supraveghere si securitate

ELKOTech Romania anunţă prelansarea de către Milestone a NVR-ului Husky M500A

ELKOTech Romania anunţă prelansarea de către Milestone a NVR-ului Husky M500A

ELKOTech Romania, companie membră a grupului ELKO specializată în distribuția unei game largi de echipamente IT și soluții integrate, anunţă prelansarea de către Milestone a unei noi unităţi NVR de mare performanţă, Husky M500A. Aceasta combină cu succes o platformă hardware dedicată cu Milestone XProtect Expert, cea mai scalabilă soluţie software VMS.

Husky M500A suportă un maxim de 512 camere HD şi poate înregistra garantat la 600Mb/s. Produsul urmează să fie lansat local în lunile imediat următoare, prin intermediul distribuitorilor autorizaţi ELKOTech România.

Nivelul de performanţă ridicat al Milestone Husky M500A este garantat de folosirea unui design hardware consacrat, implementat deja pe versiunea anterioară Milestone Husky M50, lansată anul trecut.

Performanţele superioare ale NVR-ului au putut fi atinse şi datorită folosirii hard disk-urilor Western Digital Purple. Acestea sunt unităţi dezvoltate special pentru supravegherea video, integrează tehnologii ce optimizează procesul de scriere şi asigură o protecţie a datelor sporită, fără pierdere de cadre.

Atunci când este folosit împreună cu un controller de înregistrare video optimizat pentru configuraţii RAID 5 sau RAID 10, NVR-ul Milestone atinge cel mai înalt nivel de performanţă din industrie pentru această clasă de produse.

Milestone Husky M500A suportă o capacitate de stocare de maxim 48TB şi este compatibil cu produse NAS (Network Attached Storage). Astfel, în caz de nevoie, este posibilă o extindere a capacităţii de stocare interne.

Produsul vine preinstalat cu software-ul de video management Milestone XProtect Expert. Astfel, administratorii de reţea vor putea proiecta sistemele de securitate mai rapid şi mai eficient.

Fiind o soluţie scalabilă, Milestone XProtect Expert permite companiilor să upgradeze sistemul de securitate în timp, iar preinstalarea în Husky M500A aduce şi beneficii operaţionale. Majoritatea partenerilor Milestone sunt deja certificaţi şi familiarizaţi cu această soluţie, iar cei ce deţin încă versiuni anterioare, precum XProtect Enterprise, pot face rapid update.

Milestone Husky M500A urmează a fi comercializat în configuraţie de bază (base configuration only), astfel încât este necesară doar adăugarea de licenţe de camere de supraveghere. Toate unităţile sunt însoţite de trei ani garanţie şi de planul Milestone Care Plus – servicii complete operaţionale şi de suport dedicate produselor de supraveghere.

Prin intermediul acestui plan, utilizatorii vor putea avea acces la o serie de beneficii, precum acces gratuit la update-urile de software viitoare, şi se vor putea bucura de cel mai redus cost de ownership al unui NVR.

Husky M500A este cel mai performant NVR la ora actuală, integrează cea mai fiabilă şi scalabilă soluţie software VMS şi are cel mai scăzut cost per echipament de înregistrare. Este un nou punct de referinţă pentru industrie şi o dovadă în plus a angajamentului nostru de a oferi partenerilor şi clienţilor cele mai valoroase soluţii”, a declarat Bjørn Skou Eilertsen, Vice President of Corporate Products Business Unit Milestone Systems.

Caracteristici importante:

Recorder sau All-in-One:  Husky M500A poate fi folosit fie ca sistem NVR parte a unei integrări software de video management de mari dimensiuni, fie ca unitate stand-alone. Această caracteristică permite partenerilor şi clienţilor să poată folosi o singură unitate hardware pentru a adresa un număr extins de scenarii de instalare.

Suport NVR unificat: NVR-ul Husky M500A cu XProtect Expert poate fi utilizat cu succes în implementările existente realizate cu ajutorul XProtect Corporate, fără costuri adiţionale. Astfel, utilizatorii vor putea realiza o configurare, un control şi o vizualizare a tuturor camerelor rapid şi simplu.

Licenţe transmisibile (portabile): Licenţa de bază a XProtect Expert 2016 şi licenţele dispozitivelor pot fi mutate între sisteme simplu și repede, doar prin accesarea consolei de management Milestone. Această funcţionalitate permite clienţilor folosirea licenţelor achiziţionate într-un mod flexibil, în funcţie de nevoile curente ale implementării şi rezolvă o problemă foarte veche – nevoia de a suplimenta numărul de licenţe pentru implementări punctuale. Mai mult, datorită licenţelor portabile, procesul de mentenanţă programată se realizează acum mult mai facil.

