stescu31 martie 2021

Motorola Solutions oferă versatilitate de neegalat profesioniștilor care acționează în prima linie

Mihai Stescu28 octombrie 2020

Axis Communications lansează noua cameră de rețea AXIS Q9216-SLV

Mihai Stescu15 aprilie 2020

Axis a lansat o nouă cameră de rețea pentru supravegherea obiectivelor cu risc de explozie ridicat

Mihai Stescu22 ianuarie 2019

Milestone Systems anunţă lansarea XProtect 2018 R2

Mihai Stescu27 iunie 2018

Operațiuni mai eficiente în retail cu ajutorul senzorilor OPTEX ViiK

Mihai Stescu14 mai 2018

Milestone Systems pune accentul pe performanţă şi confidenţialitate, odată cu lansarea noii versiuni a sistemului de video management

Mihai Stescu20 februarie 2018