supraveghere si securitate

Senzorii OPTEX ajută la eficientizarea funcţiei pan-tilt-zoom a camerelor de supraveghere video

Senzorii OPTEX ajută la eficientizarea funcţiei pan-tilt-zoom a camerelor de supraveghere video

Dezvoltaţi de Optex, lider global în dezvoltarea de soluţii de detecţie, senzorii laser şi senzorii termici Redwall pot fi folosiţi ca element declanşator al sistemelor de supraveghere CCTV. De asemenea, senzorii Optex pot modifica automat setările camerelor video, astfel încât acestea să ofere agenţilor de securitate cele mai folositoare imagini, ce pot conduce la identificări rapide.

Majoritatea camerelor de supraveghere pan/tilt/zoom acoperă zone extinse. Însă, atunci când motorul PTZ este activat, multe camere genereaze imagini neclare. Senzorii Optex rezolvă acestă problemă prin folosirea unor coduri de eveniment individuale, denumite şi “combi-coduri”. Acestea sunt generate automat, ajută la maparea diferitelor scenarii de detecţie ce pot să apară şi configurează camerele astfel încât detecţia să se facă urmărind anumite priorităţi. De exemplu, în cazul în care este detectat un intrus în zona A1, iar la scurt timp este detectat un altul în zona B2, senzorii IP Optex pot programa o camera astfel încât aceasta să realizeze în mod automat funcţia de zoom-out. O asemenea procedură permite ca ambii intruşi să poată fi urmăriţi în acelaşi timp.

REDSCAN RLS-3060L

Unul dintre cei mai apreciaţi senzori Optex Redwall este modelul REDSCAN RLS-3060L. Acesta poate fi folosit atât pentru a securiza locaţii la interior, cât şi la exterior, montarea putându-se realiza vertical sau orizontal. Senzorul poate fi integrat cu succes în sisteme de securitate ce au la bază soluţii software dezvoltate de Milestone, Genetec, Axxonsoft, Exacq, Axis, Avigilon şi Dedicated Micro.

REDSCAN este un senzor laser premiat care poate detecta oameni, obiecte şi vehicule cu raza maximă de 30 m. Acesta poate analiza mărimea, viteza de deplasare şi distanţa faţă de senzor a obiectelor sau a persoanelor urmărite.

Despre OPTEX

 

OPTEX Co., Ltd este lider global în dezvoltarea de soluţii de detecţie, senzorii OPTEX dedicaţi supravegherii de interior şi de exterior fiind distribuiţi la nivel mondial. Printre produsele lansate se numără atât detectoare cu fir şi wireless, cât şi senzori specializaţi cu rolul de a activa sistemele CCTV. De asemenea, OPTEX este dezvoltatorul unui detector laser de clasa I, dedicat celor mai rafinate integrări de sisteme de securitate. De la lansare şi până acum, OPTEX şi-a construit reputaţia la nivel mondial de producător de produse şi tehnologii inovative şi de calitate. Mai multe detalii la: http://www.optex-europe.com/products/.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

supraveghere si securitate
@MihaiStescu

Project Manager Blogdetehnologie.ro, blog personal: mihai.stescu.ro

More in supraveghere si securitate

Centralele de detecție și alarmare incendii salvează vieți (P)

Mihai Stescu6 august 2021

Axis anunță integrarea supravegherii video in planurile de construcție cu pluginul Axis pentru Autodesk® Revit®

Mihai Stescu31 martie 2021

Motorola Solutions oferă versatilitate de neegalat profesioniștilor care acționează în prima linie

Mihai Stescu28 octombrie 2020

Axis Communications lansează noua cameră de rețea AXIS Q9216-SLV

Mihai Stescu15 aprilie 2020

Axis a lansat o nouă cameră de rețea pentru supravegherea obiectivelor cu risc de explozie ridicat

Mihai Stescu22 ianuarie 2019

Milestone Systems anunţă lansarea XProtect 2018 R2

Mihai Stescu27 iunie 2018

Operațiuni mai eficiente în retail cu ajutorul senzorilor OPTEX ViiK

Mihai Stescu14 mai 2018

Milestone Systems pune accentul pe performanţă şi confidenţialitate, odată cu lansarea noii versiuni a sistemului de video management

Mihai Stescu20 februarie 2018

ELKO Romania anunţă distribuţia de produse 2N

Mihai Stescu18 ianuarie 2018