Recorder Failover: Atunci când rulează versiunea XProtect Expert 2016R2, NVR-ul M500A poate utiliza capabilitatea integrată Recorder Failover. Aceasta permite NVR-ului să redirecţioneze toată activitatea către un sistem central XProtect Expert sau către un alt M500A, în cazul în care sistemul devine inoperabil. Astfel, sistemul de securitate va fi în permanenţă activ şi funcţional.

Instalare şi configurare simplificate. Modulul Husky Configurator automatizează procesul de instalare, configurare şi restaurare de imagini.

Despre Milestone Systems

Milestone Systems este liderul global al industriei de platforme IP software open pentru video management, compania fiind fondată în 1998 și operând acum ca o companie independentă, parte a grupului Canon. Tehnologia Milestone este ușor de gestionat, fiabilă, așa cum s-a dovedit în mii de instalări la clienți, și oferă alegeri flexibile pentru hardware de rețea și integrări cu alte sisteme. Prezente prin parteneri în peste 100 de țări, soluțiile Milestone ajută organizațiile să-și gestioneze riscurile, să protejeze oamenii și bunurile, să-și optimizeze procesele și să reducă costurile. Pentru mai multe informații, vizitați www.milestonesys.com

 

Despre ELKOTech Romania şi Grupul ELKO

ELKOTech Romania este specializată în distribuția unei game largi de echipamente IT și soluții integrate: soluţii mobile, componente, soluţii de infrastructură IT şi de stocare, soluţii de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Din portofoliul de produse fac parte branduri de top din industrie, precum: Acer, ACTi, Allied Telesis, AMP Netconnect, ATEN, APC by Schneider Electric, Asus, Axis Communications, Belkin, Bitdefender, Dell, D-Link, Fujitsu, Genius, Getac, Gigabyte, HGST, Hikvision, Intel, Kingston, Lenovo, Linksys, Microsoft, Milestone, Micron Technology, Moxa, Mustek, Optoma, QNAP, Seagate, Supermicro, Tecnoware, Western Digital.

ELKOTech Romania comercializează produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor săi, companii revânzătoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiectează, instalează şi revând soluţii IT, sisteme de comunicaţii şi supraveghere video), adresând toate canalele de distribuţie IT & Telecom.

ELKOTech Romania este membră a Grupului ELKO (ELKO Grupa AS), unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluţii şi servicii IT din Europa de Est, cu o expansiune activă în zona Asiei Centrale. Cele două mari direcţii de expansiune sunt reprezentate de expertiza într-o varietate de soluţii şi servicii şi distribuţia de produse IT şi electronice în regiunea Statelor Baltice, Europa Centrală şi de Est, Asia Centrală şi statele membre CIS. Cu peste 700 de angajaţi, ELKO este prezent în 10 ţări: Letonia, Estonia, Lituania, Rusia, Ucraina, România, Slovenia, Slovacia, Kazahstan şi Cehia. ELKO reprezintă mai mult de 120 de producători IT de renume mondial şi distribuie peste 20.000 de articole către o reţea de parteneri ce cuprinde aproximativ 6.500 de companii revânzătoare. Compania este deţinută de mai multe entităţi şi de fondul de investiţii Amber Trust. Pentru informaţii suplimentare, vă invităm să accesaţi www.elko.ro și www.elkogroup.com

 

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

supraveghere si securitate
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in supraveghere si securitate

Centralele de detecție și alarmare incendii salvează vieți (P)

Mihai Stescu6 august 2021

Axis anunță integrarea supravegherii video in planurile de construcție cu pluginul Axis pentru Autodesk® Revit®

Mihai Stescu31 martie 2021

Motorola Solutions oferă versatilitate de neegalat profesioniștilor care acționează în prima linie

Mihai Stescu28 octombrie 2020

Axis Communications lansează noua cameră de rețea AXIS Q9216-SLV

Mihai Stescu15 aprilie 2020

Axis a lansat o nouă cameră de rețea pentru supravegherea obiectivelor cu risc de explozie ridicat

Mihai Stescu22 ianuarie 2019

Milestone Systems anunţă lansarea XProtect 2018 R2

Mihai Stescu27 iunie 2018

Operațiuni mai eficiente în retail cu ajutorul senzorilor OPTEX ViiK

Mihai Stescu14 mai 2018

Milestone Systems pune accentul pe performanţă şi confidenţialitate, odată cu lansarea noii versiuni a sistemului de video management

Mihai Stescu20 februarie 2018

ELKO Romania anunţă distribuţia de produse 2N

Mihai Stescu18 ianuarie 2018