supraveghere si securitate

Milestone Systems, compania VMS nr. 1 mondial în anul 2016

Milestone Systems, compania VMS nr. 1 mondial în anul 2016

Conform unui studiu realizat de IHS Inc. (NYSE: IHS), Milestone Systems îşi va păstra în 2016 poziţia de lider pe piața de sisteme de video management (VMS) la nivel global. IHS realizează astfel de studii anual, Milestone Systems fiind una dintre companiile ce câştigă, în mod constant, titlul de lider de piaţă (titlu acordat de nouă ori până acum). Soluţiile software Milestone Systems sunt disponibile pe piaţa locală prin intermediul partenerilor ELKOTech Romania, distribuitor Milestone în România.

“Milestone este o companie ce creşte constant. Expertiza noastră se multiplică prin intermediul interacţiunilor pe care le avem cu partenerii, reuşind alături de ei să dezvoltăm noi soluţii şi produse dedicate industriei. Capabilităţile software-ului nostru sunt nelimitate, astfel că vom continua să dezvoltăm continuu noi moduri de integrare”, a declarat Lars Thinggaard, President & CEO, Milestone Systems.

Compania Milestone nu doar şi-a păstrat poziţia nr.1 în lume, dar a fost declarată de asemenea furnizorul VMS nr. 1 din regiunea EMEA.

Software-ul dezvoltat de Milestone Systems este compatibil cu peste 5000 de tipuri de echipamente dezvoltate de peste 130 de producători de camere de supraveghere şi funcţionează cu specificaţii ONVIF, care asigură compatibilitatea cu alte câteva sute de tipuri de echipamente.

Studiul IHS concluzionează faptul că, în 2016, piaţa globală de echipamente video de supraveghere va atinge pragul de 15.8 miliarde USD, în creştere cu 6.4%. Piaţa va continua să fie afectată de eroziunea preţurilor, însă efectul acestui fenomen va fi limitat de către creşterea volumelor.

Tendinţe de piaţă

“Cererea pentru echipamente video de supraveghere continuă să crească rapid. Spre deosebire de preţurile echipamentelor hardware dedicate industriei de supraveghere care au continuat să scadă, preţul mediu al software-urilor de video management nu au cunoscut scăderi accentuate. În acest moment, este din ce în ce mai greu pentru furnizori şi pentru integratori să se diferenţieze. Este o adevărată provocare să reuşeşti să convingi un client prezentându-i caracteristicile unui produs, mai mult decât prin intermediul unui preţ mic. Aici poate interveni software-ul, care poate fi folosit ca şi diferenţiator în oferta integratorului”, a declarat Jon Cropley, analist principal IHS Technology.

Per total, piaţa de supraveghere video continuă să crească atât în volum, cât şi ca venit. În acest moment vânzarea de camere de supraveghere este într-o continuă ascensiune, însă marjele companiilor ce realizează instalarea au scăzut semnificativ de-a lungul timpului. O rezolvare pentru această problemă poate fi integrarea în soluţie a unor tehnologii cloud, a analizelor video sau a datelor biometrice. Software-ul tinde să devină un bun diferenţiator, atunci când preţul hardware-ului continuă să scadă, aducând de asemenea plus valoare proiectului.

 

Despre ELKOTech Romania și grupul ELKO

ELKOTech Romania este specializată în distribuţia unei game largi de echipamente IT şi soluţii integrate: soluţii mobile, componente, soluţii de infrastructură IT şi de stocare, soluţii de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Din portofoliul de produse fac parte branduri de top din industrie, precum: Acer, ACTi, Allied Telesis, AMP Netconnect, ATEN, APC by Schneider Electric, Asus, Axis Communications, Belkin, Bitdefender, Dell, D-Link, Fujitsu, Genius, Getac, Gigabyte, HGST, Hikvision, Intel, Kingston, Lenovo, Linksys,  Microsoft, Milestone, Micron Technology, Moxa, Mustek, Optoma, QNAP, Seagate, Supermicro, Tecnoware, Western Digital.

ELKOTech Romania comercializează produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor săi, companii revânzătoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiectează, instalează şi revând soluţii IT, sisteme de comunicaţii şi supraveghere video), adresând toate canalele de distribuţie IT & Telecom.

ELKOTech Romania este membră a grupului ELKO (ELKO Grupa AS), unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluţii şi servicii IT din Europa de Est, cu o expansiune activă în zona Asiei Centrale. Cele două mari direcţii de dezvoltare sunt reprezentate de expertiza într-o varietate de soluţii şi servicii şi distribuţia de produse IT şi electronice în regiunea statelor baltice, Europa Centrală şi de Est, Asia Centrală şi statele membre CSI. Cu peste 700 de angajaţi, ELKO este prezent în 10 ţări: Letonia, Estonia, Lituania, Rusia, Ucraina, România, Slovenia, Slovacia, Kazahstan şi Cehia. ELKO reprezintă mai mult de 120 de producători IT de renume mondial şi distribuie peste 20.000 de articole către o reţea de parteneri ce cuprinde aproximativ 6.500 de companii revânzătoare. Compania este deţinută de mai multe entităţi şi de fondul de investiţii Amber Trust. Pentru informaţii suplimentare, vă invităm să accesaţi www.elko.ro, www.elkogroup.com și www.solutions.elkogroup.com

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

supraveghere si securitate
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in supraveghere si securitate

Axis anunță integrarea supravegherii video in planurile de construcție cu pluginul Axis pentru Autodesk® Revit®

Mihai Stescu31 martie 2021

Motorola Solutions oferă versatilitate de neegalat profesioniștilor care acționează în prima linie

Mihai Stescu28 octombrie 2020

Axis Communications lansează noua cameră de rețea AXIS Q9216-SLV

Mihai Stescu15 aprilie 2020

Axis a lansat o nouă cameră de rețea pentru supravegherea obiectivelor cu risc de explozie ridicat

Mihai Stescu22 ianuarie 2019

Milestone Systems anunţă lansarea XProtect 2018 R2

Mihai Stescu27 iunie 2018

Operațiuni mai eficiente în retail cu ajutorul senzorilor OPTEX ViiK

Mihai Stescu14 mai 2018

Milestone Systems pune accentul pe performanţă şi confidenţialitate, odată cu lansarea noii versiuni a sistemului de video management

Mihai Stescu20 februarie 2018

ELKO Romania anunţă distribuţia de produse 2N

Mihai Stescu18 ianuarie 2018

Implementare Axis Communications la Salina Turda

Mihai Stescu9 octombrie 2017